Nathalie Schut

Reisadviseur Nathalie Sinds een aantal jaren werk ik in de reiswereld. Na mijn eerste reis naar West-Amerika was ik direct verkocht. De diversiteit van het land is geweldig! Je vindt er prachtige natuur, mooie stranden en bruisende wereldsteden. Binnen Tioga Tours kan ik mij verder specialiseren in twee fantastische bestemmingen: Amerika & Canada. Ik vind het super dat ik elke dag bezig kan zijn met reizen en mijn passie hiervoor met jou kan delen!

Favoriete steden:

  1. New York
  2. San Francisco
  3. Los Angeles
Reisadviseur Nathalie

Favoriete parken:

  1. Arches
  2. Zion National Park
  3. Bryce Canyon National Park
Reisadviseur Nathalie

Tips:

  • Een absolute must is een wandeling tussen de Hoodoos in Bryce Canyon via de Navajo Trail.
  • Huur een fiets in San Francisco en fiets over de Golden Gate Bridge naar de overkant. Neem vanaf hier de ferry terug naar Pier 41.
  • Bezoek een sportwedstrijd in Amerika; de sfeer is super!

New York

New York stond al jarenlang bovenaan mijn buckelist en eindelijk heb ik deze wereldstad kunnen afstrepen! Tijdens mijn reis naar West-Amerika heb ik als tussenstop een paar dagen in New York doorgebracht, een ideale combinatie. Je kunt deze stad op zoveel verschillende manieren ontdekken, het blijft afwisselend. Verken de highlights van de stad lopend of ook erg leuk, huur een fiets! Verken per fiets Central Park of de Brooklyn Bridge. Vergeet ook niet de stad vanuit de lucht te bekijken, bijvoorbeeld vanaf the Top of the Rock met geweldige uitzichten over Manhattan.

Reisadviseur Nathalie

Zuidwest-Amerika

Mijn reis door West-Amerika begon ik goed in dé gokstad van de wereld: Las Vegas. Als je ergens een gokje kunt wagen is het wel in deze stad, neem dan ook zeker een kijkje in één van de vele casino’s. De rest van het gebied heb ik bezocht met een camper, een ideale manier van reizen want je hebt alles zo bij de hand. De nationale parken in dit gebied zijn adembenemend en je verveelt je hier nooit met alle wandelingen die hier te doen zijn. Eén van mijn favoriet was de Delicate Arch trail in Arches, pittig maar zeker de moeite waard! Vergeet ook niet om de Antelope Canyon in Page te bezoeken en om deze tijdig te reserveren. Na alle parken kwamen we aan in San Francisco, een ontzettend leuke en sfeervolle stad. Voor een stukje geschiedenis raad ik een bezoek aan Alcatraz aan, waar je door middel van een audiotour door de oude gevangenis wordt geleidt. Via de Highway 1 eindigden wij onze reis in Los Angeles en leverden wij de camper in. Tijdens onze laatste dagen hebben wij een Ford Mustang cabrio gehuurd, een betere manier om LA te ontdekken is er niet!

Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan
{{javascripts}}