East Shore RV Park San Dimas, Californie

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
East Shore RV Park
1440 Camper View Road
San Dimas Californie 91773
Verenigde Staten

GPS-locatie:
34.0854707, -117.7941851

Telefoonnummer:
+1-800-809-3778

Website:
eastshorervpark.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geldautomaat
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 23-07-2015 door

Zeer grote er ruime camping met behoorlijk hoogteverschil. Een plek aan het meer is erg mooi. Nadeel is dat het zwembad en de receptie (met wifi) "bovenaan" zijn. Er even naar toe lopen is er niet bij. Het advies is om een plaats te reserveren in gedeelte B aan de rand. In dit gedeelte is ook het zwembad, je hebt een prachtig uitzicht en de receptie en wasruimte (met wifi) zijn vlakbij. Gedeelte F is het laaggelegen deel bij het meer. De plekken zijn redelijk ruim. Het sanitair kwam oud over en was niet erg schoon. Achter de balie zat een niet erg behulpzame medewerkster. Ca. 30 min. rijden naar Disneyworld en ca. 45 min. rijden naar Universal Studios.

door op 08-08-2015

RV park met veel vaste klanten, zeer ruime plekken, prima sanitair. Op basis van de plattegrond dacht ik dat de campground pal aan het meer was, maar dat was dus niet zo. Voor ons praktisch onbereikbaar.

Kosten per nacht: $53

door op 08-08-2015

Onze eerste camping in Amerika, op de plaatjes leek het pal aan een meer te liggen maar dat was dus niet zo, meer was voor ons praktisch onbereikbaar....wel goed sanitair en Los Angeles was goed te bereiken per auto. Veel vaste Amerikaanse klanten.

door op 25-10-2014

Grote, rustige, mooi aangelegde camping in het groen. Relatief veel "vaste" gasten. Grote plaatsen. Sommige met zeer fraai uitzicht. Sanitair: eenvoudig, maar schoon.

door op 09-08-2013

Heerlijke camping om even bij te komen van het hete Las Vegas. Mooi groen, klein maar prima zwembad. Erg grote camping met veel plaasten. Hier komt de plaatselijke bevolking ieder weekend naar toe om elkaar weer te ontmoeten. Konden zonder te boeken 2 nachten blijven. Full hook-up. Ligt boven een meertje, op de heuvel. Een klein vliegveldje ligt achter de camping. Dat gaf wel wat vlieggeluid, maar was te doen.

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!