Laatste tips voor je hotelrondreis

Om te zorgen dat alles ter plaatse zo goed mogelijk verloopt en om veelvoorkomende vragen voor te zijn, delen we hier onze laatste tips en adviezen met betrekking tot de hotels. Lees deze goed door voor vertrek.

Vraag of de medewerker de boeking wil zoeken op naam en kijk of het goed is gespeld. Eén verkeerde letter, en de boeking is onvindbaar. Het kan ook helpen om de tussenvoegsels weg te laten. ‘Van den Berg’, wordt dan ‘Berg’. Nog steeds niet gevonden? Vraag of het hotel contact opneemt met de betreffende lokale agent. Het nummer van de agent staat op de voucher.

Het gebeurt vaak dat het hotel borg op uw creditcard reserveert (in een enkel geval afschrijft). U hoeft pas actie te ondernemen indien dit bedrag na 30 dagen nog niet is vrijgegeven/teruggestort.

Vraag om een nota en bekijk hem goed. Extra kosten voor parkeren en de resort fee, zijn normaal en voor uw eigen rekening. Voor de kamerprijs dienen geen extra kosten in rekening te worden gebracht. Is er toch een bedrag voor de kamerprijs van de creditcard afgeschreven? Stuur ons dan een kopie van het afschrift. Doe dit gerust na uw vakantie, want ten onrechte afgeschreven kosten zijn ook op een later moment gemakkelijk weer terug te halen.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan