Alysa Lammers

Reisadviseur Alysa Nadat ik ben afgestudeerd aan de HTRO ben ik in november 2016 aan de slag gegaan bij Tioga Tours. Na verschillende stages en vakanties in het buitenland ben ik verliefd geworden op het reizen en het samenstellen hiervan. Ik heb het bij Tioga Tours heel erg naar mijn zin. Ik ben namelijk elke dag bezig met twee prachtige bestemmingen: Amerika en Canada!

Favoriete steden

  1. New York
  2. San Francisco
  3. Vancouver

Favoriete parken

  1. Yosemite National Park
  2. Zion National Park
  3. Bryce Canyon National Park

New York:

Mijn reis naar Amerika begon met een tussenstop van een paar dagen in New York. Wat een goede beslissing was dit! Je kijkt je ogen uit zodra je midden op Times Square staat en ziet hoe levendig deze stad is. Een bezoek aan het vrijheidsbeeld, Broadway, 9/11 memorial en de Brooklyn Bridge mag natuurlijk niet ontbreken. Wil je even ontsnappen aan alle hoge gebouwen van New York? Maak dan een wandeling in Central Park. Bekijk de stad ook zeker eens vanaf grote hoogte. Vanaf het Empire State Building en het One World Trade Center heb je een prachtig uitzicht over de gigantische wolkenkrabbers van New York!

Reisadviseur Alysa

West-Amerika:

Mijn reis door West-Amerika begon Las Vegas waar ik samen met mijn collega Ellen onze campervan van Escape ophaalde. Via Route 66 reden we naar de Grand Canyon om vervolgens verder te rijden naar Arches waar je in een totaal andere wereld terecht komt. Onderweg overnachtten we in Page: absolute aanrader is om hier de Antelope Canyon Tour te doen. Wij kwamen met prachtige foto's terug! Vanaf Arches zijn we naar Bryce Canyon gereden met prachtige hoodoos. Zion en Yosemite waren de laatste parken die we bezocht hebben. Yosemite was één van mijn favoriete parken: de watervallen in het voorjaar zijn adembenemend! Nadat we al deze prachtige natuurverschijnselen hadden gezien, kwamen we aan in San Francisco: een super leuke stad met de cable cars en Victoriaanse huisjes. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Alcatraz. Via de mooie kustroute eindigde onze reis in Los Angeles. De afwisseling maakte deze reis zo bijzonder: je komt continu in een totaal ander landschap terecht waardoor je je ogen blijft uitkijken!

Reisadviseur Alysa
5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan
{{javascripts}}