Soma House San Francisco San Francisco, California

Algemeen

Adres:
121 7th St.
San Francisco 94103
United States Of America

GPS-locatie:
37.77891, -122.409844

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 02-10-2018 door inekealtena@hotmail.com

1 e nacht was hotel volgeboekt en zijn we geplaatst in een hotel in de buurt. 2 e en 3 e nacht hier verbleven. Was een soort appartementsgebouw opzet en groots opgezet. Hierdoor wat onpersoonlijker, maar voldeed voor ons prima. Wat gehorig door de galerij langs het slaapkamerraam.

Bezocht op 13-08-2018 door mail@jansenraalte.nl

Mooi hotel! Sfeervol met zwembad. Van binnen uit kon je naar het restaurant waar je lekker en gezellig kon dineren. We hoefden hiervoor de straat niet op, dat was prettig, want ook hier zijn veel zwervers en junks op straat. Ook hebben hier ontbeten, prima voor elkaar, erg aardig personeel.

Bezocht op 27-04-2018 door Familie Van der Laan

In eerste instantie onduidelijk waar het ontbijt (of eigenlijk de snack was), maar prima hotel om te starten met zwembad vlakbij het centrum van SFO. We verbleven hier 2 nachten.

Bezocht op 20-07-2016 door D. van Kampen

Goede locatie op loopafstand van bezienswaardigheden. Familiekamers zijn schoon maar wel wat klein. Koelkast en koffiezetapparaat op de kamer aanwezig. Hotel is wat gehorig en het zwembadwater was erg warm. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Lunchpakketjes kon je gratis meenemen (sinaasappel, reepje, flesje water, flesje appelsap)

Bezocht op 28-04-2016 door wim.jak@gmail.com

Matig tot redelijk hotel. Ligt prima voor het doel: op loopafstand van het centrum. Wat gedateerd en dus ook erg gehorig. In de omgeving veel junks en zwervers en wietwolken, maar je hebt er niet echt last van.

Review dit hotel
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan