Esther, Martine & Corinna

Eerste aanspreekpunt Tioga Tours Als je naar Tioga Tours belt, is de kans groot dat je een van ons aan de lijn krijgt. Wij, Esther van der Linde, Martine Tukker en Corinna Schat, zijn het eerste aanspreekpunt binnen Tioga Tours.

Welkom bij Tioga Tours

We werken als receptionistes en zijn verantwoordelijk voor een deel van de administratie. Dat betekent dat we gasten verwelkomen, de aanvraag van boekingen verwerken en alle post die binnenkomt behandelen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle telefoontjes bij de juiste persoon terechtkomen. We zijn alledrie in Amerika geweest en begrijpen wat er leeft onder onze reizigers. Daardoor kunnen we je goed op weg helpen. En niet te vergeten: we verzorgen de infodagen bij ons op kantoor en heten gasten welkom met een kop koffie/thee en iets lekkers. Extra leuk is dat we dagelijks de Tioga Tours-magazines naar enthousiaste reizigers mogen sturen. Juist die afwisseling maakt het werk zo leuk!

Welkom in de diner

Top 3 van Martine

 1. Zion
 2. San Francisco
 3. Bryce Canyon

Bryce Canyon

Top 3 van Esther

 1. San Francisco
 2. Bryce Canyon
 3. Zion

Grand Canyon

Top 3 van Corinna

 1. Zion
 2. Bryce Canyon
 3. New York

New York

Tips van onze receptie

 • Een heerlijke lunch bij Mr D'z in Kingman
 • Een ritje maken met de Cable car in San Francisco, vlakbij Fisherman's Wharf uitstappen en daar een fiets huren voor een fietstocht over de Golden Gate Bridge naar Sausolito. Vanuit deze havenplaats weer met de veerdienst terug naar Fishermanswarf. Vanaf het water heb je een fantastisch uitzicht over de stad en de Golden Gate Bridge.
 • Farmers Market Los Angeles, om lekker te lunchen of heerlijk te snuffelen tussen al het waar!
Er is nog plek! Infodag 20 okt Zwolle, Roadshow 21 okt Breda
Info & aanmelden (vol = vol)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!