KOA Yosemite West / Mariposa Midpines, Californie

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Yosemite West / Mariposa
6323 Highway 140
Midpines Californie, 95345
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.562326, -119.946829

Telefoonnummer:
+1-209-966-2201

Website:
koa.com/campgrounds/yosemite-west

E-mailadres:
koa@sti.net


Geen KOA campground meer. Het is onduidelijk of de camping doorgaat onder een andere naam. Vooralsnog ziet het er naar uit dat het definitief gesloten is.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Snackbar
  • Tenten toegestaan
  • Watervul- en dumpgelegenheid
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Overige faciliteiten

Tour Shuttle


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (51)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 51
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 13-10-2017 door

Goede faciliteiten maar net zo onvriendelijk als in de reviews op Google!

Bezocht op 03-09-2017 door

Vanwege Labor Day alle campings in Yosemite overvol & een ramp om te parkeren met de RV aan de kant van de weg. Enige optie was deze KOA campiing waar je dan allang blij mee bent. Basic camping, elektriciteit & water & zitje aanwezig. Sanitair zeer verouderd, niet altijd schoon, opknapbeurt absoluut gebruiken. Direct voor de camping opstapplaats om met de bus naar Yosemite Valley te komen (wel lange zit 1:15u/1.30u, maar scheelt boel tijd met parkeren in hoogseizoen).

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 26-07-2017 door

redelijke plaatsen, fijn zwembad. Het personeel, niet onvriendelijk maar ook niet erg behulpzaam. De wc en douches onder de maat verdienen een opknapbeurt. Wi-Fi erg slecht. klein uurtje rijden naar het Yosemity park. Met onze rv om 8.00 uur aangereden en in het park pas ontbeten(goed bevallen)

Kosten per nacht: $64

Bezocht op 29-07-2017 door

Mooi gelegen, redelijk ruime plaatsen. Bus naar Yosemite stopt voor de camping, mooie maar lange rit van ongeveer een uur. Lekkere pizza's, wifi matig. Fijn zwembad, vergeleken met veel andere campings nog vrij groot .Personeel neutraal, maar niet onvriendelijk ervaren

Bezocht op 15-07-2017 door

Mooie ruime plaats op een rustige campsite. Zwembad was prima! Winkeltje met basisspullen. Het was onze eerste campsite na het ophalen van de camper bij Apollo. We hadden dan ook meteen in San Leandro bij Walmart boodschappen gedaan en hadden het dus niet echt nodig. Vuurplaats, bbq en zitje aanwezig bij de eigen plek.

door op 05-08-2017

Wij hadden slechte reviews gelezen over vooral het personeel, maar de camping is ons zeer goed bevallen en wij hebben dat niet zo ervaren. Nette plaatsen, veelal met schaduw. Er is een zwembad, dat wij normaliter klein zouden vinden maar wat vergeleken met andere campings helemaal prima was. Levensmiddelen worden vrijwel niet verkocht, boodschappen moet je doen in Mariposa op 11 mile afstand. Direct voor de camping stopt de Yarts bus waarmee je met OV naar Yosemite valley kunt (wat ke het zoeken naar parkeren in het park zelf scheelt). Ik vond wel het sanitair het slechtste van de 6 campings die we hebben gezien, er wordt tussen 11-13 u schoongemaakt maar dat betekent bij 's avonds en 's ochtends douchen dat het vies is. Daarom een redelijk en niet goed.

Bezocht op 02-05-2017 door

Wij lazen het al overal, de grote min is het personeel hier, en inderdaad er kan geen enkel lachje vanaf en ze doen echt niet meer dan het echt noodzakelijke. Maar als je het personeel vergeet, dan zie je prima full hookup camping plaatsen, een zwembad (in ons geval te koud), leuke speeltoestellen voor de kinderen en eigenlijk best wel prima sanitair. De grote vraag die bij ons bleef hangen is waarom doet het personeel op zo'n doodongelukkige wijze haar werk.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 14-04-2017 door

Gezien de eerdere reviews, viel de camping wat tegen. Vooral het sanitair was smerig en vies. Mooi gelegen in de bossen en redelijk ruime plaatsen. Slechte tot geen wifi! Het personeel is niet echt vriendelijk. Voor de prijs vinden wij het al met al, veel te duur, daar het ook nog eens een KOA camping met 10% korting is.

Kosten per nacht: $57

Bezocht op 07-09-2016 door

goede voorzieningen, mooi gelegen in bos. behoorlijk stuk nog van het park

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 31-07-2016 door

Mooie ruime plek, mooi zwembad en lekkere pizza's. Er gaat een bus vanaf de camping naar Yosemite park dat op 50 mijl afstand ligt en dus best ver weg. Personeel niet echt vriendelijk maar ook niet onaardig.

Bezocht op 29-07-2015 door

Mooi gelegen in bos. Wat druk maar niet storend. Aansluiting voor elektriciteit en water. Goed sanitair.

Kosten per nacht: $45

door op 02-07-2015

Alternatief voor het overvolle park, van hier naar de zuidingang gereden.

door op 15-11-2014

Kleine camping. Zwembad. Wifi zwak. 50$-10%=45$.Rustig en ruime plaatsen. Sanitair OK.

door op 22-09-2014

Drukke camping. Krappe plaats (back in) onder een elektriciteitsmast. Zwembad zag er niet aantrekkelijk uit.

door op 19-08-2014

Echte KOA met alle voorzieningen en een lekkere pizzeria. Schoon sanitair, winkeltje met o.a. Koffie en in de buurt van zuid Yosemite. (sequoia grove)

door op 12-08-2014

Ook voor meerdere dagen een goede keuze. Voor een bezoek aan Yosemite NP moet je wel rekening houden dat je toch nog een aardig stukje moet rijden naar de ingang. Maar aangezien de campings in het park meestal vol zijn is dit een goed alternatief.

door op 19-06-2014

Afgezien van het feit dat we hier helemaal zijn lek-geprikt door de muggen, was het een prima camping, met fijne douches. Het personeel was niet extreem vriendelijk, maar er is wel een mogelijkheid om er een pizza of iets dergelijks te bestellen. Er gaan bussen vanuit de camping naar Yosemite. Maar met de auto ben je er wel een stuk sneller (30-40 minuten).

door op 02-06-2014

Steile camping, als je onderaan staat, is het een flinke heuvel naar toilet, receptie, was, etc. Geen supermarkt in de buurt, die is ruim een half uur rijden. Geen eten op de camping. Gebruiken om de dag erna vrieg naar yosemite te gaan.

door op 13-05-2014

Omdat de state camping grounds in Yosemite vol zaten, deze camping bezocht. Het is even iets verder rijden naar het park maar zeker te doen. Kwamen in de avond aan en er hing een briefje met de voor ons gereserveerde plek. De camping is netjes, goed verzorgd en heeft ruime plaatsen. Rustige ligging en duidelijk aangegeven aan de weg. Winkeltje is niet al te groot dus zorg dat je proviand hebt voordat je hier komt.

door op 30-04-2014

Prettige camping, mooie ligging. Hele fijne sanitaire voorzieningen.

door op 17-11-2013

Saaie camping met weinig uitstraling. Vrij krappe back-in plekken. Op de drive-trough plekken staan bijna allemaal locals. Sanitair niet echt schoon. Zeker geen KOA-gevoel vergeleken met andere KOA campings. Ook te duur voor wat je krijgt.

door op 10-10-2013

Prima camping en schoon sanitair. Goede plaats om naar west ingang Yosemite park te rijden.

door op 03-10-2013

Sept 2013 hier geweest. Prima camping vlak buiten het park. Met gratis bus kun je naar het park vanuit de camping. Ligt rustig met zwembad.

door op 03-09-2013

Dit is een mooie verzorgde camping in de bossen op een dik uur rijden vanaf Yosemite Village. Mooi zwembad, mooie plaatsen en goede pizza's.

door op 31-08-2013

Goed sanitair, Beheer goed, maar niet echt vriendelijk. Prettig zwembad aanwezig. Echt een doorgangsterrein. Goed internet.

door op 30-08-2013

Mooi aangelegde dure camping. Onvriendelijk personeel, te weinig douches niet zo schoon. Zwembad is erg koud, afstand tot zuidwest ingang toch nog een uur, niet praktisch. Je bent aangewezen op de camping, er is verder niets in de buurt.

door op 21-08-2013

Uurtje rijden van Mariposa (zuidkant Yosemite).

door op 14-08-2013

Eerste campingplek voor ons onervaren RV-campeerders. Personeel niet behulpzaam, bij onze vraag om hulp bij het aansluiten van electra en water. Wel een prachtige plek, beetje afgezonderd van rest RV's (101 tm 106). Prima zwembad en camping ruim opgezet. Ver weg van Yosemite NP, maar wel via een hele mooie weg. Een rustige plek aan de rivier onderweg naar het park, biedt veel mooie picknick mogelijkheden.

door op 12-08-2013

Wij stonden op deze camping, omdat alle campings in het park vol zaten. De camping zelf is prima (ruime plekken, hooked up, redelijke douches, campingwinkeltje). Maar de camping ligt op zeker 1 1/2 tot 2 uur rijden van de ingang van het park als je met de bus gaat. De bus stopt voor de camping, dus dat is prettig, maar onderschat de afstand naar het park dus niet.

door op 01-08-2013

Mooi opgezette camping, ruime plaatsen met grind en gras. Leuk sfeertje. Helaas te kort geweest, laat aangekomen en 's ochtends vroeg weer weg.

door op 26-07-2013

Goed verzorgde camping met ruime plaatsen, pull through. Goede camping voor op doorreis.

door op 10-07-2013

Prima/Mooie camping om de volgende dag Yosemite aan de zuidkant (sequoia's) naar binnen te gaan.

door op 12-06-2013

Op half uurtje rijden van de west ingang van Yosemite. Met camper Yosemite ingaan is geen probleem. Genoeg parkeerplaatsen voor campers. Heerlijke douches. Prima wifi.

door op 07-06-2013

Wij habben een ruime plaats met niet zo veel schaduw. Douches waren matig, slechte temperatuurregeling, slechte douchekoppen en lekkende kranen. Het sanitair was wel schoon.

door op 05-06-2013

Mooie camling, dichtbij Yosemite. Mooie plekken in het bos.

door op 03-02-2013

Een van de mooiste campings van onze reis. De camping ligt in een rustige omgeving. De camping wordt goed onderhouden. Veel bomen. Het sanitair is goed en schoon. Yosemite National Park is 45 minuten vanaf de camping vandaan. Met de camper prima te doen. De snackbar bleek in september (2012) niet meer open te zijn.

door op 23-10-2012

We kwamen er voor 1 nacht in de laatste periode dat het park open was. In de giftshop annex supermarket weinig behulpzaamheid. Zoek-het-maar-uit-houding. Goede plaatsen en toiletruimte schoon. Prachtige omgeving, dichtbij zuidwestelijke ingang Yosemite.

door op 20-08-2012

Prima camping buiten het park. Goeie plekken tussen het groen. Nette voorzieningen. Shuttelmogelijkheden naar Yosemite.

door op 16-08-2012

Mooi gelegen in het bos, met vriendelijk, maar wel het minst van allemaal, personeel. "De bustijden kunt u zelf wel bij de halte opzoeken" en achteraf was deze niet zoals gezegd gratis. De natte groep voldeed al was het wat aan de krappe kant met een klef douchegordijn. De tekening geeft een groter beeld dan de campground daadwerkelijk is maar voldoet. De omgeving maakt alles goed.

door op 10-08-2012

Camping is prima. Goed verzorgt alles. Zelfs een game-plek voor de jongelui. Mensen achter de balie zijn niet echt vriendelijk en behulpzaam. Internet werkte niet. De rit uit het park naar de camping viel tegen qua afstand.

door op 04-06-2012

Vriendelijk en behulpzaam personeel en zeer kindvrienelijk. Camping heeft een klein winkeltje en men verkoopt buskaarten om Yosemite te kunnen bezoeken. Bus stopt voor de KOA.

door op 25-09-2010

Onze plek was erg klein, maar was wel okay. Zwembad was koud, maar ook wel goed. Alleen het personeel was on- Amerikaans onvriendelijk. Niet behulpzaam bij een ongeluk dat we hadden gehad en we werden zo de camping afgeschoven. Klacht ingediend.

door op 13-09-2010

Een prima camping met zwembad. Wi-Fi sinds dit jaar niet meer gratis: 6$ per 24 uur.

door op 16-08-2010

Goede camping met een goed zwembad en speeltuin. Lekkere fudge!

door op 16-08-2010

Leuke camping, goede busverbinding met Yosemite. Schoon, prettig zwembad.

door op 27-05-2010

Mooie camping, ruime plekken. In april veel plek dus reserveren was niet nodig.

door op 04-05-2010

Rustige ligging, aan de doorgaande weg. Redelijke plaatsen, verder weinig "speelruimte". Bbq niet toegestaan. Winkeltje,goed sanitair. Mooie omgeving.

door op 26-10-2009

Voldoende met alles erop en eraan.

door op 11-08-2009
door op 09-07-2009

Goede camping prima bus verbinding naar het park goed alternatief als het park vol is.

door op 09-07-2009

prachtige plekken met privacy. genoeg en goede faciliteiten. Mag je ook wel verwachten van een KOA camping. ons cijfer (gemiddeld van 4 volw.) 7,4

Schrijf een review

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet mee. De korting wordt ter plaatse verrekend op vertoon van de coupon, ook als je vooraf gereserveerd en betaald hebt.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan