Kalaloch Campground Forks, Washington

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Kalaloch Campground
Highway 101
Forks Washington, 98331
Verenigde Staten

GPS-locatie:
47.61021371, -124.37527657

Telefoonnummer:
+1-360-565-3132

Website:
Bezoek

Route:

Highway 101, 34 mijl ten zuiden van Forks. Direct aan het strand.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

National Park camping. Prachtig gelegen aan de kust met plaatsen in het regenwoud en direct aan zee. Zeer schoon, indrukwekkende natuur.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen

Overige faciliteiten

Voor het hoogseizoen is van tevoren reserveren aan te raden. Voor de rest van het jaar geldt first come, first serve.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 17-06-2018 door

Mooiste plek van onze trip: een A-loop plek met direct uitzicht op de Pacific. Redelijke grote camping waarvan ABCD te reserveren zijn en EF loop niet. Beperkt aantal toiletten en geen douches. Vlakbij is de Kalaloch Lodge met restaurant en winkeltje. Dumpstation kost 10 USD. Geen noemenswaardige hikes vanaf de campground, maar je kan heerlijk op het strand wandelen.

Kosten per nacht: $22

Bezocht op 04-06-2018 door

Mooie camping aan zee. Als je geluk hebt kan je vanaf de camping walvissen spotten. Ze trekken daar regelmatig voorbij. Camping heeft geen stroom en water. Restroom alleen toilet en geen douche. Onderweg naar deze camping hebben we een tussenstop gemaakt in Hoh rainforest state park. In dit park zijn verschillende trails. Je loopt hier bossen die bedekt zijn met mos (regenwoud).

Bezocht op 28-05-2016 door

Basic National Park Campground. Druk bezocht en heel mooi gelegen aan het strand! Bij de borden met gereserveerde plaatsen loont het om goed te kijken naar de einddatum van bezette plaatsen. Bij ons leek alles vol, terwijl er nog kaartjes van de nacht ervoor in zaten, waardoor er dus gewoon plek was!

Kosten per nacht: $22

door op 25-06-2014

Goed onderhouden en rustige campground. Op loopafstand van Kalaloch Lodge, waar je heerlijk kunt eten.

door op 03-07-2013

Leuke camping, plaatsen zijn niet ruim. Plekken aan de kant van de oceaan zijn geweldig mooi gelegen. Camping wordt druk bezocht reserveren voor het weekend is aan te raden.

door op 17-11-2011

Prachtig gelegen in oerbos aan zee. Mooiste zonsondergang ooit. Zee op 1 minuut. Erg schoon en rustig. Wel winderig, dus in het bos staan heeft voordelen.

Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie