Inge Snel

Inge Tioga Tours De camperreis die ik in 2013 door West-Amerika maakte, heeft een onuitwisbare indruk op me gemaakt. Het gebied is fascinerend en afwisselend: spectaculaire stranden, watervallen, rode rotsen, reusachtige bomen, gezellige plaatsjes, bergen, eindeloze woestijnvlaktes en wildlife: ik heb het allemaal gevonden in West-USA! Ook Oost-Amerika, met haar eindeloze natuurschoon, vond ik erg indrukwekkend.

Bezochte gebieden

West-Amerika, Oost-Amerika, Chicago, West-Canada, New York, Washington

Favoriete steden

 1. San Francisco
 2. Washington
 3. Vancouver
Tioga Tours Inge

Favoriete parken

 1. Grand Canyon National Park
 2. Yosemite National Park
 3. Wells Gray Provincial Park

Tips

 • Route 178 van Bakersfield naar Ridgecrest, een mooie route wanneer je van Sequoia naar Death Valley wilt rijden.
 • Lake Kaweah Horse Creek Campground, een prachtige natuurcamping op de route van Sequoia naar Visalia.
 • Zeeolifanten kijken bij Año Nuevo State Park (Californië). De korte wandeling (3 km) die je hiervoor moet maken is het uitzicht zeker waard!
 • In Blue River (tussen Jasper en Wells Gray) kun je een River Safari doen: tijdens deze anderhalf durende boottocht hebben we heel veel zwarte beren gezien.
 • Reis eens met de trein tussen de steden in Oost Amerika. Ik ben per trein van Washington naar New York gereisd en dat is me heel goed bevallen! Het is niet duur en erg comfortabel en snel.
 • In Washington en New York heb ik gefietst. Wat een leuke manier om de stad te zien! In beide steden is het heel gemakkelijk en veel leuker dan met de metro onder de stad te reizen.
Tioga Tours Inge

Wereldsteden in het Westen

Tussen al het natuurschoon door heb ik genoten van steden als San Francisco met zijn cable cars, de mooie Lombard Street, het gezellige Fisherman’s Wharf, Chinatown, Alcatraz en natuurlijk de Golden Gate Bridge. In Las Vegas heb ik mij verwonderd over de talloze nieuwe hotels, vele miljoenen lichtjes en geweldige shows! En dan natuurlijk Los Angeles: Disneyland, Universal Filmstudio’s, Beverly Hills, Hollywood en Santa Monica.

Tioga Tours Inge

Oost-Amerika

In oktober 2014 heb ik met een auto een reis in Oost-Amerika gemaakt. We begonnen in Toronto, een prachtige stad met als (letterlijk) hoogtepunt de CN Tower. Vervolgens hebben we de Niagara Falls en New England bezocht: de Green Mountains en White Mountains met hun overdekte bruggen, Acadia National Park en het schilderachtige Cape Cod. Wat een eindeloos natuurschoon in Oost-Amerika! We sloten de reis af met een bezoek aan de verrassend leuke stad Boston. Het lijkt me leuk om jou te helpen om mee te denken over je reisroute, je manier van reizen en de leukste accommodaties.

Tioga Tours Inge

West-Canada

In de zomer van 2015 heb ik met mijn gezin in een camper ruim drie weken door West Canada gereisd. In Vancouver zijn we onze reis begonnen richting Manning Park, Okanagan Valley, Revelstoke, Lake Louise, Banff, Jasper, Wells Gray PP, Whistler en Vancouver Island. We hebben alles gezien: de wilde natuur, de prachtige watervallen, zwarte beren, blauwe meren, geweldige wandeltochten, elanden, hoge (besneeuwde) bergtoppen en groene valleien. De steden Vancouver en Victoria op Vancouver Island, met zijn Engelse uitstraling vond ik ontzettend mooi en leuk!

Tioga Tours Inge

Washington & New York

In oktober 2016 heb ik Washington en New York bezocht. Ik was verrast door de verschillen tussen de beide steden. Washington is in vergelijking met New York rustig en overzichtelijk. De National Mall, de 3 km lange groenstrook met monumenten, (gratis!) musea en overheidsgebouwen, vond ik ontzettend indrukwekkend en interessant! Per fiets heb ik in één dag alle belangrijke bezienswaardigheden gezien. Vervolgens zijn we met de trein naar New York gegaan, een hele leuke manier van reizen! New York vond ik overweldigend en super gaaf. Deze stad bruist van de energie en dit gaat 24/7 door. We hebben het Vrijheidsbeeld gezien, Ground Zero, Times Square, Broadway, Central Park en de Brooklyn Bridge. Ook hier hebben we veel gefietst, geweldig!

Tioga Tours Inge
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Wegbrengspecial Apollo. Huur een gloednieuwe camper al vanaf €1 per dag!
Bekijk de special
30% korting op Escape campervans bij ophalen in Miami!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden