Hotel Les Suites Labelle Montreal, Quebec

Algemeen

Adres:
1205 Labelle
Montreal H2L 4C1
Canada

GPS-locatie:
45.5145172, -73.5579675

Reviews (2)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 24-05-2018 door pvheddeghem@telenet.be

Wij verbleven in dit hotel van 25 mei '18 tot 28 mei. Het hotel was qua ligging zeer goed gelegen. De Rue Labelle, waarin het hotel zich bevond grenst aan de Rue Catherine, één van de belangrijkste straten in Montreal. Op loopafstand van de Vieux Port en van 'Down Town'. Dicht bij metro station Berri-UQUAM. De hotelkamer was heel ruim, voorzien van 2 zetels, een tafel met 2 stoelen en een kitchinette. De badkamer was ruim, voorzien van een douche en een bubbelbad. Ontbijt was inbegrepen. De ontbijtzaal was ruim, het aanbod was naar Europese normen uitgebreid voorzien van alles wat nodig is. Parking is voorzien in een ondergrondse parking, mits betaling. (27 dollar per dag) Kortom, een aanrader.

Bezocht op 06-09-2016 door pieterenmartine@kpnmail.nl

Ontzettend keurig hotel, parkeren in garage bij het hotel zelf. Locatie NIET prettig ivm vele zwervers in de buurt. Algehele buurt is niet prettig om in de avond doorheen te lopen. Zwervers staan 's morgens al bij het hotel te bedelen en spreken je aan als je door de straat loopt.

Review dit hotel
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!