Natalie Mulder

Natalie Tioga Tours De eerste keer dat ik Amerika bezocht, in 1995, was ik direct gefascineerd door de immense natuur. Diepe kloven, hoge bergen, stortende watervallen: alles even groots. De Grand Canyon bij zonsondergang was minstens zo indrukwekkend als ik me voorgesteld had. Ook de vriendelijke, behulpzame Amerikanen vielen me op. Ik heb Amerika en Canada sindsdien meerdere keren bezocht en ik ben nog lang niet uitgekeken. West-Canada en de Rocky Mountains staan nog hoog op mijn wensenlijstje. Ik werkte jaren als product manager bij een grote touroperator en heb een eigen reisbureau gehad. Sinds 1 oktober 2017 ben ik werkzaam bij Tioga Tours. Hier kan ik mij specialiseren in onze topbestemmingen: Amerika en Canada!

Bezochte gebieden

Zuidwest-Amerika, Oost-Canada, New England, New York & Washington, Florida & The Keys.

Tip Tioga Tours

Favoriete steden

 1. New York
 2. San Francisco
 3. Toronto

Favoriete natuurgebieden

 1. Yosemite National Park, Californië
 2. Grand Canyon National Park, Arizona
 3. Algonquin Provincial Park, Ontario
Tip Tioga Tours

Reistips

 • Ga een dagje op kanosafari in Algonquin Provincial Park en verken dit natuurgebied vanaf het water. Je ziet meer doordat een local de juiste plekjes weet te vinden. Er zijn meerdere kanoverhuurders te vinden langs Parkway 60.
 • Maak een fietstour op een van de eilanden voor de westkust van Florida. Ik vond vooral Sanibel Island een aanrader.
 • Huur in Florida eens een cabrio! Het gaf mij extra vakantieplezier om in het zonnetje en met wapperende haren de Keys af te rijden naar Key West.
 • In New York en Washington zijn veel musea gratis te bezoeken, maar een bijdrage wordt wel op prijs gesteld. The Met (Metropolitan) in New York heeft één van de grootste kunstcollecties ter wereld. Vanaf de ‘rooftop’ heb je een mooi uitzicht over Central Park.
 • Maak een boottocht in het waterrijke Thousand Islands-gebied in Ontario, Canada.
Tip Tioga Tours

Oost Canada en New England

Oost-Canada heeft veel te bieden. Naast diverse natuurparken, zoals Algonquin, tref je hier de ruige Atlantische kust en diverse merengebieden. Zo kun je na een boottocht over Lake Ontario of door de Thousand Islands een bezoek brengen aan de bruisende stad Toronto. Je kunt Oost-Canada ook goed combineren met Noordoost-Amerika. De vluchtduur en het tijdsverschil zijn alleszins redelijk, wat dit een goede regio maakt voor een vakantie met het hele gezin.

New England is niet alleen in de herfst een mooie bestemming, al vond ik de Indian Summer zo bijzonder mooi dat ik je dat zeker kan aanraden. Bezoek de Green Mountains in het pittoreske Vermont en aanschouw de markante ‘Covered Bridges’ over de vele watertjes. Maar ook in de White Mountains in New Hampshire is het mooi toeren en hiken.

Tip Tioga Tours
Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden