Pullen Creek RV Park Skagway, Alaska

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Pullen Creek RV Park
Congres Way & Broadway
Skagway Alaska, 99840
Verenigde Staten

GPS-locatie:
59.451419435, -135.315863006

Telefoonnummer:
1-844-983-3884

Website:
pullencreekrvpark.com/

E-mailadres:
info@pullencreekrvpark.com

Route:

Deze camping ligt op de kruising tussen Broadway en Congress Way. Als je over de hoofdweg (State Street) rijdt, moet je linksaf slaan ter hoogte van het bezoekerscentrum/treinstation voor de White Pass & Yukon Railroad. Dan rijd je over 2nd Avenue die overgaat in Congress Way. De camping ligt aan het rechterhand.


LET OP: Deze camping is geopend van 1 mei tot 15 september.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (2)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 2
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 27-05-2018 door

De gemeente Skagway exploiteert twee campings. Pullen Creek ligt erg mooi aan de haven, waar de cruiseboten aanmeren. Wij werden allervriendelijkst ontvangen door een medewerkster van de gemeente, we konden kiezen uit meerdere plekken. Voldoende ruime plaatsen, water, elektriciteit. Het toiletgebouw was net schoongemaakt en kraakhelder. Douches werken met munten, wij hebben de douche in de camper gebruikt. Wifi is in Alaska nog niet algemeen beschikbaar en peperduur. Bij de plaatselijke bibliotheek is gratis vrij wifi. Niet erg sterk, maar voldoende voor het checken van e-mail etc. (Als je meerdere mensen bij elkaar ziet staan met hun blik op de telefoon gericht ben je bij het sterkste wifi signaal). Leuke plaats, wel veel (cruise) toeristen, maar daardoor ook heel levendig ... tot ongeveer zes uur, dan is het uitgestorven op straat en gaan de winkels dicht. De weg vanaf de Alaska Highway naar Skagway is erg mooi. Ruige natuur, snel wisselend weer. Vrij strenge grenscontrole richting Alaska (ondanks onze geldige Esta). Wij zagen langs deze weg direct achter de vangrail, twee meter bij ons vandaan, een zwarte beer met jong.

Kosten per nacht: $47.25

Bezocht op 17-09-2016 door

ZEER duur voor wat het is! Veruit de duurste camping die we hebben bezocht. Onvriendelijk onthaal en voor wifi en douchen moet je apart betalen. Sanitair is verouderd en ziet er niet fris uit. Je betaalt echt voor de locatie, direct aan de haven en op loopafstand van het centrum. Het waait hier vaak hard, dus kies bij voorkeur een plek ver van het water.

Kosten per nacht: $40

Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!