Wyndham Ontario Niagara Falls, Ontario

Algemeen

Adres:
4945 Clifton Hill
Niagara Falls L2G 3N5
Canada

GPS-locatie:
43.0914729, -79.0741267

Telefoonnummer:
1-905-3572200

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 05-07-2018 door bert.vanraemdonck@gmail.com

Het grootste voordeel van het hotel is zijn zeer goede ligging, nl. precies in het midden van de grootste en drukste straat van Niagara Falls, op nog geen minuutjes wandelen van de rivier met de watervallen. Die ligging is tegelijk ook het grootste nadeel, want het is er erg lawaaierig tot laat in de nacht. Op de parking van het hotel is er bv. een karaoke-bar (in de open lucht), die tot 2 uur 's nacht doorgaat. Ideaal voor wie zelf zin heeft om lang mee te feesten, niet zo geschikt voor wie veel belang hecht aan een goede nachtrust.

Bezocht op 19-09-2017 door Toorgedm

Locatie is top, maar er zijn echt betere hotels op dezelfde kleine afstand van de Falls. Tot 2 uur 's nachts karaoke op het parkeerterrein voor het hotel waarvoor je bij het inchecken moet tekenen dat je niet zal klagen... Dat zegt genoeg. Verder oud en niet echt fris. Afrader.

Bezocht op 25-07-2017 door M.H. Flinterman

NIET BOEKEN!!!!! Bij de Receptie moet je een verklaring tekenen dat je weet dat er tot 2 uur 's nachts een karaoke is op 25 meter afstand van je kamer, Het kan ook 3 uur worden. Deze karaoke heeft luidsprekers met een vermogen waar ze bij Pinkpop jaloers op zijn. De kamer is ruim. De bedden zijn matig, te kort en te smal. Het sanitair is redelijk. Wil je feest vieren dan zal dit wel lukken maar wil je hier slapen dan moet je dit NIET boeken. Ook het uitchecken moet je voor 9.30 uur bij het naast gelegen Travellodge doen, via de telefoon.

Review dit hotel
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!