Dagmar Been

Dagmar Wat is er nu mooier dan van je hobby en je passie je werk te maken? Zelf reizen en anderen helpen aan een droomreis is wat ik het liefste doe. Sinds september 2016 ben ik daarom ook met veel plezier werkzaam bij Tioga Tours. De hele dag ben ik bezig met twee fantastische reisbestemmingen: Amerika en Canada.

Bezochte gebieden:

New York en West-Amerika

Favoriete steden:

  1. New York
  2. San Francisco
  3. Las Vegas

Favoriete parken:

  1. Zion National Park
  2. Yosemite National Park
  3. Grand Canyon

Tips:

  • Tijdens de rit van Las Vegas naar Zion National Park is het erg leuk om een bezoek te brengen aan Valley of Fire.
  • Maak een tussenstop bij één van de leuke plaatsjes langs de Route 66.

New York

The City that never sleeps... en dat klopt. In deze stad is altijd wat te doen, niemand hoeft zich te vervelen. De bekende highlights verdienen natuurlijk een bezoek zoals het Vrijheidsbeeld, Times Square, Top of the Rock en Grand Central Station. Ook is het heerlijk om aan de drukke stad te ontsnappen en op een fiets Central Park te gaan verkennen. Hier kun je je met gemak een hele dag vermaken. Voor de cultuurliefhebbers heeft New York ook meer dan genoeg te bieden, wat denk je van het Metropolitan museum of het Guggenheim? Maak je trip naar New York compleet met een bezoek aan één van de musicals op Broadway. Stiekem ben ik verliefd geworden op deze stad en kan ik niet wachten om New York nogmaals te bezoeken!

Dagmar, NY

West-Amerika

In mei 2017 heb ik samen met mijn vriend een prachtige reis door West-Amerika gemaakt. We bezochten mooie steden, de prachtige kustroute Highway 1, overweldigende natuurparken en de beroemde Route 66. Eén van de hoogtepunten was een bezoek aan Alcatraz, het gevangeniseiland in de baai van San Francisco, dat op m’n lijstje staat sinds ik de film ‘Escape from Alcatraz’ heb gezien.
In Zuidwest-Amerika worden steden afgewisseld met prachtige natuur. Elk natuurpark heeft zijn eigen hoogtepunten en charmes. Mijn favoriet is Zion National Park, waar je veel uitdagende wandelingen kunt doen zoals ‘the Narrows’ en ‘Angels Landing’. In Los Angeles hebben wij een bezoek gebracht aan Universal Studios. De attracties zijn spectaculair en je waant je zelfs even in de wereld van Harry Potter. Na de drukte van Los Angeles reden wij via de Route 66 naar the Grand Canyon. Het contrast kan haast niet groter. Ik was overweldigd door de grootsheid van de Grand Canyon. Hoogtepunt hier was absoluut de helikoptervlucht. Onze reis ging verder via Page, Monument Valley, Bryce National Park en Zion om vervolgens uit te komen in ‘Viva’ Las Vegas. Een stad die je gewoon gezien moet hebben: de Bellagiofontein, de achtbaan in hotel New York New York, de extravagante hotels met de enorme casino’s en natuurlijk de shoppingmalls en de outlets. Een wereld op zich! Ik heb genoten van dit veelzijdig deel van Amerika en wil zeker nog eens terug.

Dagmar, San Francisco
Bezoek op zaterdag 21 oktober (in de herfstvakantie) onze
speciale infodag Reizen met Kinderen in Zwolle!
Kom op zondag 22 oktober naar onze
Roadshow in Breda!
Camperaanbieding West-Canada, vertrek mei 2018
Zeer scherpe prijzen, boeken t/m 20 oktober
{{javascripts}}