Bond Place Hotel Toronto, Ontario

Algemeen

Adres:
Bond Place Hotel
65 Dundas Street East
M5B 2G8 Toronto
Canada

GPS-locatie:
43.656208038, -79.378425598

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 06-07-2017 door l.pruijssers@kpnmail.nl

Op zich een prima hotel; mooie schone en ruime kamers. Ligging vonden wij wat minder; veel bedelaars/ junks in de omgeving.

Bezocht op 15-07-2017 door marloes_mattijssen@hotmail.com

Afdoende schoon, centrale locatie, krappe kamer, wel wat gehorig (wc buren kun je horen bij doortrekken), geen ontbijt aangeboden en WiFi tegen betaling. Om de hoek van het hotel zit The Senator, een diner waar je leuk kunt ontbijten. In het nabijgelegen winkelcentrum is gratis WiFi.

Bezocht op 03-06-2017 door Hans en Nelia

een schoon hotel, met vriendelijk en behulpzaam personeel. 's morgens is het naast gelegen "restaurantje" open om te ontbijten, deze kun je bereiken via een deur in de lobby. Het hotel is gelegen vlakbij een druk plein waarop geregeld optredens zijn. Mocht je hier niet van houden dan kan je de muziek als lawaai ervaren. Wij vonden het vooral erg gezellig. Een fijn hotel om Toronto te verkennen en de Niagara watervallen. betaalde wifi/ tenzij je het 's nachts aan de bewaker vraagt dan krijg je een gratis code. ( gekozen om toch maar wifi aan te vragen omdat we niet konden slapen, toen kregen we zomaar een code mee van de bewaker)

Bezocht op 14-07-2016 door Chris van Willugenberg

Prima hotel, centraal gelegen.

Bezocht op 14-10-2015 door Ruud

Het hotel is beter gelegen,dan het holiday inn voor de autoverhuurbedrijf.Onze kamer lag op de dertiende en was goed ingericht met twee eenpersoons bedden.Het ontbijt is voor zien in eigen beheer.Wij konden eten een in een inpandig restaurant,maar dit had geen voorraad.Wij zijn gaan eten in een aan de overkant gelegen foodcourt.Parkeren konden we in een aan de overkant gelegen parkeergarage tegen betaling

door Susan NIeuwenhuizen op 10-08-2009

Groot hotel met vrij kleine kamer voor 4 personen. Wel prima ligging, direct aan het hippe Eaton plein. Geen gratis internet, dat vonden de kids wel erg jammer.

door robert.haverkate@wanadoo.nl op 26-07-2009

Oud maar schoon. De omgeving wordt op dit moment opgeknapt (lichte overlast van de bouwwerkzaamheden). Ligt erg centraal voor alle activiteiten (metro op loopafstand).

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!