PRESTIGE INN KELOWNA Kelowna, British Columbia

Algemeen

Adres:
PRESTIGE INN KELOWNA
1675 ABBOTT STREET
V1Y 8S3 Kelowna
Canada

GPS-locatie:
49.883899689, -119.499000549

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 03-06-2019 door anita.de.bruijn@hetnet.nl

boven op de snelweg, dus raam openzetten geen doen. ligging tov de plaats zelf ideaal

Bezocht op 09-09-2018 door pieterenmartine@kpnmail.nl

Keurig net hotel, zeer schoon, goeie mooie kamers. Voldoende parkeergelegenheid naast het hotel, tegen een kleine vergoeding van 5 dollar per dag. Ligt op loopafstand van het centrum en tegenover het Okanagan meer, waar je na het eten nog lekker op een bankje in het zonnetje kan zitten.

Het enige wat echt minder is, is de enorme groep met junks/zwervers die zich naast het hotel ophouden en openlijk drugs gebruiken (spuiten)/dealen. Dit maakte het geheel nogal grimmig. Je hebt er zeker geen last van, maar het oog doet al best wat, en je bent op vakantie... Kennelijk zit er een opvang en/of methadonverstrekking want gedurende de dag is het komen en gaan. Niet iedereen stoort zich hieraan, dit is echt persoonlijk. Dit is de reden van de 2 sterren, het hotel zelf is 4 sterren waardig.

Bezocht op 08-06-2018 door ingegert61@hotmail.com

prima kamer. Wij hadden wel uitzicht op daklozenopvang. In het weekend is dat een uitgaansgelegenheid. Dus best geluidsoverlast. Betaald parkeren. 5 dollar per nacht. Wel in centrum Kelowna.

Bezocht op 27-09-2017 door Veerle De Brauwer

Excellentes restaurant in het hotel. Directe omgeving van Marina en hoofdstraat. Gratis parking op hotelterrein. Balkon maar aan de kant van de hoofdstraat te luidruchtig om te kunnen buiten zitten. Zeer behulpzaam personeel.

Bezocht op 19-08-2017 door Henk Slagter

Hotel ligt op mooie plek dichtbij brug , park, strand en centrum. Parkeren op eigen terrein, onder het hotel. Mooie ruime kamers met balkon, en dat kom je niet veel tegen bij de standaard hotels. Eerste hotel waar fietsen beschikbaar waren (4), en nog gratis ook. Ontbijt niet inbegrepen.

Review dit hotel
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!