Dagmar Been

Dagmar Wat is er nu mooier dan van je hobby en je passie je werk te maken? Zelf reizen en anderen helpen aan een droomreis is wat ik het liefste doe. Sinds september 2016 ben ik daarom ook met veel plezier werkzaam bij Tioga Tours. De hele dag ben ik bezig met twee fantastische reisbestemmingen: Amerika en Canada.

Bezochte gebieden:

New York

Favoriete steden om nog te bezoeken:

  1. San Francisco
  2. Washington
  3. Chicago

Favoriete parken om nog te bezoeken:

  1. Yellowstone
  2. Yosemite
  3. Page

Tips:

  • Breng een bezoek aan de High Line. Dit is een oude spoorlijn en ligt daarom ongeveer 9 meter boven de grond. Je kunt een mooie wandeling maken en zo genieten van een andere ‘kijk’ op de stad.
  • Ga op zondag naar Central Park en verbaas je over het grote aantal hardlopers dat hier aan het trainen is.
  • Voor de dames: koop cupcakes bij de wereldberoemde - Sex and the City - Magnolia Bakery.
  • Breng een bezoek aan een echte ‘comedy club’.

New York

The City that never sleeps... en dat klopt. In deze stad is altijd wat te doen, niemand hoeft zich te vervelen. De bekende highlights verdienen natuurlijk een bezoek zoals het Vrijheidsbeeld, Times Square, Top of the Rock en Grand Central Station. Ook is het heerlijk om aan de drukke stad te ontsnappen en op een fiets Central Park te gaan verkennen. Hier kun je je met gemak een hele dag vermaken. Voor de cultuurliefhebbers heeft New York ook meer dan genoeg te bieden, wat denk je van het Metropolitan museum of het Guggenheim? Maak je trip naar New York compleet met een bezoek aan één van de musicals op Broadway. Stiekem ben ik verliefd geworden op deze stad en kan ik niet wachten om New York nogmaals te bezoeken!

Dagmar, NY

West-Amerika

Mijn eerste reis naar West-Amerika staat gepland voor 2017. Dit gebied spreekt mij enorm aan door de grote veelzijdigheid. Ik zie het al helemaal voor me om Alcatraz te bezoeken in San Francisco, the Universal Studios in Los Angeles en de gekte van Las Vegas. Dit combineer ik dan met de uiteenlopende natuurparken als Yosemite, Bryce en the Grand Canyon. Om lekker uit te waaien volg ik ook de kustroute en bezoek ik de zeeleeuwen bij Piedras Blancas. Kortom: ik kan niet wachten om West-Amerika te ontdekken en ervaren!

Tarieven Road Bear 2018 bekend
Bekijk de aanbiedingen
Tarieven Fraserway 2018 bekend
Check de vroegboekkorting
{{javascripts}}