Bryce Canyon Western Resort Panguitch, Utah

Algemeen

Adres:
Bryce Canyon Western Resort
3800 South Highway 89
Panguitch Utah 84759
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.757900238, -112.383003235

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
door Martin de Vries op 31-08-2013

Niet al te grote accommodatie en door de eigen voordeur en een vlonder voor de deur de mogelijkheid om buiten te zitten. Eetgelegenheid op het terrein, wel fijn door ligging buiten het dorp. Ontzettend leuke ervaring doordat er muziek werd gemaakt tijdens het eten. Ook goed ontbijt met zelfgebakken wafels.

door M. Verberk op 16-08-2013

Helaas is dit, van de 11 hotels die wij hebben gehad tijdens onze Amerika-reis, het enige waar we niet tevreden over zijn. Als je aan komt rijden bij Bryce Canyon Western Resort is je eerste gedachte dat het er leuk uitziet. De western-stijl is leuk en de ligging is mooi. In de compleet kale en sfeerloze lobby word je echter te woord gestaan door onvriendelijk personeel. Daarbij zijn de kamers, die van buiten zo leuk lijken, van binnen heel smerig. Onze kamer had een enorm gat in het raam en een geforceerd slot, het leek of er een inbraakpoging was gedaan. Bij navraag gaf de eigenaar aan hiervan op de hoogte te zijn, maar er niets aan te kunnen (willen?) doen. Er zat tenslotte nog een enkel glas voor dat niet gebroken was, waardoor het in ieder geval niet tochtte. Ook geen excuses. De gordijntjes waren nog te vies om aan te raken en hingen schots en scheef en als je ze een beetje opzij deed, kwamen er motten achter vandaan en lag er een hele berg dode vliegen in de vensterbank. Het tapijt was zo vies dat wij er alleen met slippers op wilden lopen en ook de badkuip zag eruit alsof hij al maanden niet was schoongemaakt. Zo zag ook de ontbijtzaal eruit; een totaal sfeerloos hok, met een besmeurd tapijt en kapotte, niet bij elkaar passende kantoormeubelen. Enorm jammer en, zo leek ons, onnodig, want de locatie heeft veel potentie. Voor ons krijgt dit hotel een dikke onvoldoende.

door G.F. van Ingen op 15-08-2013

Het hotel is nog niet zo lang (opnieuw?) open. Kamers zijn schoon, goed onderhouden en voorzien van airco, koelkast en magnetron. Ontbijt is vrij basic en het kan best druk zijn. Bij het resort is ook een goed BBQ restaurant. Als je van vlees houdt, is dat een aanbeveling. Ligt wel op enige afstand van Bryce (30 km), maar dat is niet echt een probleem.

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!