Gouverneur Rimouski Rimouski, Québec

Algemeen

Adres:
Gouverneur Rimouski
155 Rene Lepage Boulevard East
G5L 1P2 Rimouski
Canada

GPS-locatie:
48.455528259, -68.523147583

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 02-06-2018 door pvheddeghem@telenet.be

Heel goed, statig hotel, gelegen aan de St-Lawrence rivier. Het interieur is modern. De kamers zijn ruim en voorzien van alle nodige comfort. Wij hadden een kamer met zicht op de St-Lawrence rivier, wat het ook leuk maakt van wat op de kamer te toeven. De kamer is, zoals op de meeste locaties die wij aandeden, voorzien van 2 ruime 2-persoons bedden. Dit niettegenstaande de kamer slechts voor 2 personen was. Dus, een overvloed aan ruimte om te slapen. Het hotel is ook voorzien van een restaurant met goede kwaliteit van o.a. vis-, schelp- en schaaldieren. Het ontbijt, niet in de prijs inbegrepen, was goed en voorzien van alles wat hiervoor nodig is. Een echte aanrader om van hieruit te bezoeken is het nationaal natuurpark: Parc-du-Bic, zo'n 30 km ten westen van Rimouski. Één van de mooiste natuurparken die wij op onze rondreis hebben gezien! Ook de moeite is een bezoek aan de "Site historique maritime de la Pointe-au-Père", waar een duikboot uit de 2de wereldoorlog ligt die te bezichtigen is.

Bezocht op 13-07-2017 door R&R

Gelegen aan de oever van de Saint-Laurent, buiten het centrum van Rimouski. Buiten het restaurant in het hotel is het toch een kwartier wandelen naar andere eetgelegenheden. Geen grootwarenhuizen in de directe omgeving. De kamers (met 2 dubbelbedden) waren ruim en goed onderhouden. Geen koelkast op de kamer (dit kan men wel op voorhand aanvragen, maar dat wisten we niet). Geschikt om de omgeving van Rimouski (oa. parc national du Bic) te verkennen.

door Janet en Ageeth september 2011 op 28-09-2011

Goed hotel aan de boulevard van Rimouski. Hotel is wat gedateerd maar de bedden liggen goed. Gratis parkeren en gratis internet. Eetgelegenheden om de hoek.

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!