Hotel Carlingview Toronto Airport Etobicoke, Ontario

Algemeen

Adres:
Hotel Carlingview Toronto Airport
221 carlingview drive
M9W 5E8 Etobicoke
Canada

GPS-locatie:
43.683601379, -79.594100952

Telefoonnummer:
(416) 675-3303

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 15-09-2019 door J. Kraak

2 overnachtingen in dit hotel. Prima verblijf gehad. Eenvoudig airport hotel maar grote kamers, fijne bedden en alles superschoon. Wel veel lawaai van vliegveld, we konden de vliegtuigen bijna aanraken bij de start en landing. Op loopafstand zit een restaurant van Turtle Jack, prima gegeten. De airport shuttle is op verzoek te gebruiken om naar het vliegveld te gaan. Wij wilden met de Union Pearsons Express vanaf het vliegveld naar Toronto en we werden keurig bij terminal 1 afgezet en aan het einde van de dag weer opgehaald. Zowel in terminal 1 als in terminal 3 (aankomsthal vanuit Nederland) staan naast de infobalie in de aankomsthal telefoons en een lijst van de airporthotels die je hiermee gratis kan bellen als je wilt worden opgehaald door de hotelshuttle. Het duurde wel even voordat de shuttle kwam maar het is goed geregeld op deze manier. Het ontbijt mag de naam niet hebben. Wel is er de hele dag door gratis koffie en thee in de lobby. Wij hebben ontbeten in het naastgelegen Marriot Courtyard waar tegen betaling meer keuze is.

Bezocht op 16-09-2019 door Iris

Kamer prima, ligging minder. Ligt wat afgelegen.

Bezocht op 22-05-2019 door florisvw@zonnet.nl

Kamer prima: ruim en schoon. Receptiepersoneel wisselend: vrij onpersoonlijk ontvangst door hork, daarna goed advies voor eetgelegenheid (Turtle's Jack's Muskoka Grill, aan de andere kant van de weg: lekker eten, ook vegetarisch). Het ontbijt stelde niet veel voor. Goede verbinding met de airport en gratis parkeren naast het hotel.

Bezocht op 27-05-2018 door henrice@hotmail.nl

Goed hotel voor een nacht.prima service aan de receptie .ze hebben een shuttlebus vanaf de luchthaven maar dit is nergens vermeld. ....terminal 1 s5 en daar kan je bellen. ....lopen is onmogelijk

Review dit hotel
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!