Verzekeringskaart

Sluit je via ons een verzekering van De Europeesche af, dan ga je akkoord met de digitale verstrekking van de verzekeringskaart. Een verzekeringskaart is een informatiedocument over de verzekering van Europeesche Verzekeringen. Klik op de link om de verzekeringskaarten te bekijken.

Reisverzekering

Heb jij via ons de Optimaal-variant afgesloten? Dan zijn de volgende Keuzedekkingen inbegrepen: medisch, bagage, geld en rechtsbijstand. De overige Keuzedekkingen zijn tegen betaling toe te voegen aan de verzekering.

Annuleringsverzekering

Eigenrisicoverzekering (auto en camper) 2019

De Europeesche biedt een Verzekering voor Afkoop Eigen Risico aan (door ons 'Eigenrisicoverzekering zonder WA' genoemd). Daarnaast heeft de Europeesche een Keuzedekking Amerika & Canada. Hiermee ben je ondermeer verzekerd voor bestuurdersaansprakelijkheid. Heb je bij ons een Eigenrisicoverzekering met WA afgesloten? Dan is de Keuzedekking 'Amerika & Canada' inbegrepen.

Eigenrisicoverzekering 2020

Vertrek je in 2020? Dan wordt er door ons geen onderscheid meer gemaakt tussen de afkoop eigen risico verzekering met of zonder extra bestuurdersaansprakelijkheid. We bieden voor camperhuur dan alleen nog maar de uitgebreide eigen risico verzekering aan inclusief extra bestuurdersaansprakelijkheid. De Keuzedekking 'Amerika & Canada' is dan altijd bij de camperverzekering inbegrepen.

Wilt u deze informatie per post van ons ontvangen, neem dan contact met ons op

Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan
{{javascripts}}