Esther van der Linde & Martine Tukker

Esther en Martine Tioga Tours Als je naar Tioga Tours belt, is de kans groot dat je een van ons aan de lijn krijgt. Wij, Esther van der Linde en Martine Tukker, zijn het eerste aanspreekpunt binnen Tioga Tours.

Welkom!

We werken als receptionistes en zijn verantwoordelijk voor een deel van de administratie. Dat betekent dat we gasten verwelkomen, de aanvraag van boekingen verwerken en alle post die binnenkomt behandelen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle telefoontjes bij de juiste persoon terechtkomen. En niet te vergeten: we verzorgen de infodagen bij ons op kantoor en heten gasten welkom met een kop koffie/thee en iets lekkers. Extra leuk is dat we dagelijks de Tioga Tours-magazines naar enthousiaste reizigers mogen sturen. Juist die afwisseling maakt het werk zo leuk!

Golden Gate Bridge

West-Amerika

Wij hebben samen een prachtige autorondreis gemaakt door West-Amerika. We zijn gestart in Los Angeles en geëindigd in San Francisco. Tijdens deze reis hebben wij de Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion en Yosemite bezocht. Het rijden over de Tioga Pass was een prachtige belevenis, wat is de natuur hier schitterend!

Bezochte gebieden

West-Amerika

Tips

  • Een heerlijke lunch bij Mr D'z in Kingman
  • Een ritje maken met de Cable car in San Francisco, vlakbij Fisherman's Wharf uitstappen en daar een fiets huren voor een fietstocht over de Golden Gate Bridge naar Sausolito. Vanuit deze havenplaats weer met de veerdienst terug naar Fishermanswarf. Vanaf het water heb je een fantastisch uitzicht over de stad en de Golden Gate Bridge.
  • Farmers Market Los Angeles, om lekker te lunchen of heerlijk te snuffelen tussen al het waar!
Bryce Canyon

Top 3 van Martine

  1. Zion
  2. San Francisco
  3. Bryce Canyon

Top 3 van Esther

  1. San Francisco
  2. Bryce Canyon
  3. Zion
Grand Canyon
Deze maand: hoge vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
10% korting op hotels bij complete autoreizen
Bekijk autoreizen
Kom naar onze infodag op 16 december.
Meld je aan
Inspiratie opdoen in de kerstvakantie? Kom naar onze infodag op donderdag 28 december!
Meld je aan