Lake Lodge Cabins Yellowstone National Park, Wyoming

Algemeen

Adres:
Lake Lodge Cabins
1 Grand Loop Road
Yellowstone National Park Wyoming 82190
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.389247894, -110.558448792

Telefoonnummer:
(307) 344-7311

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 03-08-2018 door r.osterwald7@upcmail.nl

Aan het prachtige lake Yellowstone gelegen Lake Lodge. op een groot terrein in het bos gelegen cabins. leuk, simpel ingericht. western/outdoor stijl met een veranda. Centraal houten hoofdgebouw met een hele grote veranda met schommelstoelen met uitzicht over het grote intens blauwe Yellowstone meer omgeven door bergen. Cabins gezellig ingericht, geen tv, wifi, koelkast etc, maar ook niet gemist. Spelletjes doen na een dag door het NP trekken en de ervaringen delen. Prima redelijk geprijsd diner en ontbijt. Loopje naar restaurant bij het meer was fantastisch. Behoorlijk fris s nachts, kachel ook in augustus geen overbodige luxe. Lag super centraal in het Yellowstone NP, twee dagen als uitvalsbasis gebruikt. Je betaald wel de hoofdprijs voor de ligging in het park.

Bezocht op 28-07-2018 door r.azayeva@summacollege.nl

net als in motel van Grand Canyon misten we airco, tv, WiFi. WiFi was te koop maar wel duur.

Bezocht op 20-07-2018 door A. Kolsteren

Prima!

Bezocht op 15-07-2018 door reint@terwag.nl

Goede cabins Prachtige omgeving

Bezocht op 15-06-2018 door vaillant@ziggo.nl

Aan de buitenkant zou je niet zeggen dat het een leuke cabin is, maar van binnen was het echt ruim en had het de sfeer die je verwacht aan te treffen :) Zaten vooraan dus vanaf het zitje op de "porch " hadden we zicht op het meer. Helaas geen koelkastje zo ook geen tv maar die miste wij niet want we hadden de gehele dag genoeg realtime entertainment in dit prachtige park. Ook lekker maal gegeten in het zelfbedienings-restaurant van de Lodge. Dit verblijf was voor ons een highlight vd trip.

Bezocht op 14-06-2018 door Martin en Suzanne

Onwijs verouderd hotel, wel schoon en prima bedden. We hadden een cabin (H20) vrijwel achterin tegen de bosrand aan. Wel lekker rustig qua verkeer, echter door de simpele bouw van de cabins toch wat gehorig vanuit naastgelegen kamers. Prijs/kwaliteit niet naar verhouding, maar alle hotels binnen Yellowstone zijn van dezelfde eigenaar dus monopoly positie, en vanwege de reisafstanden binnen Yellowstone is het toch prettig om in het park te verblijven. WiFI tegen betaling (vrij traag). Dat is op zich geen ramp, maar er is ook 0,0 telefoonbereik dus wel lastig bij calamiteiten. Er is een restaurant/buffet waar je kunt dineren en ontbijten (niet bij de prijs inbegrepen). Er is niet veel keuze (het diner menu herhaalt zich elke 3 dagen) en de kwaliteit is niet fantastisch, maar binnen Yellowstone ook niet veel andere opties. Restaurant personeel heeft echt geen idee welke hoofd- en bijgerechten bij elkaar horen dus als je hetzelfde bestelt is het nog steeds een verrassing wat je op je bord krijgt. Hotel wel mooi gelegen aan het Yellowstone meer en een goede uitvalsbasis om het park te ontdekken.

Bezocht op 10-06-2018 door leonne123@hotmail.com

Erg leuke en gezellige cabin, prachtig gelegen in het bos aan het meer! Van de buitenkant lijkt het wat minder maar van binnen een leuk cowboy thema. Heel netjes, schone en ruime cabin. Enige minpunt; geen koelkastje en geen WiFi, wat geldt voor heel Yellowstone. In het restaurant van Lake Lodge is goed eten (lijkt misschien niet zo :)), voor een goede prijs. Echt een family diner.

door Flor Goubin op 15-08-2012

Plakkerig vloertapijt, hygiëne beneden peil, slecht sanitair en geen airco. De omgeving en ligging van mooie lodge maakt veel goed.

Review dit hotel
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!