River View Hotel Whitehorse, Yukon

Algemeen

Adres:
River View Hotel
102 Wood Street
Whitehorse
Canada

GPS-locatie:
60.721603393555, -135.05163574219

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 20-05-2017 door dwkwantje@hotmail.com

Hotel ligt tegen het centrum aan. Er naast zit een daklozen opvang. Personeel is vriendelijk maar de kamer laat te wensen over. Tevens hebben ze geen shuttle meer naar het vliegveld.

Bezocht op 28-05-2016 door ineke en jan

Behulpzame receptionist,mooie ruime kamer ,leuke buurt waar je een lekkere wandeling kunt maken langs de rivier ,goed ontbijt.

door Geacinth Hiddinga-Kok op 29-06-2015

Het beddengoed was ronduit smerig. Op de kussenslopen zaten de haren van de vorige gast. 1000x excuses, ze hadden een nieuwe huismeester en zouden dit doorspreken! Kregen een andere kamer aangeboden, maar hier exact hetzelfde. Smerige kussenslopen met ook hier de haren er nog aan van de vorige gast! Heb gevraagd om geheel nieuw beddengoed en gekregen. Wij hebben zelf de bedden opgemaakt. De lakens en slopen waren helemaal versleten, je kon er dwars doorheen kijken door het vele gebruik, en ze waren niet wit maar gelig. Verder: de handdoek die je in de badkamer gebruikt als badmat zat vol vlekken. En er zaten hondenharen op de vloerbedekking. Hier hebben we maar even niks meer van gezegd. Dit hotel zullen wij helemaal niemand aanraden. Er is genoeg aanbod van andere hotels in Whitehorse.

door Ben Mars op 22-07-2014

Na de eerste nacht schrokken we van de alcohol verslavende indianen voor de deur en in de hal lag er één te slapen. De laatste nacht troffen wij deze situatie niet meer aan wat een prettig gevoel gaf. Personeel behulpzaam en vriendelijk. Kamers groot maar matig. Ontbijtmogelijkheid eerste nacht niet en toen we terugkwamen na de kampertocht wel aanwezig.

door Fred Versluis op 30-07-2012

Dit is een redelijk hotel, geen airco, erg warm alleen ventilator aanwezig. Goede douche,. Geen ontbijt mogelijkheden. Dure shuttlebus naar hotel, CAN$ 10,00 pp. We waren met 4 personen, dus taxi is goedkoper.

Review dit hotel
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie