Toegang reserveren Rocky Mountain National Park

Een reservering is vereist om Rocky Mountain National Park binnen te rijden van 27 mei t/m 10 oktober 2022. Er zijn 2 opties voor tickets (Timed-Entry Permit):

  1. Tickets voor de Bear Lake Corridor + rest van het park (incl. Trail Ridge Road): de omgeving van Bear Lake en toegang tot de rest van het park, geldig van 5AM tot 6PM. Een toegangsbewijs biedt geen garantie op een parkeerplaats. In de Bear Lake Area raden we je daarom aan om gebruik te maken van de shuttlebussen.
  2. Het hele park, minus de Bear Lake Corridor. Geldig van 9AM tot 3PM.

Op 1 juni zijn de tickets te koop voor een bezoek in juli, op 1 juli koop je tickets voor een bezoek in de maand augustus, enzovoorts. Dit kan om 10AM Mountain Time (18:00 onze tijd). 25 tot 30% van het totale aantal beschikbare tickets wordt vrijgegeven op de dag voor aankomst, om 5 PM Mountain Time.

Als je vóór of na de de genoemde tijden binnenkomt, een campingreservering in het park hebt of per georganiseerde tour binnenkomt, heb je geen Timed Entry Permit nodig. Je mag het park binnen op vertoon van de camping- of tourreservering.

Degene die de reservering maakt, moet ter plaatse een ID-bewijs met foto tonen.

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!