Rocky Mountain RV Park Gardiner, Montana

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Rocky Mountain RV Park
14 Jardine Road
Gardiner Montana 59030
Verenigde Staten

GPS-locatie:
45.03335004, -110.70555924

Telefoonnummer:
+1-877-534-6931 / +1-406-848-7251

Website:
http://www.rockymountainrvpark.com/

E-mailadres:
info@rockymountaincampground.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Minigolf
  • Propaan verkrijgbaar
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (18)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 18
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 22-07-2019 door

Super nette camping, perfecte faciliteiten (wasmachines, douches en toilet heel netjes). Gratis goede wifi. Enige minpuntje de krappe camperplekken, maar de vriendelijke beheerder helpt je er back in. Prima uitvalsbasis voor Noord/West Yellowstone

Bezocht op 11-07-2019 door

Zeer goed onderhouden camping, de camping ligt net iets hoger dan Gardiner waardoor mooi uitzicht.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 02-06-2019 door

Zeer mooie camping, waar ze veel aan vernieuwd hebben. Alles ligt er nog mooi bij. Niet al te veel ruimte tussen de campers. Goede douches en WIFI. Voor een paar dollar kan je wassen en drogen. Gaat gelukkig ook nog supersnel. Leuk dorpje met veel eettentjes en een goede gelegenheid om de koelkast aan te vullen.

Kosten per nacht: $76

Bezocht op 18-09-2018 door

Prijs is voor full hookup en 2 pers. Omdat Mammoth Campground vol was, uitgeweken naar deze. Hing een bordje full bij de ingang, maar toch maar even naar receptie gelopen. Omdat we een 22 ft camper hadden, konden we op het allerlaatste kleine plekje. Daar was ik enorm blij mee, anders is het 1 uur verder rijden naar de eerstvolgende campground. Wellicht handig om dit te reserveren gezien dat de campgrounds dun bezaaid zijn. En dat weten ze daar ook wel, want met $ 65,-- was dit wel één van de twee duurste campgrounds van de vakantie.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 28-07-2018 door

Zeer nette camping aan de rand van Gardiner, kijkt uit over het dorp. Toiletvoorzieningen zijn netjes, met ruime douches. Er zijn ook wasmachines en drogers aanwezig. Je mag de was niet buiten ophangen.De camperplaatsen zijn dicht op elkaar, met weinig privacy. Wij hadden water, elektriciteit en riool. Goede camping om aan de noordkant Yellowstone in te gaan. Wel dure camping.

Kosten per nacht: $73

Bezocht op 20-07-2018 door

Gunstig gelegen aan de noord kant van het park. Wel erg duur. Ruim 70 euro en je betaalde ook nog 2 euro voor een extra voor een derde en vierde persoon (kinderen), nog nooit meegemaakt. Verder erg zakelijk. Slecht internet en je mag geen was ophangen. Als het lukt zou ik altijd gaan voor camping in Yellowstone NP (half jaar van te voren reserveren)

Kosten per nacht: $72.9

Bezocht op 13-06-2018 door

Nette Campground met aardige eigenaren en mooi uitzicht op de bergen. Er is geen firepit bij de campsite, omdat het daar net te krap voor is.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 12-05-2018 door

Fijne camping met zeer vriendelijk personeel. We weken uit naar deze camping naar de first-come-first-serve camping bij Mammoth Hot Springs vol bleek te zijn (16u op een zaterdag in mei). Dat bleek geen straf te zijn, Gardiner ligt in een fraaie valei en de weg naar de north gate van Yellowstone is ook de moeite. De campingplekken hebben een schitterend uitzicht op de vallei.

Bezocht op 07-05-2018 door

Prachtig uitzicht, vlakbij de noord ingang van Yellowstone en prima plekken.

Bezocht op 14-06-2017 door

Ligging bij noordelijke ingang Yellowstone park en direct bij Gardiner. Uitstekende sanitaire voorzieningen.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 11-05-2017 door

Campground Mammoth in het park bleek begin mei doordeweeks toch al vol te zitten 's avonds, daardoor moesten we uitwijken buiten het park. Maar deze camping ligt maar 1 km buiten het park dus had nog een prima ligging. Deze camping zat echter ook wel vrijwel vol. We kregen een heel vriendelijke ontvangst en medewerkster deed echt haar best om nog een plekje voor ons te vinden. Bij het kampvuur spraken we haar en de eigenaresse nog en het bleken ook toen heel sympathieke mensen. Het kampvuur en de bijbehorende marsmallows waren gratis. Er staan veel RV bussen op de camping. Het heeft dan ook grote sites met veel gravel. Qua aankleding is al die gravel niet zo mooi. Langs de rand heb je mooi uitzicht op de heuvel maar dat hebben maar weinig plekjes, de rest staat op vlak terrein zij aan zij. Er is een minigolfbaan bij (ook gratis). WiFi werkte goed. De camping is van middelgroot formaat. Een speeltuintje is er niet en ook geen persoonlijke vuurring. Het opvallendste is de prijs, de camping is wel héél duur, zeker voor wat hij biedt, 63 euro met een Kleine RV.

Kosten per nacht: $63

Bezocht op 26-05-2016 door

Prima camping Direct bij ingang park

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 04-08-2015 door

Geweldige camping, wel duur maar is het waard. We kregen een prachtige plek (een iets ruimere, daar kun je naar vragen, kost paar dollar meer) met veel ruimte om de camper heen. 's Avonds kampvuur op centrale plek met hele vriendelijke meneer die ons van alles vertelde over de omgeving. We kwamen voor Yellowstone en dit was prima te doen qua afstanden. Camping lag 1 kilometer van de Noord ingang van het park. Voor het zuidelijke deel van Yellowstone ligt het wel wat ver. Luxe sanitair, met code, erg schoon. Vlakbij camping ligt het bedrijf Paradise waar we een geweldige rafttrip hebben gedaan op de Yellowstone River, aanrader!

Kosten per nacht: $80

door op 21-06-2015

Prima RV park, schoon, netjes, prima gelegen net buiten Yellowstone, vriendelijk personeel. Sanitair afgesloten met een codeslot.

door op 03-09-2014

Nette campground met geweldig uitzicht vlakbij de noord ingang van Yellostone national park. Een blijvertje in ons geheugen.

door op 19-08-2013

Bij de noord ingang van Yellowstone. Zonder te reserveren in het hoog seizoen. Er was nog voldoende plek. Netjes. Niet echt ruime plekken, maar dat komt in Yellowstone wel.

door op 16-11-2011

Leuk western-achtig plaatsje met goede restaurants. Mooie schone douches.

door op 02-09-2009

Ligt zeer goed t.o.v. Yellowstone. Eenvoudige plekken met full hook up. Schoon sanitair.

Schrijf een review
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!