Verzekeringskaart

Sluit je via ons een verzekering van De Europeesche af, dan ga je akkoord met de digitale verstrekking van de verzekeringskaart. Een verzekeringskaart is een informatiedocument over de verzekering van Europeesche Verzekeringen. Klik op de link om de verzekeringskaarten te bekijken.

Reisverzekering

Heb jij via ons de Optimaal-variant afgesloten? Dan zijn de volgende Keuzedekkingen inbegrepen: medisch, bagage, geld en rechtsbijstand. De overige Keuzedekkingen zijn tegen betaling toe te voegen aan de verzekering.

Annuleringsverzekering

Eigenrisicoverzekering (auto en camper) 2019

De Europeesche biedt een Verzekering voor Afkoop Eigen Risico aan (door ons 'Eigenrisicoverzekering zonder WA' genoemd). Daarnaast heeft de Europeesche een Keuzedekking Amerika & Canada. Hiermee ben je ondermeer verzekerd voor bestuurdersaansprakelijkheid. Heb je bij ons een Eigenrisicoverzekering met WA afgesloten? Dan is de Keuzedekking 'Amerika & Canada' inbegrepen.

Eigenrisicoverzekering 2020

Vertrek je in 2020? Dan wordt er door ons geen onderscheid meer gemaakt tussen de afkoop eigen risico verzekering met of zonder extra bestuurdersaansprakelijkheid. We bieden voor camperhuur dan alleen nog maar de uitgebreide eigen risico verzekering aan inclusief extra bestuurdersaansprakelijkheid.

Wilt u deze informatie per post van ons ontvangen, neem dan contact met ons op

Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie
{{javascripts}}