Riverview RV Park Fairbanks, Alaska

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Riverview RV Park
2373 1316 Badger Road Fairbanks
Fairbanks Alaska 99705
Verenigde Staten

GPS-locatie:
64.76484, -147.4173

Telefoonnummer:
+1-888-488-6392

Website:
riverviewrvpark.net/

E-mailadres:
riverview@acsalaska.net


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 01-08-2019 door

Ligging ongeveer 15 min van Fairbanks.Camping makkelijk bereikbaar,ligt aan doorgaande weg naast militaire basis met vliegverkeer. Grote plekken met grind.Sanitair voldoende en schoon. WiFi goed. Wel wat duur, nadeel voor bezoek Fairbanks eigen vervoer nodig

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 15-07-2019 door

Prima camping. We hebben hier één nacht gestaan en stonden op een plek met gras en bomen, altijd fijn. Camping staat aan de weg, maar daar hadden we geen last van. Toiletten en douches zijn zeer schoon, wordt allemaal netjes bijgehouden. Je krijgt een sleuteltje mee om hier toegang toe te hebben. Er grenst een rivier aan één kant van de camping. Er is een benzinepomp vlakbij met een winkeltje die heerlijke ijsjes verkopen!

Kosten per nacht: $49.95

Bezocht op 04-07-2019 door

Niet zo'n fijne camping voor ons. Je staat aan de weg tussen een aantal militaire oefenterreinen in waardoor je weinig bewegingsvrijheid hebt als je niet continu de camper wilt meenemen. Wij wandelen graag en dat is vanaf die camping niet mogelijk. Alles is wel keurig verzorgd en de mensen helpen je uitstekend. Douches zijn gratis, wassen en drogen kost een paar dollars. Er is op deze camping voor de liefhebber ook plaats en ruimte om je camper te wassen. Wij zouden deze campground niet nogmaals kiezen vanwege de ligging.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 07-06-2018 door

Mooie campground aan rivier, weids opgezet met groen tussen de campers. Gratis douches. Ligt binnen bereik van Fairbanks. 2 nachten gestaan.

Kosten per nacht: $50

door op 16-08-2013

Relatief kleine camping aan een riviertje. De camping is wat hoger gelegen, waardoor de plaatsen niet aan het water zijn. Mooi en schoon sanitair. Plaatsen hookup, sommige full hookup. Geen schaduw. Prijs ca 30 dollar/nacht met Good Sam korting (10%).

Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!