Irene Hummel

Irene In het land van de onbegrensde mogelijkheden begon mijn passie voor reizen. Ik werd verliefd op de rode rotsen van Monument Valley, de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains en de adembenemende Highway One tussen LA en San Francisco. Vanuit metropool New York reisde ik naar het zuiden van Florida. Ik stond op het strand van Sanibel Island waar ik haaientanden zocht, bewonderde de art deco in Miami en proefde van de key lime pie op The Keys. Maar ook het kleurrijke Yellowstone en de Icefields Parkway van Banff naar Jasper hebben voorgoed m'n hart gestolen.

Bezochte gebieden

Zuidwest-Amerika, Rocky Mountains, West-Canada, New York, Florida, The Keys

Favoriete steden

 1. San Francisco
 2. New York
 3. Miami

Favoriete parken

 1. Monument Valley
 2. Banff en Jasper NP
 3. Yellowstone NP

Tips:

 • Wandelen over de High Line in New York. Deze oude spoorlijn over een viaduct is omgetoverd tot een park/boulevard op 9 meter hoogte.
 • Proef de verrukkelijke key lime pie op The Keys.
 • En als je toch in de buurt bent: snorkelen op Key Largo.
 • In het Salvador Dali Museum in St Petersburg heb ik een half uur op een bankje zitten staren naar 'The Discovery of America by Christopher Columbus', een doek van 4x3 meter. In de schilderijen van Dali ontdek je telkens weer iets nieuws. Aanrader!
 • Bezoek de andere kant van NY, zoals het verrassende Queens of DUMBO. De wijk DUMBO aan de andere kant van de Brooklyn Bridge is sterk in opkomst. Het heeft grote aantrekkingskracht op creatievelingen en muzikanten. In de voormalige fabrieken en pakhuizen zitten hippe eettentjes en galerieën.
 • Haaientanden zoeken op Sanibel Island. Volgens mij mag je ze officieel niet meenemen, maar ik kon het niet laten. Ze prijken in een glazen potje op mijn kast ;)
 • Mijn all time favorite is Monument Valley. Alsof je een stapje terug doet in de tijd. Het westernlandschap blijft tot de verbeelding spreken. De rode rotsen zijn stille getuigen van het roerige verleden van Amerika.
Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
{{javascripts}}