Old Faithful Inn Yellowstone National Park, Wyoming

Algemeen

Adres:
Old Faithful Inn
Yellowstone National Park Po
Yellowstone National Park Wyoming 82190
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.406253815, -111.090751648

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 29-07-2018 door mjvanmeerbeeck@gmail.com

Mooi hotel,maar kamers zijn verouderd , klein en geen luxe. MAAR dit alles wordt ruimschoots gecompenseerd ddor het fantastisch uitzicht van op het terras van het hotel. Zicht op Old faithful en andere geisers.

Bezocht op 11-06-2018 door leonne123@hotmail.com

Prachtig hotel! Echt de moeite waard om in te slapen, vooral rond 19.00 uur de lobby als alleen de gasten er nog zijn. De kamer was wel erg klein, gedateerd en gehorig. Deze lag in het aangebouwde deel en is niet in de houten stijl. Kamer was wel schoon en netjes. Restaurant van Old Faithful na slechte recensies toch bezocht, eten en bediening was goed. Wel aan de dure kant (prijs/kwaliteit). Ver van tevoren reserveren (denk aan 2 dagen vooraf). De bear put (de bar) had ook lekker eten (chilli fries hebben we 3 keer gehad). De deli van het hotel was daarintegen extreem duur en ver onder de maat. We hadden ook een twilight tour (zat erbij in), erg leuk met een gids in de schemering de omgeving te bekijken. Gaf ons tips voor de dagen erna.

Bezocht op 09-07-2016 door Jules de Wijs

Hotel met karakter! Midden in Yellowstone en een perfecte uitvalbasis om het park te verkennen. Kamers zijn eenvoudig, maar comfortabel. Groot hotel, dus erg druk. Restaurant is zeer matig! Redelijke wijnkaart. Geen WiFi.

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!