Boston Minuteman Campground Ayer, Massachusetts

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Boston Minuteman Campground
177 Littleton Road
Ayer Massachusetts 01432
Verenigde Staten

GPS-locatie:
42.551250388, -71.537537314

Telefoonnummer:
1-978-772-0042

Website:
http://minutemancampground.com

E-mailadres:
info@minutemancampground.com


Geopend van ca. 10 mei t/m ca. half oktober


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Overige faciliteiten

Volleybal Boston Tours


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 19-09-2019 door

Camping in bos met nette voorzieningen. Meerdere opties om naar Boston te gaan: met Uber en trein of zelf rijden naar metrostation op 25 mijl.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 11-07-2019 door

Heel erg mooi camping! Je staat tussen schitterend hoge bomen op ruime prettige plaatsen. Het kleine zwembad is zeer aangenaam.

Je kan naar Boston vanaf station Riverside MBTA (metro). Daar is een reusachtige parkeerplaats waar je je camper kwijt kunt.

Maar let op!! Je kan alleen de parkeer fee (US$ 6,00) betalen met een app (PayByPhone, https://www.paybyphone.com). Zorg dat je die app al op de camping (via Wifi) of in Nederland geïnstalleerd en geconfigureerd hebt (credit card toevoegen). En dat je een databundel in de US kan gebruiken.

Wij hadden grote problemen om de betaling af te ronden. De app vroeg niet om de CCV code en weigerde de betaling. Mogelijk is dat een tijdelijke storing. Bellen naar de contactnummers lukt wel (na een paar pogingen), maar het contact verliep zeer chaotisch. Omdat we vermoeden dat de handhaving net zo slecht georganiseerd is als de organisatie achter de app, hebben we de camper na 1½ uur klooien met die app gewoon geparkeerd en het risico genomen. Bij terugkomst geen bon.

Nog een tip: Om de ochtend- en avondfile te vermijden gebruik je TomTom GO app met een offline kaart van USA Northeast. Betaal ca. € 7,- voor een maand navigeren. Je krijgt dan online verkeersdata en daarmee kan je om de files navigeren. Rij je ook nog heel leuke routes binnendoor.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 12-07-2017 door

Mooie groene camping met vriendelijk personeel. Helaas maar één nacht gebleven; het regende té hard.

Bezocht op 28-07-2017 door

Prachtige Campground tussen de bossen. Heerlijk zwembad. Met de camper ongeveer 30 min rijden naar de metro ( parkeren usd6 ) en dan binnen 35 min met de metro naar hartje Boston. Dagkaart metro usd 5,50 pp

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 23-07-2015 door

Mooie camping en een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Boston. (wordt erg goed uitgelegd door de beheerders) Keurig sanitair. Tip; zorg voor DEET want er waren vrij veel muggen.

door op 03-07-2014

Perfecte service op deze campground, daar zijn ze echt blij dat je komt. Ze vertellen je graag over de mogelijkheden om in Boston te komen. Mooie grote plaatsen tussen de bomen, waar voor je geld!

door op 30-09-2012

Mooie camping met schitterende plekken. Prima internet en veel extra voorzieningen: pooltafel, tafeltennis en zwembad. Jammer dat we maar 1 nachtje bleven.

door op 24-11-2009

Mooie camping met veel faciliteiten. Het is nog wel een uur rijden naar het metronetwerk van Boston.

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet hier aan mee, download en print je coupon.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!