Martine Bouma

Martine Tioga Tours Na mijn opleiding aan de MTRO werkte ik een aantal seizoenen als hostess overal in Europa. Eenmaal terug in Nederland werkte ik anderhalf jaar op een reisbureau en daarna verliet ik het toerisme een tijdje. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nu ben ik terug in het reiswereld waar ik me kan specialiseren in Amerika en Canada! Onlangs ben ik naar Orlando, Florida geweest en ik kijk alweer uit naar mijn volgende ervaring. Reizen is verslavend!

Favoriete steden

  1. New York
  2. San Francisco
  3. Washington

Favoriete parken

  1. Yellowstone
  2. Bryce Canyon
  3. Banff National Park

Amerika en Canada

In Amerika en Canada vind je alles: de prachtige natuur van West-Canada, geweldige steden als San Francisco, New York en Washington en de zon, stranden en pretparken van Florida. Ik stel graag de perfecte reis voor je samen!

San Francisco

Orlando, Florida

Onlangs heb ik Orlando, Florida mogen ontdekken. Pretparkliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen: Disney World met haar verschillende parken, Universal studio’s, Seaworld maar ook Madame Tussauds en het reuzenrad Orlando Eye. Lego fans kunnen hier ook terecht in het nieuwe park dat hier begin 2017 geopend is. Te heet om in de parken te struinen? Er zijn verschillende waterparken met gave glijbanen en andere attracties. Shopaholics kunnen hier naar hartelust shoppen in de outlets. Meer weten over Orlando? Ik vertel u er alles over!

Seaworld Orlando
NIEUW! Voordelige camperwegbrengspecial Road Bear maart/april 2019
Info & prijzen (op = op)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!
Boek nu al je camper voor 2019
Vroegboekkortingen tot 15%
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
{{javascripts}}