La Tour Belvedere Montreal, Québec

Algemeen

Adres:
La Tour Belvedere
2175 DE MAISONNEUVE OUEST
H3H 1L5 Montreal
Canada

GPS-locatie:
45.526599884, -73.550697327

Reviews (1)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 17-09-2016 door markp91@hotmail.com

Dit hotel ligt midden in de stad, dus iets lastiger bereikbaar voor auto's. De parkeerfaciliteiten zijn beperkt. Er is een ondergrondse parkeergarage, maar om hier gebruik van te maken moet je eerst inchecken; de deur opent met de kamersleutel. Parkeren in deze parkeergarage kan alleen met een lagere auto, hier zullen ze ook naar vragen. Aan de overkant ligt een winkelcentrum waar je ook kunt parkeren, het eerste uur is hier gratis (handig als je nog twijfelt en eerst wilt inchecken).

De kamers van dit hotel zijn groot. Er zit een keuken in, voorzien van alle gemakken. Verder is er een soort woonkamer en de kamers hebben een balkon. Het zwembad ligt op de bovenste etage en is overdekt. Je kunt hier ook naar buiten voor een dakterras.

Het metrostation ligt aan de overkant van de straat en heeft een prima aansluitingen tot het centrum. In de directe omgeving ligt een groot winkelcentrum (bij de metro). Ontbijtfaciliteiten zijn er overigens niet, maar je hebt natuurlijk wel een eigen keuken.

Review dit hotel
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!