Lake Yellowstone Hotel & Cabin Yellowstone National Park, Wyoming

Algemeen

Adres:
Lake Yellowstone Hotel & Cabin
Yellowstone National Park
Yellowstone National Park Wyoming 82190
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.462085724, -110.642440796

Telefoonnummer:
(307) 344-7311

Reviews (15)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 03-09-2017 door henk.krook@gmail.com

Cabins zijn redelijk, hebben noodzakelijke voorzieningen (WIFI niet aanwezig). Omdat het midden in Yellowstone NP ligt is het eten in het hotel duur, Voor goedkoper eten kan men terecht bij een in de buurt aanwezige lodge, waar je goed kunt eten. Voordeel is dat het midden in het park ligt, zodat je een hele dag hebt om alle highlights te bekijken. Nadat, weinig luxe

Bezocht op 10-07-2017 door Familie Meijer

Veel te duur voor wat je krijgt (geen tv, geen koelkast, geen magnetron, geen wifi), maar ja, je betaalt dus puur voor de ligging midden in het park. De cabin was gelukkig wel schoon en ruim genoeg voor ons vieren. Goede douche, apart hoekje met een wastafel en apart toilet. We hebben hier 4 mooie dagen gehad, maar voor deze prijs kun je elders veel meer luxe krijgen. Wel leuk waren de bison en de herten die gewoon rondom de cabins lopen.

Bezocht op 11-08-2017 door hermanweinans@me.com

Viel erg tegen. De eerste cabin was smerig alles was versleten. Deze geweigerd. De tweede was beter maar ook matig. In vergelijking met het hotel zijn de cabines slecht. Voor de prijs is dit zelfs slecht. Yellowstone park zelf was een ontdekking.

Bezocht op 10-08-2017 door Alex Jonkers

Lodges heel basic, onverzorgd terrein. Onthaal en restaurant eigenlijk te zakelijk.

Bezocht op 31-07-2017 door H. Vos

We hadden niet zo'n hoge verwachtingen van de cabin omdat het er op foto's nogal oud uitziet. Het is geen luxe cabin maar viel ons erg mee. Het is netjes schoon op een prachtige locatie. Er is geen airco maar is ook niet nodig omdat het er flink afkoeld s' nachts. Bij het nabijgelegen hotel kun je goed ontbijten.

Bezocht op 25-07-2017 door E.H. Huisman

Beetje gedateerde cabin maar je overnacht wel in Yellowstone. In het hotel kun je prima een drankje drinken

Bezocht op 07-08-2017 door mam.hagen@home.nl

Prima cabin, wel wat aan de kleine kant, bedden waren ook echte twijfelaars.

Bezocht op 24-06-2017 door Anja Hijmissen

Een gedateerde sober ingerichte cabin. Gelukkig vrijstaand en niet rug aan rug geschakeld. We hoorden dat er in dat geval sprake was van geluidsoverlast. Fijn om weer even een vrijstaand onderkomen te hebben met in het hotel zelf goede voorzieningen. Helaas geen WiFi en geen berijk voor de telefoon. De tweede dag bleek onze cabin niet te zijn schoongemaakt. Dit gemeld bij de receptie, er kon geen excuses of sorry van af. Dit kwam over als een koude douche.

Bezocht op 01-06-2017 door Annette Bleeker

Cabins waren redelijk, miste ook hier een koelkast, je kan nergens eten maken, maar het restaurant in het hotel was steeds volgeboekt, ook al probeerde je een dag van te voren te reserveren, daardoor kon je alleen in de Deli eten. Ligging is prachtig

Bezocht op 06-06-2017 door luc.de.koning@belgacom.net

Hotel is groots. Wij waren in de 'cabins'. Aan de buitenkant oud en versleten maar binnenin alles in prima staat, is zelfs een aanrader. Score 8

Bezocht op 05-09-2016 door D. Duivenvoorden

Kleine cabin, waar alles op zit wat je nodig hebt. De ligging is geweldig aan Yellowstone Lake. Centrale plek in het park.

Bezocht op 31-07-2016 door Sjoerd Marrenga

Sfeervol gelegen en ruim ingericht. Een diner reserveren in het Hotel is lastig; sommige tafels worden al een jaar van te voren geboekt. The Lake Lodge is een redelijk alternatief om te dineren.

Bezocht op 15-06-2016 door sj.dercksen@planet.nl

Cabin even wennen, eigenlijk prima, heerlijk stil slapen! Hotel met zeer mooie ligging in Yellowstone NP, prachtig top-restaurant. Voor ontbijt naar indoor Deli: voldoende keuze, bijbetalen.

Bezocht op 27-06-2016 door Truus Lotgerink

Dit waren geen kamers of cabins maar het leken meer bouwketen voor bouwvakkers, alleen dan van hout. Geen tv, geen mobiel bereik, geen wifi. Om Yellowstone te verkennen goed lokatie maar wij waren blij dat de 4dgn om waren. Het eten in restaurant was heel erg duur. Wij hebben gegeten bij de lake lodge snackbar, daar was een buffet en goed te doen. Deze lokatie zouden wij niemand aanraden.

Bezocht op 10-06-2016 door Rianne

We hebben overnacht in een Frontier Cabin, deze gele cabins staan achter het hotel. Basic, geen extra faciliteiten zoals tv, airco en internet. Douche en bedden waren verder prima.

Review dit hotel
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!