Ellen Brendeke

Reisadviseur Ellen Sinds augustus 2016 werk ik bij Tioga Tours. Na mijn studie Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs was ik op zoek naar een uitdagende functie bij een bedrijf waar ik dagelijks bezig kan zijn met mijn grootste passie: reizen! Tioga Tours biedt mij deze plek. Het helpen van de klant met hun droomreis is namelijk waar ik het liefst mee bezig ben.

Favoriete steden

  1. New York
  2. San Francisco
  3. Washington

Favoriete Parken

  1. Yosemite National Park
  2. Banff National Park
  3. Zion National Park

Op mijn bucketlist

  • Orka's spotten in Canada
  • Een helikoptervlucht boven de Grand Canyon
  • Een Broadway-musical

New York

Mijn eerste kennismaking met Amerika was in New York. En wat was dat een goed begin! New York is een stad die je energie geeft. Mijn verblijf hier was kort, maar zeker de moeite waard. Een bezoek aan New York is perfect in te plannen als tussenstop voordat je doorvliegt naar bijvoorbeeld het westen van Amerika. Vergeet hier zeker niet de stad te bekijken vanuit het Empire State Building of vanuit de nieuwste, en hoogste, aanwinst van de stad: het One World Trade Center.

Reisadviseur Ellen

Rondreis West Amerika

Met een mooi beschilderde Campervan van Escape ben ik samen met collega Alysa door het westen van Amerika gereisd. We begonnen de reis in Las Vegas en hebben deze afgesloten in Los Angeles. We reden van het ene prachtige landschap naar het andere! Van de uitgestrekte Grand Canyon naar de juiste de smalle Antelope Canyon. Van het rode landschap in Arches ben je zo in het groene Zion National Park. Juiste deze afwisseling maakt een rondreis door West-Amerika zo uniek. Mijn hoogtepunten waren de watervallen in Yosemite en de gezellige stad San Francisco. Maar eigenlijk is enkel het rijden door alle prachtige landschappen al heel bijzonder!

Reisadviseur Ellen
Deze maand: aflopende vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
10% korting op hotels bij complete autoreizen
Bekijk autoreizen
Kom naar onze infodag op 16 of 28 december.
Meld je aan
Reisinspiratie opdoen in de kerstvakantie? Bezoek onze infodag op donderdag 28 december!
Meld je aan
{{javascripts}}