Emma Burgers

Lisa Sinds september 2018 werkzaam op de redactie van Tioga Tours. Ik verdiep me in alle plaatsen die tijdens een werkdag voorbij komen. En dat varieert van klein naar groot, van Alaska tot Hawaii. Maar ik verdiep me ook in de manieren van reizen, of belangrijke informatie voor onderweg. Hierdoor leer ik vrijwel iedere dag iets nieuws over een plek of reis en dat bezorgt me ontzettend veel plezier.

Waar ben ik geweest?

Tot nu toe is de enige verre reis voor mij verrassend genoeg Canada geweest. Waar de meeste mensen beginnen met Zuidwest-Amerika, namen mijn ouders me mee naar West-Canada. En het werd een reis die ik nooit zal vergeten, waarbij we vier weken door British Columbia en de Rockies trokken. De ene waterval na de andere, azuurblauwe meren, én vooral de bijzondere dieren. Ik heb het voorrecht gehad om een paar keer een zwarte beer te spotten. Wat prachtig was, want ik had de halve vakantie lopen zeuren dat ik een beer wilde zien, maar toen ik hem zag was het toch wel een beetje spannend. (‘’Oh, hij kijkt mijn kant op, nou ik ga maar weer eens de camper in… ‘’) Op het water zag ik orka’s bij Vancouver Island én in de verte een bultrug. Het leverde een diep respect voor het land en de natuur op. In 2018 kwam ik de vacature tegen bij Tioga Tours én met een journalistieke achtergrond ben ik ontzettend blij dat ik de banden met Canada en Amerika weer kan aanhalen.

Wat doe ik zoal?

We schrijven en redigeren blogs op de redactie en we werken aan informatieboekjes. We zorgen er ook voor dat de informatie en tips van klanten op de juiste plek komt. Tot slot beheren we de social media. Mijn favoriete kanaal bij Tioga Tours is Instagram, want het cliché is soms zo waar: een plaatje zegt meer dan duizend woorden.

Infodag met presentaties en camper, zaterdag 26 januari (Zwolle)
Meld je aan, vol = vol
€100 korting op camperhuur bij Cruise America
Boek t/m 17 januari