Calgary West Campground Calgary, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Calgary West Campground
211-101 str. SW
T3B 5T2 Calgary
Canada

GPS-locatie:
51.085017, -114.22884

Telefoonnummer:
+1-403-288-0411

Website:
http://www.calgarycampground.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • Camping geopend van 15 april tot 15 oktober.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (24)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 24
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 08-07-2022 door

Wij zouden deze campground niet opnieuw boeken. We kregen eerst een plek waar we water en stroom niet konden aansluiten. wel een andere plek gekregen wat geen rechte plek was. Het is een verouderde camping met voorzieningen die niet schoon zijn. Pluspunt is dat er een klein zwembadje bij zit.

Kosten per nacht: $56.7

Bezocht op 26-06-2022 door

Niet bijzonder. Ruime plek en wij hadden electr water en firepit. De laatste mochten we niet gebruiken. Het toilet gebouw redelijk netjes met voldoende voorzieningen. Er is een zwembadje. Wij gebruikten de light rail verbinding vanaf dichtbijzijnde LWR station (10 minuten rijden, gratis parkeren) naar down town Galgary voor bezoeken aan de stad. Camp ground was lastig te vinden door wegwerkzaamheden.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 18-09-2019 door

Omgeving camping was rommeltje vanwege wegwerkzaamheden. Camping zelf prima. Goede douches. Plek incl electr, dump en water. Rustig. Camping ligt strategisch ten opzichte van CANADREAM. Half uur rijden. Benzinestation in de buurt.

Kosten per nacht: $50.4

Bezocht op 09-09-2019 door

Niet bijzonder. Wel electr water en firepit. Het laastste vuur wordt gemaakt. Gezellig. Wasjes gedraaid in machines. Prima toiletgebouw met douches. Alleen geen ruime , Mooie plaatsen

Bezocht op 23-06-2019 door

grote camping, vlakbij Olympisch gebied calgary, omgeving niet bijzonder, vriendelijke mensen. die je gratis naar het busstation brengen wifi slecht

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 21-05-2019 door

Goede camping aan de stadsrand van Calgary. Niet echt goed ingerichte plaatsen, wateraansluiting staat aan linker kant, elektriciteit aan rechter kant. Heel onhandig! Klein winkeltje aanwezig op de camping wat wel nuttig kan zijn.

Bezocht op 28-06-2018 door

Perfect camping voor de laatste nacht, op 20 minuten rijafstand van onze verhuurder Canadream. Camping zelf niet veel bijzonders, maar plekken zijn ruim en er is een zwembad. Je kan full hook up boeken, zodat je alles kan loodsen voordat je je camper in moet leveren.

Bezocht op 25-06-2017 door

Dichtbij ons eindstation, namelijk verhuurder Canadream. Op de route. Vanaf de camping keken we mooi uit over Calgary waar de zon onderging.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 21-06-2017 door

Goede camping voor de laatste nacht. Eenvoudig saniteer. Goede WiFi. Sani-dump aanwezig zodat je de camper leeg kunt inleveren.

Bezocht op 26-05-2017 door

Deze camping is een prima camping als laatste stop voor het inleveren van de camper. De omgeving is een stuk minder mooi dan in de rockies, maar dat is ook te verwachten. De plekken zijn als terrassen gemaakt op een heuvel en hebben weinig beschutting. Geen firepit en vuur ook niet toegestaan. Zorg dus dat je hout op is als dit je laatste camping is. Leuk speeltuintje voor de kinderen. Toegang tot het sanitair kan alleen met een code die gasten krijgen. Het sanitair zelf is schoon, maar verouderd. De douche is wat krap. Het zwembad was in deze tijd van het jaar nog leeg. Wij hadden full hook-up plaatsen. Tevens wifi op de plek. Tanken kan vlak voor het vliegveld. Er was een leuke "nature trail" vanaf de camping naar een bruggetje. Leuk om met kinderen te ontdekken.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 10-08-2016 door

Terrassen camping , geen ruime plaatsen drive thru . maar ideaal als laatste camping vlak bij Calgary om de camper in te leveren . Er is een zwembad bij. Toiletten netjes. Hier is ook propaan gas.

Bezocht op 26-06-2016 door

Prima laatste camping voor inleveren van de camper Cruise Amerika Propaan te koop en vol hookup. Zwembadje op camping ca 30 km voor onze inleverlocatie

Kosten per nacht: $52

door op 02-07-2014

Ligging camping goed, mooi uitzicht over de stad als je hoger staat. Sanitair matig/slecht. Wifi dramatisch. Shuttlebus helaas maar 1x per dag. Geen aanrader, alles is aan opknapbeurt toe.

door op 29-06-2014

Goede camping als laatste overnachting als de camper ingeleverd moet worden in Calgary. Een shuttlebus verbinding brengt je ook nog eens gemakkelijk naar downtown Calgary. De meeste inleverbedrijven voor camper liggen er 20 km vandaan en zijn van daar uit ook gemakkelijk aan te rijden.

door op 11-06-2014

Als laatste camping voor het inleveren van de RV is deze zeer geschikt. Na de overnachting is het de volgende ochtend nog maar een half uur rijden naar bijvoorbeeld Canadream. Keurige camping met net sanitair en wifi. Vriendelijke ontvangst.

door op 09-10-2013

Deze camping ligt ideaal voor terug brengen van je camper. De prijs is er ook naar. Boven de 40 dollar. Wordt weer door Chinezen gerund. Die nemen het niet zo nou met schoonmaken. De douchen zijn niet echt schoon. Dicht bij snelweg 1.

door op 23-08-2012

Prima camping voor de laatste overnachting. Open plaatsen. Zwembad, wasmachine en wifi aanwezig. Wasstraat voor campers op 5 km. bij benzinestation(s)

door op 30-07-2012

De vriendelijke ontvangst is een verademing na het betaalhokjessysteem van de campings in de Nationale Parken. Sanitair mag wel gerenoveerd worden. Geen vuurplaats.

door op 04-10-2010

Buiten Calgary gelegen; shuttle service naar het centrum van Calgary.

door op 25-09-2010

Fijne campground langs Highway 1 in de buurt van het Olympisch Park. Goed bereikbaar vanuit Aidrie (Fraserway) en prettig om de eerste en laatste nacht door te brengen. Er is een zwembad en ook kampeerders kunnen er goed terecht.

door op 09-08-2010

Prima camping voor de laatste nacht voor het terugbrengen van de camper.

door op 17-06-2010

Dure camping met mooi uitzicht over Calgary. Douches zijn redelijk goed. Ook hebben ze daar (2010) een bak met achtergelaten verpakte levensmiddelen waaruit je dingen kunt meenemen die je kunt gebruiken. Internet aanwezig. Keuze uit full-hookup of elektriciteit en water. Sanidump aanwezig. Wasmachines en drogers aanwezig.

door op 02-10-2009

Bij Trans Canadian Highway, halfuur rijden van aanbreng plaatsen van campers. goede voorzieningen, hook-up naar wens, prettige mensen.

door op 24-09-2009
Schrijf een review
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan