Rondreis Amerika in 2024

Droom je van een rondreis door Amerika in 2024, op jouw eigen tempo en met je eigen huurauto of -camper? Dan is nú het moment om in actie te komen! Je profiteert van de hoogste vroegboekkortingen en de laagste huurprijzen voor rondreizen in 2024. Wij (Tioga Tours) zijn al 25 jaar Amerika-specialist en zorgen ervoor dat jouw reis helemaal op jouw wensen is afgestemd. We staan altijd voor je klaar en je krijgt een handige persoonlijke reisgids voor onderweg. Samen maken we jouw Amerika-reis onvergetelijk!

Begin jouw 2024-rondreis op een infodag

Van september tot en met maart hebben wij op ons kantoor in Zwolle gratis infodagen over rondrezien in Amerika in 2024. Je maakt een vliegende start met jouw auto- of camperreis:

 • Bekijk een echte Amerikaanse camper en bepaal of deze manier van reizen iets voor jou is
 • Woon reispresentaties bij over populaire bestemmigen in de VS: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, Deep South en de oostkust inlcusief New York en Washington DC
 • Ga in gesprek met een reisadviseur en maak de plannen voor jouw 2024-vakantie concreet

Start de voorbereidingen voor jouw rondreis door Amerika en schrijf je vandaag nog in voor een infodag:

Jouw reis online of telefonisch regelen, kan natuurlijk ook. Of maak een afspraak om een andere keer langs te komen. We doen het op jouw manier.

infodag reizen 2024 amerika

Waarom jouw reis boeken via Tioga Tours?

Bij specialist Tioga Tours ben je aan het juiste adres voor rondreizen in Amerika. Onze reisadviseurs hebben zelf veel rondgereisd in Amerika en kennen de gebieden op hun duimpje. Daarom kunnen ze jou goed op weg helpen en eerlijk adviseren. Daarnaast is het goed om te weten dat een op maat gemaakte reis door de VS zeker niet duurder hoeft te zijn dan een standaardreis.

 • Snelle (re)acties: Via de mail of telefonisch
 • Maatwerk: Je kiest je eigen unieke reis
 • Kennis & ervaring: Hulp van gespecialiseerde reisadviseurs
 • Eerlijk: Eerlijk & betrouwbaar advies
 • Zekerheid: Dankzij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Laat ons je helpen om jouw droomreis in 2024 werkelijkheid te maken en beleef Amerika op jouw manier.

auto of camperreis Amerika 2024

Rondreis Zuidwest-Amerika in 2024

Zuidwest-Amerika is een populaire regio om te verkennen tijdens een individuele auto- of camperreis in 2024. Hier vind je alle grote namen: van de majestueuze Grand Canyon in Arizona en de adembenemende landschappen van Utahs nationale parken tot het bruisende nachtleven van Las Vegas. Verken de iconische Golden Gate Bridge in San Francisco en bewonder de unieke rotsformaties van Monument Valley in het Navajo-reservaat. Rijd langs de legendarische Route 66 en ontdek het authentieke Amerika.

Zuidwest-Amerika individuele reis 2024

Autoreis Amerika in 2024

Een autorondreis door Amerika betekent een roadtrip langs iconen en een kennismaking met Amerikanase natuur en cultuur. Vertel ons wat jouw wensen zijn en we maken een mooie opzet voor je. Wil je nationale parken zien, steden of juist een combinatie? Blader door onze met zorg uitgewerkte autoreizen en kijk wat bij je past. Voor 2024 is er vroegboekkorting op autoreizen in de VS. Het loont de moeite om zo vroeg mogelijk je reis naar Amerika te boeken.

Ga naar:

aanbieding autoreis amerika canada

Camperreis Amerika 2024

Ook voor camperreizen zijn er voor 2024 aanbiedingen en vroegboekkortingen. Met een camper kun je overnachten op de mooiste plekken, vaak midden in de nationale parken. De Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion... Zuidwest-Amerika telt vele beroemde nationale parken met indrukwekkende natuur. Ook andere regio's, zoals Noordwest-Amerika en de Rocky Mountains met Yellowstone, zijn uitermate geschikt voor een camperreis.

Goed om te weten: Bijna alle camperverhuurders werken met flexrates. Zij bepalen wekelijks de huurprijzen op basis van vraag en aanbod. Camperhuur wordt duurder naarmate de vertrekdatum nadert. Bovendien worden de vroegboekkortingen steeds lager. Voor jouw camperreis in 2024 geldt dus echt: hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper je uit bent.

Ga naar:

Aanbieding camperreis Amerika 2024

Waarom nu al jouw Amerika-reis voor 2024 boeken?

 • hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je uit bent
 • de hoogste vroegboekkortingen
 • de laagste huurprijzen
 • de meeste beschikbaarheid en keuze
 • veel voorpret!

Je hebt al een offerte in één werkdag voor jouw 2024-vakantie en krijgt altijd binnen een werkdag reactie op je mail. Telefonisch zijn we ook goed bereikbaar. Je hebt bij ons geen last van wachtrijen of ingewikkelde keuzemenu's.

Kies een routevoorbeeld die jou aanspreekt. Deze kun je boeken of aanpassen aan jouw wensen. Vraageen offerte. Of vul alleen het vrijblijvende offerteformulier in voor een reis op maat, via tiogatours.nl/offerte

auto of camperreis Amerika 2024

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan