Hotel Tadoussac Tadoussac, Québec

Algemeen

Adres:
Hotel Tadoussac
165 Bord-De-L'Eau Street
Tadoussac
Canada

GPS-locatie:
48.141513824463, -69.71558380127

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 03-07-2018 door martens.peter@live.be

Mooi gelegen hotel, uitzicht op de baai en de rivier, alle voozieningen, gratis parking alleen ontbreekt airco op de ka’ers.

Bezocht op 31-05-2018 door pvheddeghem@telenet.be

Mooi hotel, heel mooi gelegen aan een baai aan de monding van de Saguenay rivier in de St-Lawrence. Het hotel is volledig in hout opgebouwd en oogt heel pittoresk. Het hotel beschikt over een grote lounge met verschillende zithoeken. Voor het hotel is een mooie tuin met uitzicht op de baai, voorzien van houten zetels met tafeltjes en parasollen. Er is ook een openluchtzwembad en een tennisveld. De tuin is ideaal om met zicht op de zee, met een coctail, weg te mijmeren in gedachten. De kamer was goed en voorzien van alle benodigdheden. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het hotel is ook voorzien van een restaurant. Wij aten er op onze eerste avond de "fruit de mer" schotel. Deze viel echter enorm tegen. Ondanks de hoge prijs was de schotel heel karig voorzien van wat de zee te bieden zou kunnen hebben. De mosseltjes waren geteld... In het stadje zijn echter nog andere mogelijkheden met leuke restaurantjes. Het hotel is de ideale uitvalbasis voor excursies voor het spotten van walvissen. De boten vertrekken op loopafstand van het hotel. Tickets kan je boeken aan de balie van het hotel. Een aanrader is ook een wandeling langs de Cap-de-Bon-Désir, die vertrekt waar de excursieboten aanmeren. Vanuit Tadoussac kan je ook boottochten doen op de Saguanay rivier (fjord). Je kan het ganse Saguanay natuurpark, dat zich uitstrekt langs de oevers van deze rivier, verkennen door de vele mogelijke wandeltochten...

Bezocht op 11-07-2017 door Rik, Rita, Marie, Wouter & Lowie

Van buiten gezien straalt het hotel een grandeur uit, die het binnen echter niet (meer) kan waarmaken. De ligging is uitstekend, aan de oever van de Saint-Laurent en op wandelafstand van de haven van Taddousac (voor whale watching cruises). De kamers echter wat gedateerd, zonder airco of koelkast. We hadden een kamer met 2 dubbelbedden geboekt maar kregen er een met slechts een dubbelbed en een uitklapbare sofa. Samengevat een behoorlijk hotel, maar niet de 4 sterren waard die het zichzelf geeft.

door L. Boot op 14-07-2014

Oud hotel, wat zijn charme heeft, maar absoluut geen 4 aterren waard. Kliene kamer, klein bed met kuilen. Duur ontbijt en onvriendelijk personeel, met name in het restaurant. Tijdens het diner was men vooral bezig om de tafels om te toveren voor het ontbijt. Wel een prachtige ligging,met direct uitzicht op de baai.

Review dit hotel
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie