KOA Avila / Pismo Beach Pismo Beach, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Avila / Pismo Beach
7075 Ontario Road
Pismo Beach Californie 93405
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.275193, -120.690487

Telefoonnummer:
+1-800-562-1244 / +1-805-595-7111

Website:
http://www.koa.com/campgrounds/avila

E-mailadres:
avilapismobeachkoa@reynoldsresorts.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Fietsverhuur
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Wifi
  • Zwembad

Overige faciliteiten

Hot Tub / Sauna


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (16)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 16
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 08-11-2019 door

Top camping! Schoon sanitair!

Kosten per nacht: $47

Bezocht op 22-07-2019 door

Prima KOA met fijne faciliteiten. Leuk zwembad en speeltuin voor de kinderen. Ligging lijkt niet ideaal maar voor de camping stopt een gratis bus die je naar avila of pismo brengt. Wij zijn op aanraden van de enthousiaste buschauffeur naar avila gegaan, waar je op de pier heerlijk kan eten onder toeziend van de vele zeeleeuwen! Pier 39 in SF is er niks bij!

Bezocht op 28-06-2017 door

Beetje noodgedwongen deze camping opgezocht daar we een camping hadden geboekt die ons zodanig tegenviel dat we terug vertrokken.Deze camping is zoals de meeste KOA campings verzorgd en in orde,wel dicht op elkaar en vlakbij de snelweg. Goed voor één nacht

Bezocht op 23-10-2015 door

Fijne locatie, maar aan een drukke weg die goed hoorbaar is. De plaatsen zijn niet mooi voor wat je ervoor betaalt: je staat dicht op elkaar en met twee voertuigen achter elkaar op één plaats, er is weinig groen. De wifi valt regelmatig weg.

Kosten per nacht: $54

Bezocht op 11-08-2015 door

Kleine plaatsen wij zaten achter een schutting. om een beetje in de zon te komen moest je achter de camper gaan zitten. Verder wel een nette camping.

Kosten per nacht: $50

door op 13-06-2015

Kleine KOA camping met verouderd sanitair. Ligt pal naast snelweg. Goed voor 1 "doortrek"overnachting, ik zou hier niet langer willen verblijven.

door op 10-06-2015

KOA camping. Bijzonder vriendelijke ontvangst. Niet echt bijzonder, plaatsen zijn niet ruim, maar prima voor een overnachting.

door op 24-04-2015

Prima camping, beetje krap als je een hele grote camper hebt. 10 minuten rijden van Avila Beach en 20 minuten van Pismo Beach. Tip: wil je niet met camper rijden, neem een Uber (zie Uber app).

door op 22-10-2013

Geen bijzondere camping. Doortrek camping. Sanitair ok.

door op 16-10-2013

Niet gereserveerd. Bij aankomst geen personeel aanwezig. Op een open RV plaats gaan staan en de volgende ochtend gaan registreren. Voor Full/hook-up is een opschroefbare aansluiting voor zwart en grijswaterafvoerslang verplicht. Deze ter plaatse aangeschaft voor $21.00. Refund bij Cruise America geen probleem. Personeel niet zo vriendelijk en de drie douches niet erg schoon. Zwembad keurig schoon en tevens een bubble/hot bad aanwezig. Prijs met 10% korting van Cruise America $55,00 p/n per RV.

door op 10-08-2013

Van alle Koa's die we tijdens onze vakantie hebben gehad, was dit de minste. Toiletten waren niet echt goed (mens restrooms vaak verstopt met alle gevolgen van dien) en de vuilnisbakken waren nogal vol. voor 1 nachtje prima en dan snel weer door....

door op 08-09-2012

Het mapje met naam en kaartje voor onze plek hing klaar. Volgende ochtend weigerde de beheerder om ons de Koa korting te geven met de smoes dat er al aan europeanen korting werd gegeven met boeken. Echt niet! maar ben niet in discussie gegaan. Verder prima voor 1 nacht.

door op 04-09-2012

Camping ligt redelijk rustig; vanaf camping is wandeling naar Avila Beach via wandelpad leuk (wel fors 5-6 mijl); In Avila Beach redelijk prijzig maar prima restaurant; Veel drukte op weg langs haven ivm dolfijnen vlak voor de kust

door op 26-08-2012

Vriendelijke ontvangst. Vanaf hier is Avila Beach (per auto/RV) makkelijk te bereiken. Tip: parkeer de RV langs de weg langs het strand. Verder zijn er geen plekken. Sanitair is in orde.

door op 13-08-2012

Sanitair belachelijk slecht . Voor de koa een aanfluiting

door op 28-07-2012

Niet geweldig. Wel dichtbij Pismo Beach. Redelijk wat geluid van weg. Sanitair niet geweldig.

Schrijf een review

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet hier aan mee, download en print je coupon. Vermeld tijdens het reserveren van de camping je kortingscode. De korting kan niet achteraf verrekend worden.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!