Irene Hummel

Irene In het land van de onbegrensde mogelijkheden begon mijn passie voor reizen. Ik werd verliefd op de rode rotsen van Monument Valley, de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains en de adembenemende Highway One tussen LA en San Francisco. Vanuit metropool New York reisde ik naar het zuiden van Florida. Ik stond op het strand van Sanibel Island waar ik haaientanden zocht, bewonderde de art deco in Miami en proefde van de key lime pie op The Keys. Maar ook het kleurrijke Yellowstone en de Icefields Parkway van Banff naar Jasper hebben voorgoed m'n hart gestolen.

Bezochte gebieden

Zuidwest-Amerika, Rocky Mountains, West-Canada, New York, Florida, The Keys

Favoriete steden

 1. San Francisco
 2. New York
 3. Miami

Favoriete parken

 1. Monument Valley
 2. Banff en Jasper NP
 3. Yellowstone NP

Tips:

 • Wandelen over de High Line in New York. Deze oude spoorlijn over een viaduct is omgetoverd tot een park/boulevard op 9 meter hoogte.
 • Proef de verrukkelijke key lime pie op The Keys.
 • En als je toch in de buurt bent: snorkelen op Key Largo.
 • In het Salvador Dali Museum in St Petersburg heb ik een half uur op een bankje zitten staren naar 'The Discovery of America by Christopher Columbus', een doek van 4x3 meter. In de schilderijen van Dali ontdek je telkens weer iets nieuws. Aanrader!
 • Bezoek de andere kant van NY, zoals het verrassende Queens of DUMBO. De wijk DUMBO aan de andere kant van de Brooklyn Bridge is sterk in opkomst. Het heeft grote aantrekkingskracht op creatievelingen en muzikanten. In de voormalige fabrieken en pakhuizen zitten hippe eettentjes en galerieën.
 • Haaientanden zoeken op Sanibel Island. Volgens mij mag je ze officieel niet meenemen, maar ik kon het niet laten. Ze prijken in een glazen potje op mijn kast ;)
 • Mijn all time favorite is Monument Valley. Alsof je een stapje terug doet in de tijd. Het westernlandschap blijft tot de verbeelding spreken. De rode rotsen zijn stille getuigen van het roerige verleden van Amerika.
Deze maand: laatste vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Kom naar onze infodag in Zwolle op 27 januari of op 10 of 24 februari.
Meld je aan
{{javascripts}}