Coast Blackcomb Suites At Whistler Whistler, British Columbia

Algemeen

Adres:
Coast Blackcomb Suites At Whistler
4899 Painted Cliff Road
V0N 1B4 Whistler
Canada

GPS-locatie:
50.11378479, -122.94103241

Telefoonnummer:
(604) 905-3400

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 16-09-2017 door Bertha

Prachtig complex , ruim appartement ,voor 3e persoon slaapbank. lokatie ver van dorp geen gelegenheid om te dineren , mogelijkheid om shuttle bus naar dorp te nemen . Ontbijt: rommelig, te weinig zitruimte, plastic borden en bestek. Parkeergeld : CAD 24,50 per nacht !!!!!!

Bezocht op 12-08-2017 door hvbtblaauw@gmail.com

Heerlijk hotel op een prachtige plek helemaal bovenin Whistler; parkeren in de garage aan te bevelen. uitstekende bus service in het levendige Whistler. Prima ontbijt.

Bezocht op 21-07-2017 door Therry

Van de buitenkant ziet het er heel mooi uit, maar aan de kamers mogen ze wel weer wat gaan doen. Onoplettendheid bij de receptie, hadden voor drie personen geboekt, maar slaapbank voor derde persoon was niet opgemaakt en had ook geen bedlinnen. Bus service was wel ideaal. Het ontbijt in de ochtend was rommellig, te weinig tafels en teveel gasten.

Bezocht op 01-07-2017 door bhcvanheeswijk@hotmail.com

Pure luxe! Fijn dat de gratis bus naar het centrum voor de deur stopt.

Bezocht op 01-07-2017 door Eef83

Prachtig hotel op de berg. Gelukkig rijdt er een gratis shuttle bus van en naar het centrum. De kamer was mooi en schoon. Het bed was goed en ook hier weer een fijne douche. Hier hadden we zelfs een complete keuken! Prachtig ingericht met veel hout. Het ontbijt was goed, maar super druk! Wij mochten deze keer het ontbijt meenemen naar onze kamer.

Bezocht op 08-09-2016 door knopvegt@ziggo.nl

Zeer lux hotel. Kamer met keuken, koelkast, fornuis, alles erop en eraan. Voor ons hoefde die extra luxe niet. Er loopt een gratis bus naar het dorp waar je kunt eten, want er is geen restaurant. Matig ontbijt inclusief, parkeren $25 per nacht vanwege een ondergrondse parkeergarage.

Bezocht op 09-08-2016 door w.vollenberg@gmail.com

We hadden een kamer op de 6e etage met eigen keuken. Na vrijwel iedere dag uit eten is het wel lekker om een keer zelf te kunnen koken. Kamer heeft ook een balkon, deur kan 's nachts open blijven (slaapt heerlijk) en het is er super stil. Hotel ligt een stukje buiten centrum van Whistler maar er stopt 2x per uur een gratis pendelbus naar het centrum voor de deur (in de winter kun je evt. op skies naar beneden). Auto kan tegen betaling in parkeergarage onder hotel. Ontbijt is rommelig georganiseerd omdat de eetzaal te krap is.

Review dit hotel
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!