Hotel Max Seattle Seattle, Washington

Algemeen

Adres:
Hotel Max Seattle
620 Stewart Street
Seattle Washington 98101
Verenigde Staten

GPS-locatie:
47.614162445, -122.336456299

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 10-08-2018 door danielle.janssens@casema.nl

Centraal gelegen hotel in popmuziekstijl in Seattle. Wij hadden een kamer met 2 queeensize bedden, ruim voldoende voor 3 personen en koffers. Heerlijke bedden. Ontbijt kan bij de buren maar is daar erg prijzig! Happy hour aanwezig met lokaal bier, 's morgens gratis koffie of thee in de lounge. Pike Place Market op ca.10 minuten loopafstand.

Bezocht op 20-07-2018 door acrdejonge@gmail.com

Erg leuk en modern hotel in het centrum van Seattle. De bekende bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Schone kamers met gratis wifi. De kamers zijn zeker voor Amerikaanse begrippen zeer klein, het is lastig om er twee koffers tegelijk te openen. Het hotel biedt geen ontbijt. Wel kun je er 's ochtends gratis koffie en thee krijgen. 's Avonds biedt het hotel een uur lang gratis bier aan. Het hotel heeft alleen valet-parking, dit is 'first come-first serve' en kost 40 dollar per dag excl. tax. In de buurt van het hotel zijn ook andere wat goedkopere, onbewaakte parkeerterreinen.

Bezocht op 04-09-2017 door h.vanderlinden@planet.nl

Prima hotel maar even verderop zat het Weston hotel dat leek een beter uitzicht te hebben vanuit de torens. Overigens vertelde een bewoner ons dat ook in de woonwijken tegen de heuvel op ook leuke boutique hotels zijn voor eenzelfde bedrag.

Bezocht op 10-10-2016 door avanweperen@kpnmail.nl

prima hotel op mooie lokatie in het centrum. Kamers wel klein, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig.

door J. Hansen op 30-08-2013
  • erg kleine kamers in vergelijking tot de prijs - gunstig gelegen - erg vriendelijke receptiemedewerkers - geen mogelijkheid voor ontbijt omdat men aan het verbouwen was.
door Annelies Rottgering op 16-08-2013

Dit hotel vonden we het minst van onze reis. De kamers zijn erg klein en het is enorm gehorig. Daarbij hangt de airco onder het raam. Maar het bed was weer goed en de locatie is prima.

door Alie de Vries7 op 03-07-2013

Dit hotel ligt gunstig in downtown Seattle. 2 blokken verwijderd van Westlake station en het is dus goed te doen om met de light train voor $2.75 vanaf het vliegveld naar het hotel te reizen. De kamer van het hotel is voor amerikaanse begrippen erg klein. Ruimte om het bed was klein. Toilet was toegankelijk via een hoge opstap en de douche zit in een "kast". Hotel ziet er netjes uit, maar is naar mijn idee duur betaald.

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!