Glacier Basin Campground Estes Park, Colorado

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Glacier Basin Campground
Bear Lake Rd
Estes Park Colorado 80517
Verenigde Staten

GPS-locatie:
40.329974, -105.595413

Telefoonnummer:
877-444-6777

Website:
Bezoek


Natuurcamping zonder faciliteiten. Boekbaar vanaf 6 maanden voor aankomst. Geopend tussen eind mei en begin september.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

Shuttlebus van NPS stopt op de camping.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: $ 30 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 30-07-2022 door

Prachtige plek vlakbij de ingang. Het is dichtbij de shuttlebus die vanaf de camping vertrekt, maar je kunt ook lopend naar de Park en Ride. De meeste parkeerplaatsen zijn vol, dus de shuttlebus is bijna noodzakelijk. Vanaf de camping kun je ook al trails lopen. Geen elektra of water. Water kun je halen bij de watertappunten. Flushtoilets zijn oké. Ruime plaatsen. Heel leuke pika’s die met elkaar spelen.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 20-07-2019 door

Mooi gelegen camping met leuke sfeer. Er staan tenten, caravans en campers. Er stopt voor de camping een busje dat je naar Park & Ride brengt waar de shuttlebussen vertrekken. Ruime plekken. De camping ligt op ongeveer 2500 meter dus de ochtenden en avonden kunnen fris zijn.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 06-07-2019 door

Grote camping midden in het park, in het bos. Ruime plekken met picknickset en fire pit/barbecue, schaduw en mooi uitzicht op de besneeuwde bergen (loop A). 's Avonds koelt het flink af. De camping bevindt zich op ca.2.600 m. Geen elektriciteit en water op de plek. Er is wel een dumpplek en je kunt water vullen. De toiletgebouwtjes zijn netjes, wc's met toiletpapier en wasbakken. Er is een amfitheater met een lezing van een Ranger. Tegenover de camping is de opstapplaats voor de shuttlebus die je verder in het park brengt, naar de opstapplaatsen voor de wandelingen. Wij hebben de campingplek 6 maanden voor vertrek gereserveerd.

Kosten per nacht: $26

Bezocht op 19-06-2018 door

Een mooie ruime campground. Weids uitzichten op de Rocky Mountains. Wij hadden een plekje in D-loop...(prachtig uitzicht) Ook zijn er enkele beschaduwde plekken. Geen Full-hookups. In het hoogseizoen is het aan te raden om te reserveren. Tegenover de campground is een parkeerplaats vanwaar de shuttle bus naar de verschillende Trail-Heads gaat. Dit is ongeveer 15 minuten lopen, Dus laat de camper lekker op de camping staan.

Kosten per nacht: $26

Bezocht op 17-06-2017 door

Mooie en ruime natuur camping midden in Rocky Mountain NP. Wij hadden vanuit onze camper een prachtig uitzicht op de bergen. De grote parkeerplaats waar alle bussen stoppen is slechts 10 minuten lopen vanaf de campground. Dus je kan je camper gewoon laten staan. Enige minpunt wellicht is dat er geen douches aanwezig zijn.

Kosten per nacht: $26

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!