Bente Bouw

Reisadviseur Bente Amerika en Canada: landen van uitersten! Het avontuur, de gevarieerde landschappen, eindeloze roadtrip mogelijkheden, het gevoel van vrijheid, en de ‘way of life’ spreken mij het meest aan op beide bestemmingen. Ik vind het erg leuk om klanten te helpen bij het samenstellen van hun eigen droomreis.

Favoriete steden

  1. New York
  2. Vancouver
  3. Washington DC

West-Canada

Ik heb West-Canada mogen ervaren terwijl het gehuld was in sneeuw. Hoewel sommige delen van parken gesloten waren, heb ik genoten van het sprookjesachtige sneeuwlandschap en de winterse activiteiten. Er is al zoveel te bewonderen terwijl je door het landschap rijdt: van bevroren meren waar locals aan het ijsvissen zijn tot machtige besneeuwde bergtoppen en natuurlijk gevormde ijssculpturen. Het geeft een goed beeld hoe indrukwekkend het gebied moet zijn in de andere jaargetijden. Verder is het zeker de moeite waard om Vancouver te verkennen. In het stadspark Stanley park kun je gerust een dag doorbrengen; je kunt hier wandelen, relaxen, totempalen en andere kunst bewonderen en het het Vancouver aquarium bezoeken.

Reisadviseur Bente

New York

Wat een fantastische wereldstad is New York! ‘The city that never sleeps’ moet je gewoon een keer meegemaakt hebben! Of zoals ik: twee keer. Je kunt alle hoogtepunten binnen een paar dagen bekijken, zeker als je de metro neemt. Maar mijn tip is: ga zoveel mogelijk lopen. Op deze manier verken je de kleinere en bijzondere plekjes van de stad. Het Rockefeller center heeft naar mijn mening het beste uitzicht over de stad. Van hieruit heb je vrij zicht op Central Park en alle andere delen van de stad ziet. Het is ook erg leuk om over de Brooklyn bridge naar Brooklyn te lopen en deze wijk te bezoeken. Brooklyn heeft een gemoedelijker sfeer dan Manhattan en dat het een grote multiculturele samenleving heeft, merk je direct aan de diverse restaurantjes in de wijk. Verder heb je het beste uitzicht op de skyline van New York vanuit Brooklyn!

Reisadviseur Bente

Washington

Heb je wat langer de tijd? Neem dan vooral de trein vanaf New York naar Washington. Binnen een paar uur ben je in de hoofdstad van Amerika en kan je ook alle iconische gebouwen in deze stad bezichtigen, zoals het Witte huis.

Reisadviseur Bente
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 11 mei naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie
{{javascripts}}