Lake Louise Tent & Trailer Campground Lake Louise, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Lake Louise Tent & Trailer Campground
Bow Valley Parkway 64
T0L Lake Louise
Canada

GPS-locatie:
51.419067998, -116.161580086

Telefoonnummer:
+1-877-727-3783

Website:
pccamping.ca

Aanvullende informatie:

1 km van Lake Louise Village en 4 km van het meer. 60 km van Banff Village.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • Gehele jaar geopend. Reserveren mogelijk voor aankomst tussen half juni en half september.
  • Tenten zijn alleen toegestaan binnen de elektrische omheining van Lake Louise Tent Campground, in verband met beeractiviteit in het gebied. De tent-camping is geopend van eind mei t/m eind september.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (135)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 135
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 11-09-2019 door

Grote ongezellige RV-camping. Alle plekken zijn dubbelplekken, dus je staat met 2 RV's op 1 grote site. Wel zo dat je met je deur naar de boskant staat. Brede geasfalteerde wegen. Het sanitair is basic. Bij de ingang wordt je al gewaarschuwd voor lawaai van de trein. Wij stonden dicht bij het spoor (plek 34 B). Veel goederentreinen ook 's avonds, die super lang zijn en dus lawaai maken en ook nog eens een keer of 4 fluiten. De hogere nummers liggen meer richting de rivier en verder van het spoor af. Ook deze camping was de gehele periode dat wij er waren vol gereserveerd. Vanaf camping een gratis shuttle bus naar de village en naar de overflow parking. Vandaaruit kun je voor 4 CAD of 2 als je senior bent naar Lake Louise - het meer. De parkeerplaatsen boven bij het meer waren ook in september al om 8 uur 's morgens vol. De regio wordt ook in september steeds drukker en het hoogseizoen lijkt steeds meer te worden opgerekt.

Kosten per nacht: $32.3

Bezocht op 17-09-2019 door

Mooie ruime natuurplekken, douche erg ver weg.

Kosten per nacht: $43.3

Bezocht op 10-09-2019 door

Goede, maar weinig sfeervolle campground nabij spoorlijn. Prima uitvalsbasis voor bezoek Lake Louise en Moraine Lake. Wij hadden (op advies) deze camping besproken, dat bleek maar goed, want hij was vol. Het is er in september bizar druk (ook in Canada is de “grijze golf” op vakantie) dat betekent vroeg op pad om een parkeerplek voor de camper te vinden. Handiger is ca. 4 km. buiten het plaatsje Lake Louise op de parkinglot te parkeren en met een shuttlebus naar een of beide meren.

Kosten per nacht: $37.2

Bezocht op 04-09-2019 door

Tsja, de trein. De een heft er erg last van de ander minder. Wij hebben er 4 nachten gestaan. Ging prima, maar het blijft natuurlijk zonde dat in zulke mooie natuur de rust verstoord wordt door een ideote afspraak dat die trein moet fluiten. In BANFF doet hij dat niet: blijkbaar is het daar beter geregeld. Camping is prima. Plaats met electr. Er is een grote centrale dump voorziening. Douches goed, maar wij moesten een kwartier lopen om er te komen. Door de trein op "redelijke camping" gewaardeerd.

Kosten per nacht: $37

Bezocht op 01-08-2019 door

Camping in de natuur met elektra (geen water). Twee campers staan naast elkaar. Sanitair een eindje lopen en wat weinig douches voor de hele camping maar wel erg mooie en fijne douches. Vlakbij een creek waar je prachtig langs kan wandelen. Omgeving van Lake Louise is zeer druk. De shuttle reed maar tot 17:00u. Wij hebben ‘s ochtend vanaf de camping naar Lake Louise gewandeld door het bos (+/- drie kwartier, in een bear area) wat aan te raden is als je van wandelen houdt omdat het een leuk tochtje is en je de ellenlange rijen voor de shuttle bus omzeilt. Vanaf Lake Louise nog naar Lake Agnes doorgelopen: steile maar leuke wandeling en je komt een beetje uit de mensenmassa.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 01-08-2019 door

Redelijk rustige camping. Loopt wel een spoorlijn vlak langs die je goed hoort. Handig om vroeg of later op de dag naar de meren te gaan. Sanitairgebouw was oké, maar erg weinig douches (5 stuks) voor de hele camping. Mensen rijden met hun camper/ auto naar dit ene douche gebouw. Ook mensen van buiten de camping.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 10-08-2019 door

Zeer grote camping. Plaatsen werden gedeeld door 2 campers met gedeeltelijke hookup. De plaatsen waren daardoor niet zo gezellig. Toiletten waren er op redelijke afstand. Voor een douche moest je snel een 1km stappen. Voorzie jezelf van voldoende proviand vooraf want het winkeltje in lake louise is peperduur en je vindt er heel weinig! Omgeving zeer druk waardoor het voor ons onaangenaam werd ervaren. Zou er niet meer terugkeren. Banff leek me betere optie. Hou er rekening mee dat in het hoogseizoen deze camping steeds volzet is. Dus vanaf reserveren mogelijk is dit ook doen. Dit geldt alle campings met hookup mogelijkheden in het nationaal park.

Bezocht op 29-07-2019 door

Mooie camping op een prachtige plek bij Lake Louise village. Prachtige douches. Wel jammer dat we eind van de ochtend aankwamen en nog niet onze RV konden parkeren. De campingplek was nog niet beschikbaar (terwijl vóór 11u uitgecheckt moet worden) en er werd geen centrale parkeerplek aangeboden. Lake Louise is zeeeeeer vol met toeristen dus dat maakte het allemaal wat gecompliceerd. Camping is voor ons geboekt, dus bedrag onbekend.

Bezocht op 03-08-2019 door

Zeer grote camping . Ideale uitvalsbasis voor het bezichtigen van diverse schitterende meren . oa Lake Louise .

Bezocht op 14-07-2019 door

eenvoudige parks canada camping. midden in bos. Electriciteit en water op de plek. Toilet en douchegebouwtjes aanwezig (maar een gebouwtje was gesloten/stuk), verder niks. Geen wifi natuurlijk

Bezocht op 16-07-2019 door

Prima camping om met je RV een paar dagen te staan. Je kunt vanuit hier diverse mooie plekken bezoeken. Voldoende ruimte voor RV, schone toiletruimte, elektriciteit is aanwezig. Tip: reserveer van te voren. Enige nadeel is dat je vlak naast een spoor staat. In de nacht rijden diverse goederen treinen langs. Toch zou ik deze camping voor een volgende keer weer kiezen!

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 01-08-2019 door

Een grote camping met veel ruime plekken en schoon sanitair in het dorpje Lake Louise. Prima uitvalsbasis om Lake Louise en eventueel Moraine Lake te bezoeken. Ga wel heel vroeg op stap anders is parkeren rondom deze meren werkelijk onmogelijk! Vriendelijk personeel en gemakkelijk te bereiken.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 07-07-2019 door

Basic camping met veel ruimte. Gunstig gelegen tov Lake louise en Moraine Lake. Wij lagen vlak bij de rivier waar je leuk kon wandelen.

Kosten per nacht: $43.3

Bezocht op 20-06-2019 door

Grote natuurcamping vlak bij een spoorweg met zwaar vrachtvervoer dat je goed hoort doch waar wij doorheen sliepen. Gevaarlijk maar uiteraard zeer leuk was dat we 's morgens vroeg op geen 50 m van de camper, een grizzly met 2 jongen op bezoek hadden! We genoten veilig van in de camper van het schouwspel maar hebben dan toch de hulpdiensten verwittigd. Vrij snel daarna reden ze rond op de campground om de mensen te verwittigen zodat iedereen zou binnen blijven en werden de beren verdreven. Het bezorgde ons alleszins een onvergetelijke herinnering!

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 24-06-2019 door

Tussen redelijk-goed. Prima natuurcamping om het gebied banff-Lake Louise te verkennen. Een grote plek die wordt gedeeld met de buren (voor ons pakte de buren ongunstig uit), je zit zeker dicht op elkaar dan. Grote camping, je moet even lopen naar de receptie als je helemaal achteraan staat. Vriendelijk personeel. Er dendert inderdaad een trein vlak langs, die veel geluid maakt. Ook snachts. Wij hadden er zelf niet zoveel hinder aan. Lichte slapers krijgen er sowieso last van. Tip: sta vroeg op om de Moraine+ Lake Louise te bezoeken. Wij kwamen er rond 08:15 en hadden 1 Vd laatste parkeerplekjes bemachtigd!

Kosten per nacht: $33

Bezocht op 15-10-2018 door

De camping "sluit" rond 10 oktober voor het seizoen, het is wel het gehele jaar open maar dan met zelfregistratie. Hierdoor was een groot deel van de camping gesloten en het was moeilijk zoeken naar de faciliteiten die je kon gebruiken. Daarnaast was het licht in de douche s'avonds niet meer aan. Wellicht is het een prima camping als je in het seizoen gaat maar nu was het een tegenvaller. Daarnaast ligt het echt naast het spoortraject, wat opzich geen probleem is, alleen dat ze snachts echt hun toeter gebruiken, kortom, oordopjes zijn fijn! Vuur maken was overigens niet mogelijk op de plekken waar je mocht staan, ze hebben maar een beperkt aantal plekken waar dat wel kan maar deze zijn niet beschikbaar buiten het seizoen.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 04-09-2018 door

Lange smalle standplaats met stroom. Toiletten dichtbij, erg klein. Gebouw verderop met prima douches. Tenten staan aan de andere kant van de rivier, dat terrein is omzoomd door een elektrisch hek om de beren daarbuiten te houden.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 19-09-2018 door

Een leuke camping met ruime plaatsen. Er werd 's avonds lekker gestookt met de vuurkorven. Geeft een gezellige sfeer.

Kosten per nacht: $43.3

Bezocht op 10-09-2018 door

De camping is erg groot, campers staan met 2 op een plaats. Er is i.v.m. het wild een met een elektrisch hek omgeven deel voor tenten. Simpele toiletten, gratis douches op een centrale plaats; kan afhankelijk van waar je staat ver lopen zijn. Gelukkig hadden we gereserveerd; toen we aankwamen stond bij de ingang dat de camping vol was. Voor het gebodene wel duur: $ 40,- per nacht en $ 15,- voor de reservering.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 07-09-2018 door

Grote camping met gedeelde grote plekken (2 campers per plek). Geen douche faciliteiten, wel toiletten. Picknick bank en op aanvraag een firepit bij de camping plek. Hout voor vuur is af te halen op de camping. Goeie basis om lake Louise and moraine lake vanuit te verkennen.

Bezocht op 25-08-2018 door

En camping in een bosrijke omgeving en vlakbij een spoorbaan. De 'claxon' van de locomotief was zo luid en aanhoudend, dat wij het erg irritant vonden. Wij hadden twee nachtjes geboekt, maar zijn na 1 nacht niet meer teruggekomen.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 16-08-2018 door

Prachtige natuurcamping. Zeer ruime plekken en nette sanitaire voorzieningen. Picknicktafel en vuurplaats bij elke plek. Wel stroomvoorziening, geen water of afvoer bij de plek. Wel sanidump op de camping

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 06-08-2018 door

2 nachten gestaan wat aan te raden is om diverse dingen te bezoeken, zoals Lake Emerald, Lake O'hra, Lake Louise, Takkakaw falls. Redelijk goede plaatsen, goed sanitair en douches. Elektra 30 apms op de plaats. Gezamelijke plek voor tapwater en sani dump. Supermarkt dichtbij. Tip is om lake louise s'avonds te bezoeken vanaf ca 5 uur, kun je namelijk ter plaatse parkeren anders heb je shuttle bus nodig.

Kosten per nacht: $32.3

Bezocht op 21-07-2018 door

Camping Lake Louise, een hele ruime camping met behoorlijke afstanden tot het sanitair. Het gedeelte voor tenten is omgeven door schrikdraad voor beren. Het gedeelte voor campers is alleen voorzien van elektriciteit. Bij aankomst werd nadrukkelijk gewaarschuwd voor grizzle beren met jonge beren. En dat het beter was 's-nachts niet naar de sanitair ruimten te lopen. Vanaf de camping kun je met 15 min lopen het winkelcentrum bereiken. Vanaf het winkelcentrum kun je met de bus naar Lake Louise. Prima camping voor een overnachting.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 25-07-2018 door

Prima campground in Lake Louise. Wij hadden plaats #94 (stroom, drive trough), Royale plek zonder privacy. Sanitair prima en dichtbij.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 09-08-2018 door

Redelijk grote camping met drive thru plaatsen die je deelt met een andere camper. Plaatsen zijn ruim en omgeven door bomen en struiken wat zorgt voor privacy. Wij hadden electriciteit en water. Er is een sani dump op de camping. De toiletvoorzieningen/douches zijn oké. Je hoort de goederentrein die langs rijdt duidelijk (volgens ons rijdt deze alleen 's avonds vanaf een uur of 8, ongeveer elk half uur). Maar wij hebben er geen last van gehad en prima geslapen.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 30-07-2018 door

Een camping met twee gezichten. aan de ene kant een camping met ruime plaatsen, mooi in het groen, redelijk wat privacy mogelijkheid. Het sanitair is uitstekend. De nabije ligging bij Moraine Lake, Lake Louise, Takakkaw falls, Emerald lake maken de locatie van de camping prima. Echter, de vrachttreinen die over het spoor direct langs de camping rijden, zorgen voor een flink stuk herrie. Zij toeteren zeer luidruchtig waardoor het lijkt alsof ze dwars over de camping rijden. Dit gaat de hele nacht door, Geen prettige ervaring, zeker niet voor de lichtere slapers. Voor ons de oorzaak van een slechte nachtrust, en daardoor vinden wij de camping geen aanrader.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 27-07-2018 door

Mooie staanplaats. Sanitair prima. Grizzlybeer met jongen 's nachts naast de camper gehad, was echt wel even spannend. Veel treinen, middenin de nacht gelukkig niet altijd toeterend. Lake Louise en Moraine zijn alleen heel vroeg (Moraine voor 5.30, Louise voor 7.00) in de ochtend of later in de avond te bezoeken met RV (in hoogseizoen). Overflow parking paar km verderop langs de highway werkt prima met shuttlebussen. Naar Louise gratis, naar Moraine $12 pp. Schrik niet van de enorme drukte bij het meer.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 16-06-2018 door

Camping ligt gunstig, op loopafstand van Lake Louise Village. Goede uitvalsbasis voor Lake Louise, Moraine Lake en Yoho NP. Verschillende biketrails, o.a. maar Lake Louise. De camping zelf (hardsided deel) is niet bijzonder mooi, weinig privacy, verouderd sainitair.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 22-07-2018 door

Prima camping, veel ruimte, op loopafstand van dorpje. Prima sanitair. Wel in de buurt van spoor maar daar wen je aan. Vlakbij Lake Louise. Wij zijn vroeg opgestaan, 5.15, naar de parkeerplaats gereden zodat je makkelijk je rv kwijt kon, snel ontbeten en stonden om 5.50 aan het meer! GEWELDIG!! Na veel foto's en koffie uit het hotel, zijn we aan onze hike naar Lake Agnes gegaan. Daar zoals het hoort thee gedronken van 8-8.30 en toen door de Beehive op. Weer een pittige klim maar het uitzicht helemaal waar. Waren om 13.00 weer bij de rv en toen begon het te regenen. Top planning dus. Dag ervoor met busje naar Lake Moraine gegaan. Ook super gaaf, ook de uitleg van de chauffeuse onderweg. Daar ook naar boven gewandeld. Zorg voor voldoende water en eten. Koffie naast Lake Loraine was erg duur en niet lekker

Bezocht op 22-07-2018 door

Prima camping, veel ruimte, op loopafstand van dorpje. Prima sanitair. Wel in de buurt van spoor maar daar wen je aan. Vlakbij Lake Louise. Wij zijn vroeg opgestaan, 5.15, naar de parkeerplaats gereden zodat je makkelijk je rv kwijt kon, snel ontbeten en stonden om 5.50 aan het meer! GEWELDIG!! Na veel foto's en koffie uit het hotel, zijn we aan onze hike naar Lake Agnes gegaan. Daar zoals het hoort thee gedronken van 8-8.30 en toen door de Beehive op. Weer een pittige klim maar het uitzicht helemaal waar. Waren om 13.00 weer bij de rv en toen begon het te regenen. Top planning dus. Dag ervoor met busje naar Lake Moraine gegaan. Ook super gaaf, ook de uitleg van de chauffeuse onderweg. Daar ook naar boven gewandeld. Zorg voor voldoende water en eten. Koffie naast Lake Loraine was erg duur en niet lekker

Bezocht op 19-07-2018 door

Nette camping. Plaats 38a welke je deelt met ander camper. Spoorlijn op elke meters afstand camping dus die hoor je erg. Prima uitvalbasis voor Lake louise en omgeving. Lake louise zelf heel erg druk dus vroeg op pad (800 uur geen parkeerplaats meer dus weg op tijd) als je iets wilt zien. Morraine lake niet kunnen doen, weg erheen om 6.00 uur in ochtend al afgesloten ivm drukte. Sanitair netjes en fijne douchen (gratis) Prima camping voor 1 nacht.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 04-07-2018 door

Ruime plek onder bomen. Je kunt reserveren. Let goed op! Op sommige plekken sta je alleen. Andere plekken moet je met een andere camper/caravan delen. Wij hadden plek 98. deze plek hoef je niet te delen. Voordelen: heel dicht bij Lake Louise. Zorg dat je om 7:30 bij het meer bent anders is de parkeerplaats vol. Er staan zelfs verkeersregelaars. Moraine Lake niet kunnen bereiken weg dicht ivm drukte

toiletgebouw is recent opgeknapt erg mooi, geen munten nodig

Nadeel: vlak bij de camping is een spoorlijn. Heel veel herrie van toeterende machinisten en de treinen zijn veel langer dan in Nederland. Eerste treinen komen rond 6 uur langs je bent dan wel op tijd wakker om op tijd bij Lake Louise te zijn.

Bezocht op 06-06-2018 door

Niet reserveerbaar. Grote camping met ruime plaatsen. Trein dendert 3 à 4 keer per nacht langs de Camping. Goeie sanitaire voorzieningen. $ 38,00 voor één nacht met een C19 camper. Camping is snel vol vanwege toeristisch gebied.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 23-06-2018 door

Om naar Lake Louise of nog mooier Lake Morraine te gaan de baste plek om dit te doen. Dit is een bos camping en gewoon mooie beschutte plaatsen met hookup. Advies: doe Lake Louise niet later als 0700 uur, daarna komen de volle bussen al zeer snel. Lake Morraine dan pas aan het begin van de avond om 1900 uur.....adem benemend!

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 06-07-2018 door

Geen bijzonder mooie camping (mikn standaarden liggen hoog na deze reis). Geasfalteerde weg waarlangs een lange strook kampeervelden is. Op de meeste plekken deel je met 2 campers 'een veld' (wel met ieder voldoende ruimte en eigen picknicktafel). Genoeg bomen, maar niet het gevoel alsof je echt middenin het 'ongerepte' bos verblijft (als op andere plekken in Jasper en Banff). Wel perfecte locatie en zeker voor 1-2 nachten de moeite om vanuit hier moraine lake en lake louise te bezoeken. Geen grote supermarkt (alleen kleine dure) in de buurt, dus ik raad aan van te voren boodschappen te doen.

Bezocht op 27-06-2018 door

Erg mooie camping tussen de bomen, je deelt echter wel je plek met nog een camper, wel aan beide kanten een eigen picknicktafel. Onze plek was groot genoeg voor 2 campers naast elkaar....maar we zagen ook kleinere plekken en dan zit je wel erg krap op elkaar. Gunstig gelegen tov Lake Louise en Moraine Lake.

Bezocht op 17-06-2018 door

Prima camping. Staan op de plekken 2 campers naast elkaar. Vond het niet storend. Je hoort wel de trein steeds voorbij komen en het was voor ons een eindje lopen naar de douche. Gratis hout verkrijgbaar

Bezocht op 11-05-2018 door

Zoals anderen al schreven: twee plaatsen naast elkaar, maar m.i. ruim voldoende ruimte tussen de plaatsen. Er moest, toen wij er waren zelf, zelf geregistreerd worden en betalen door het invullen van creditcardgegevens (of cash). Nog niet de hele camping was beschikbaar, er werd nog een deel sneeuwvrij gemaakt. Veel hout beschikbaar; prima sanitair.

Bezocht op 28-05-2018 door

Hier hebben we twee dagen gestaan om van hieruit Lake Louise te bezoeken (trial). Grote camping en begon al aardig vol te raken. Wij kregen een plek vlakbij de toiletten zonder verdere voorzieningen. Prima als uitvalsbasis. Op de camping zelf was niet veel te doen. Toiletgebouw aanwezig, douches waren klein maar verder prima.

Kosten per nacht: $23.3

Bezocht op 28-05-2018 door

Niet zo'n geweldige camping. Prima uitgangspositie om Lake Louise te bezoeken maar de plaatsen zijn bijna allemaal gedeeld. Het lijkt wel alsof het vroeger grote plekken waren, waar nu ineens 2 campers moeten staan. Weinig plekken hebben een firepit. Geen hout beschikbaar. Weinig voorzieningen, die wel heel nieuw en netjes zijn, waardoor je vaak een stukje moet lopen en 's avonds in rij voor de douche staat.

Bezocht op 31-05-2018 door

In het park. Wel electra. Goed sanitair. Uiteraard geen wifi. Mooi in de natuur. Daar houden we van.

Kosten per nacht: $32.3

Bezocht op 24-05-2018 door

Mooie in bos gelegen camping. Omdat wij een grote RV hadden (30ft) hadden we een plek alleen, anders kan het gebeuren dat je een plek deelt, maar wel je eigen picknick tafel en firepit hebt en met de ruggen naar elkaar staat, Weinig last lijkt me. De trein komt inderdaad vaak voorbij maar voor mij hoort het bij de omgeving waar je zit: in een dal in de Rockies en ja daar rijden treinen ook... De treinen hebben een vast aantal toetsersignalen voor onbewaakte overgangen. Gaat niet veranderen. Tenten mochten er nog niet staan ivm meer bear activity en er stak er inderdaad 1 het pas over bij schemer. De elektrische wires moesten nog geïnstalleerd. Dan kunnen tenten wel. Voor Lake Louise bezoek: auto of RV 5 km voor Lake Louise (komend van Banff) op de overflow zetten en de bus nemen. Allemaal vriendelijke mensen die dat regelen. Parkeren in het 'plaatsje' Lake Louise: achter het motel en als je naar Moraine Lake wilt (weg was net 2 dagen open) ga dan heel vroeg of rond 18/19 uur. Laatste deden wij en konden RV prima kwijt. In hoogseizoen misschien nog later gaan. Ik zou op deze camping terugkomen.

Bezocht op 28-05-2018 door

Grote camping bij Lake Louise, we hadden gereserveerd voor 2 nachten maar bleven er 1 nacht, het geld kregen we terug, geen probleem. We moesten met een gele schoolbus via een shuttleopstapplaats met een omweg naar Lake Louise omdat de parkeerpaatsen vol waren, ook de weg naar Lake Moraine was afgesloten ivm drukte. We hadden een mooie plek ergens achteraan bij een rivier.

Kosten per nacht: $34

Bezocht op 07-05-2018 door

Camping dicht bij Lake Louise. Geen privéplekken, want je staat met twee voertuigen op één plek. Geen hinder van ondervonden. Voldoende ruimte, plekken met firepit en schoon sanitair met warme douches (gratis). Receptie was onbemand bij aankomst: je kiest een vrije plek, doet het verschuldigde bedrag in een envelop en doet deze in de brievenbus bij de receptie. Je kan ook toestemming geven om het van je creditcard te laten afschrijven. Let op: de camping ligt direct naast het spoor en er komen regelmatig goederentreinen voorbij. Wij hebben hier geen last van gehad.

Kosten per nacht: $32.3

Bezocht op 30-04-2018 door

Zelf registratie camping. Plekken waren redelijk sneeuwvrij gemaakt maar je kon niet even over een bultje sneeuw klimmen om naar toiletgebouw te gaan, daar lag te veel sneeuw voor. Alleen het mooie grote toiletgebouw was open, dus een aardig stuk over de weg lopen. Op de plek zelf was alleen elektriciteit maar er was op de camping zelf wel gelegheid voor watervullen en dumpen. Geen WiFi

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 06-09-2017 door

Lange diepe RV camping met mooie plaatsen ten zuiden van dorp tussen de Bow river en Spoorlijn in nacht passeert 3x een toeterende goederentrein, centraal gelegen toiletgebouw, netjes onderhouden. Tip voor bezoek aan Lake Morraine met camper s`morgens om 6.00 uur vertrekken, vanwege beperkt aantal camperparkeerplaatsen max.12 stuks en toelating op Lake Morraineroad.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 14-09-2017 door

Mooie camping. Douches waren ver van onze plek vandaan. S'avonds hoorden wij de trein elk drie kwartier langs gaan. Tijdens het langsrijden toeterde de trein 4x. Omdat er op de camping een stilte verbod is tussen 23.00 en 07.00 uur hadden wij ook rust verwacht, helaas werden wij dus om de driekwartier wakker getoeterd door de trein. Het enige voordeel is dat het dichtbij Lake Louise is.

Bezocht op 01-09-2017 door

Prima , grote campground goed sanitair, niks op aan te merken.

Kosten per nacht: $43.3

Bezocht op 20-08-2017 door

Ook deze Camp Ground in jan. gereserveerd. Vanwege de drukte dit jaar en omdat het onze laatste plek zou zijn voor terugkeer naar Calgary. Op de camping begrepen pas echt wat" hard-sided" betekende : rond het tenten gedeelte ( soft-side) stond een omheining onder stroom. Dit vanwege de aanwezigheid van een aantal beren. Achter onze ruime site stroomde de Bow river liefelijk. Eigenlijk niet op pad zonder bear spray! Weer geen beer gezien. De afstand naar Calgary is te doen: we moesten onze truck- camper om 11 uur inleveren. Voor Calgary heb je een GPS nodig: 5 voor 11 waren we na 4300km. bij Cruise Canada.

Kosten per nacht: $32.3

Bezocht op 09-08-2017 door

Mooie grote plek tussen de bomen. Prima schoon toiletgebouw. Geen wifi; ga hiervoor weer naar het visitorcentre in het kleine toeristische plaatsje Lake Louise. Wij waren 's morgens om 7.45 bij het meer. Lekker rustig. Prachtig, de moeite waard.

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 27-07-2017 door

Grote (en enige) camping in Lake Louise. Nette plekken, met de hookup aan 'de verkeerde kant', je staat namelijk met je deur naar de buren toe, die op 2 meter afstand hun eigen deur openen. Alleen als je een erg lang snoer/waterslang hebt, kun je dat omdraaien. Zeer goed sanitair!

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 16-05-2017 door

Je kan je zelf inschrijven en er is stroom. De campground is maar voor een gedeelte geopend. Er kunnen dus maar een beperkt aantal campers staan(op dit moment ivm sneeuwval). We vinden nog een plekje, maar het is echt geen mooie camping, heel erg open.

Kosten per nacht: $32.3

Bezocht op 25-06-2017 door

Hele grote camping. Heel erg uitgestrekt. Niet heel veel te beleven.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 08-06-2017 door

Goede camping met gedeelde plekken. Je hebt geen last van elkaar. De campground ligt aan de rivier die in februari 2017 overstroomd is. De schade is nog goed te zien en geeft je een beeld van het natuurgeweld. Reserveren noodzakelijk, vrij kleine maar ruime campground. Lopen naar het dorp is ongeveer een kwartiertje. Vanuit het dorp met de shuttle bus naar lake louise is gratis en een prima service. Bus gaat elk kwartier. Bij ons last van onweer waardoor in het gehele gebied de stoom uitviel, dus geen stroom. Kregen daarvoor geen restitutie van full hooked up.

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 12-06-2017 door

een grote campground met ruime plekken. gratis hout. op loopafstand (10/15 min. wandelen)van het informatiepunt van waar de transfers-busjes reden naar Lake Louise. ze hadden diverse wasgelegenheden wat kleinere waar alleen toiletten en wastafels waren met koud water en een grote centrale wasgelegenheid waar douches, toiletten en wastafels met warm water aanwezig was. beide schoon en netjes. Dit was de enige campground waar we het tegen kwamen dat het gedeelte waar tenten stonden omsingeld was met een elektrische barrière ivm. de beren. wederom vriendelijke medewerkers. geen wifi

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 02-06-2017 door

In eerste instantie wilden wij naar Kicking Horse Campground, zo 'n 16 km verwijderd van Lake Louise. Maar omdat in tegenstelling tot in een van de andere reviews werd gezegd, deze camping geen andere services biedt dan spoeltoiletten en een wasruimte, zijn wij verder gereden naar de camping bij Lake Louise en daar hebben wij geen spijt van gehad. Deze grote camping ligt vlakbij het gelijknamige dorp waar je boodschappen kunt doen en waar vandaan de gratis bus shuttle vertrekt naar het beroemde meer. De camping is zeer verzorgd, biedt grote plaatsen van het type pull-through en beschikt over uitstekend en modern sanitair wat goed werd onderhouden. Wij hebben alleen het sanitair in het hoofdgebouw kunnen gebruiken omdat de op het terrein aanwezige kleinere units nog gesloten waren. Onze plek was voorzien van stroom en een firepit ( moet je extra voor betalen) en er is een centraal dumpstation aanwezig. Voor tentkampeerders is een apart terrein beschikbaar wat voorzien is van een stroomhek ivm de beren die daar regelmatig rondlopen.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 21-05-2017 door

We hadden vooraf niet gereserveerd, maar dit bleek ook niet nodig in deze tijd. Er was voldoende plek. Er was zelfs nog een deel van de camping afgesloten. De camping zelf is prima. Wij hadden handige drive through plaatsen met een picknick tafel. Helaas zaten wij wel net in het gedeelte van de camping waar vuur niet was toegestaan. Dat was wel jammer. Het tentgedeelte was nog gesloten. Op de campings liepen veel grondeekhoorns. Ook werd er gewaarschuwd voor beren, maar deze hebben we niet gezien. Het toiletgebouw was een stuk lopen, maar er waren 5 douches en toiletten en het zag er schoon uit. Het grootste nadeel van deze camping was de trein die die ook 's nachts vrijwel langs deze camping rijdt en veel herrie maakt. Dit maakte dat we hier maar 1 nacht zijn gebleven. De camping is een ideale uitvalsbasis voor bezoek aan Lake Louise (welke overigens nog grotendeels bevroren was in deze tijd van het jaar en desondanks overstroomt werd door toeristen (veel meer dan in Jasper NP). Tussen de snelweg en de afslag naar de camping zit een shopping centre met oa een kleine supermarkt en een liquor store.

Kosten per nacht: $32.3

Bezocht op 25-05-2017 door

Uitstekende uitvalbasis voor Lake Louise & Moraine Lake. Simpele camping, maar met een prima en nette toiletgebouw. Reserveren was niet nodig in mei, maar op tijd komen is wel zo fijn in verband met een plek in de buurt van de douches. Handig om contact geld bij te hebben, aangezien wij met het welbekende enveloppensysteem moest betalen (creditcard kon overigs ook).

Bezocht op 30-05-2017 door

Mooie ruime camping met veel groen. Plaatsen met alleen elektriciteit. Toiletten en douches (met deur!) bijzonder netjes. Voorseizoen reserveren niet nodig, wel in de weekends. Je kunt daar kiezen voor een plek met of zonder fire-pitt. Daar betaal je dan meteen $ 8,- meer voor. De treinen hoor je dag en nacht langs komen. Luid getoeter, wij vonden het niet storend. Wij zijn met de stoeltjeslift naar boven geweest, ik zou het niemand aanraden. Uiteraard mooi uitzicht maar verder vrij weinig te beleven/wandelen.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 16-05-2017 door

het was de 1e nacht voor ons, en alles is dus nieuw. even klungelen met een plekje zoeken en het geld in de envelop, gelukkig werden we goed geholpen door een paar andere vakantiegangers met meer ervaring. we hadden een plak bij een klein toiletgebouwtje waar het erg vies was, en de wandeling naar het hoofdtoiletgebouw was erg ver. Dus geen gebruik van gemaakt. De nachttemperatuur was -5 dus de leidingen om water bij te vullen was gesloten i.v.m. de vorst. Prima voor een kort nachtje, ik zou hier gelet op de langs toeterende trein niet een week willen blijven.

Kosten per nacht: $32.8

Bezocht op 23-05-2017 door

Erg mooie campground in het bos. Ruime plaatsen. Je moet een fire permit kopen maar krijgt dan ook direct onbeperkt hout. De tweede dag dat wij er stonden begon het te sneeuwen (in Mei). Het sanitair is modern, schoon en lekker warm.

Bezocht op 14-09-2016 door

Fraai gelegen terrein. In de bossen. Voor tenten is een speciale plaats i.v.m. de beren. Volledige service. Geen WIFI. Douches en toiletten. Electra aanwezig en centrale sanidump. Goede uitvalsbasis voor Lake Louise en Murain Lake. reserveren was noodzakelijk. Doe dit in de ochtend.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 06-09-2016 door

Prima camping in de buurt van Lake Louise. Sanitair was goed te gebruiken en de plekken waren niet spectaculair. Dicht bij de supermarkt en niet ver van het Lake Louise.

Bezocht op 27-07-2016 door

Camping in het Lake Louise National Park. Groot opgezette camping met pull through plekken. Meerdere toiletruimtes verdeeld over de camping, en maar 1 centrale doucheruimte. Afhankelijk van hoever je weg staat kan geheten een aardige wandeling zijn. Meteen links in het dorpje gelegen. Hiervandaan nog 20 minuutjes rijden naar Lake Louise.

Kosten per nacht: $32.3

Bezocht op 07-08-2016 door

nette camping aan mooi beekje waar je kunt wandelen

Bezocht op 27-07-2016 door

Zeer grote camping met prima sanitair. Het meer op 4 km afstand. Prima uitvalsbasis voor Lake Louise en Yoho. reserveren noodzakelijk in hoogseizoen.

door op 18-07-2016

Kan je niet reserveren voor 20 juni en te duur maar goed rijdend 15 min van lake louise en morraine lake. Wel in de bos maar is het meegezegd.

Bezocht op 23-06-2016 door

Prima drukke camping, wel vroeg in de ochtend naar toe of vooraf bespreken. Ook meerdere elektraplekken. Geen hookup Wel water en loosplekken

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 11-06-2016 door

Mooi ruime camping, Sanitair oké Trein is wat storend door het getoeter, maar dat hindert niet naar alle moois wat je ziet. Moraine Lake en Lake Louise liggen vlak bij. Vergeet Peyto Lake niet deze is ook schitterend..

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 02-06-2016 door

Vrij grote camping (189 sites) met goede faciliteiten met 30 AMP elektra en water. Druk bezocht in zomer, dus wel reserveren vooraf. Camping ligt in het Banff National Park, dus park permit noodzakelijk. Geen sewer aansluiting, maar wel centrale sani-dump voor je riool en afwas/douchewater - daar kun je ook je watertank bijvullen maar let wel op dat je de "potable water" (drinkwater) tap kiest. Mooie ligging langs riviertje, in dichte bebossing, wel treinen hoorbaar. Goede schone toiletten zonder luxe, maar liggen wel dun verspreid over de camping. Douchen kan maar op een centrale plaats. Regelmatig worden er beren gesignaleerd, dus houd je voelsel binnen. Lake Louise zelf is vlakbij - met de fiets, lopend is nog wel 5 km. Zie ook: http://www.rvparkreviews.com/regions/alberta/banff-national-park/lake-louise-trailer-campground-electric-hookups-parks-cana en hun eigen website: http://www.pc.gc.ca/eng/pn-np/ab/banff/activ/camping/lltrailer.aspx

Kosten per nacht: $32.3

Bezocht op 02-08-2015 door

verharde plaatsen, trein loopt vlak langs camping . De trein komt meerdere malen in de avond en nacht langs. WC basic, douches ver lopen goede ligging voor bezoek Lake Louise en Peyton lake

door op 19-08-2015

Om 20.30 uur vroegen we of er nog plaats was. Nog één plaatsje op het tent gedeelte. De camper paste er precies. Leuk plekje tussen heel veel groen. Hier mochten we eindelijk een vuurtje stoken. Omdat we de dag er na alweer op tijd vertrokken hebben we verder niets van de campground gezien.

door op 17-08-2015

Mooie camping, ruim opgezet.

Bezocht op 27-07-2015 door

Mooie camping met ruime plaatsen. Ook mooi wandelgebied op de camping. Sanitair wat minder.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 07-06-2015 door

Met de camper op het tent gedeelte gestaan zodat we de tent mochten opzetten naast de camper. Het tent gedeelte is beschermd tegen beren mbv een hek onder stroom. In dit deel was geen stroom~, water~ of rioolaansluiting, maar daar krijg je een fantastisch plekje voor terug (in het andere deel kun je water bijvullen en je tanks legen). Met firepit voor het roosteren van jee vlees. Hout mag je van de bult pakken. De plekjes zijn groot genoeg om heerlijk buiten te zitten. Douche gebouwen zijn wat ver weg. Vanuit deze camping hebben we tripjes gemaakt, uiteraard naar Lake Louise, maar ook naar Yoho, niet ver weg en dan was dit beter dan in Yoho NP weer een nieuwe camping te zoeken die ws minder fijn zou zijn geweest dan deze.

Bezocht op 21-07-2015 door

3 nachten gestaan op deze campground. Hadden een stroom hookup, en water kan je op de camping dumpen en innemen. We hadden het geluk om vlak bij de douches te zitten (sommige mensen gaan met de camper hierheen om vervolgens daar naar de wc te gaan ;) Douches + wc's hier zijn prima. Plekken ook prima. In de camper hebben we weinig last gehad van de treinen.

Parkeren bij Lake Louise of Moraine lake is een drama/onmogelijk na 11:00 uur. Het is dan een grote chaos dus zorg dat je er op tijd bent. Na 17:00 uur kan je er weer komen. Vanuit de campgrounds gaan ook shuttles naar de twee meren, maar die kosten erg veel. (dacht 15$ pp voor een retour naar Moraine lake). Entree prijs voor het Banff/Yoho/Jasper NP is ook vrij fors vergeleken de USA. hier betaalden we 90$ voor 4 dagen, en dan moesten we de laatste dag ook nog voor 16:00 uur het park verlaten hebben anders moesten we weer een dag extra bijkopen. Dan is de bewegwijzering/informatieverstrekking ook nog knudde in Canada. Voor de trails kan je nergens informatie vinden terwijl je in de USA bij bijna elke trail een samenvatting ziet over de lengte/zwaarte/hoogteverschil + plattegrond.

Kosten per nacht: $33

door op 24-07-2015

Deze campground is enorm uitgestrekt en ligt vlak langs de spoorlijn. Ellenlange treinen passeren al toeterend op ieder mogelijk tijdstip gedurende de dag en de nacht. Dat is dus wel even wennen! Voorzieningen zijn schoon en netjes. Nel en Rienk

door op 23-07-2015

Mooie grote camping, tegen het centrum van Lake Louise aan. Er loopt alleen een spoorlijn langs de camping, en de trein welke elke 2 uur langskomt (dag en nacht) toetert vreselijk hard. Oordoppen mee en met kindjes geen optie.

door op 24-06-2015

Kwartiertje lopen naar de douche. Veel lawaai van treinen. Prachtige omgeving

door op 24-06-2015

Op zich een prima camping, maar de luid toeterende trein lijkt wel door de RV te willen. Ook naast drukke highway.

door op 26-09-2014

Camping op zich niet heel slecht, maar vrij sfeerloos. Relatief duur. De trein lijkt je camper binnen te denderen 's nachts. Een van de mindere campings op onze reis.

door op 06-08-2014

Redelijke goede camping met slecht douchegebouw - koude douches. In tentengedeelte wel leuke presentatie gezien over grizzly-beren. Dorp is op loopafstand prima bereikbaar. Via skilift bijna altijd wel een grizzlybeer te zien.

door op 26-07-2014

Een mooie camping met houtvuur plekken. Toiletten dichtbij maar de douches wat verder. Echte natuur camping.

door op 08-07-2014

Prachtig in de natuur. Ruime plaatsen. Helaas een luidruchtige trein maar die went snel. Mooie douches maar, afhankelijk van de plaats, wat ver lopen.

door op 29-06-2014

Mooie camping, vriendelijk personeel. Alleen rijdt er pal langs de camping dag en nacht een trein hoewel het ons niet zo stoorde. Dat zal niet voor iedereen het geval zijn.

door op 21-06-2014

Je staat hier samen met een andere RV op een wat bredere plek. Weinig privacy. Wel kan je lekker zonnen vanwege weinig beschutting. Dicht bij Lake Louise. Toiletten eindje lopen, evenals goeie douches. Elektra aanwezig.

door op 14-06-2014

Gelegen aan de Bow River. Een mooie wandeling, pas wel op voor beren! Sanitair redelijk.

door op 22-03-2014

Wel een gedeelde plaats met buren maar daar merk je weinig van. De trein komt enkele malen per etmaal luid toeterend voorbij maar dat went. Toiletten vlak bij, douches een lekkere wandeling; waren OK Geen WiFi, je kon luisteren naar de vogels. Alleen stroom, geen water hookup.

door op 02-10-2013

Fantasieloos, maar geordende plaatsen in een bosrijke omgeving. Toiletten schoon en voldoende. Douches beperkt en tamelijk ver (maar in onze camper was ook een douche). Trein zo dicht langs camping is bijzonder - maar niet echt storend. Geen (winkel) voorzieningen (wel 'naast' de deur).

door op 20-09-2013

Kregen wel naam en adres van een nabijgelegen camping. Vriendelijk personeel. Den waardering is dus moeilijk te geven, maar omdat deze verplicht is fictief ingevuld.

door op 03-09-2013

De camping ligt heel dichtbij lake Louise, wat praktisch is als je weinig tijd hebt. Ook het leuke restaurant dat gevestigd is in het oude station is vlakbij. Groot nadeel: je hoort de goederentreinen regelmatig met veel lawaai voorbij komen, ook midden in de nacht.

door op 30-08-2013

Een hele mooie camping bij de rivier. Schoon sanitair (toilet) en niet ver van het dorp zelf. De wandeling rond de rivier schijnt heel mooi te zijn, toen wij er waren was het afgesloten ivm aanwezigheid van beren.

door op 28-08-2013

Hele grote camping. Wel goed verzorgd. Veel wc blokjes maar weinig douches. 's Ochtends met de camper naar de douche en daarna door met het dagprogramma. Bekend is dat de trein vlak langs de campground loopt en vooral dat die dan ook toetert. Helaas.

door op 19-08-2013

Locatie is prima. Vlakbij Lake Louise en Moraine Lake. Sanitair is voldoende. Mooie ruime plekken. Riviertje voor de deur.

door op 01-08-2013

Ruime plaatsen, geode voorzieningen, dicht bij alle bezienswaardigheden. Dicht bij spoorlijn ook in de nacht toeterende treinen.

door op 15-07-2013

Prachtig in het bos gelegen camping. Mooie omgeving. Wandelen vanuit de camping mogelijk. Sanitair was netjes.

door op 26-06-2013

Wij stonden bij het riviertje, alleen stroom en hadden geen enkele last van de trein. Er is inderdaad maar 1 plek waar je kunt douchen (wel 2 gebouwen) en dit was even wandelen. Voor ons geen punt. Sommigen reden met de RV naar de douches.

door op 03-01-2013

Mooie camping in de natuur, wel veel ''last'' van de trein. In voor- en naseizoen dien je jezelf te registreren (contact betalen of creditcard) en dan kan je een plek uitzoeken. Schone douches maar geen prettige douchekop (zeer harde straal).

door op 01-10-2012

Camping is niet super, er is maar 1 douchegebouw voor alle RV sites, dit is te weinig. Gebouwen zelf zijn ook gedateerd en zijn niet altijd even schoon. Omgeving is wel prachtig en dat is waar je toch voor naar Lake Louise gaat.

door op 13-09-2012

Tussen veel bomen gelegen, dichtbij het mooie Lake Louise en Lake Morraine. Sanitair was schoon en sommige wc hokjes waren zelf nieuw.

door op 23-08-2012

Ook hier weer prima plaatsen op deze grote camping. Alle services aanwezig. Dorpje op loopafstand. Prijzen in de plaatselijke supermarkt(je) zijn schrikbarend hoog.

door op 20-08-2012

Electra en water op de plaats. Een giga camping, wij moesten 15 min. lopen om bij de douches te komen. Je wordt gek van de trein: ieder uur, ook 's nachts, komt er een langs en iedere trein toetert 3 keer. Voor het wild, zo wordt gezegd. Wij werden gewaarschuwd voor een Grizzly beer met 2 jongen, een gedeelte van de camping was daardoor afgesloten.

door op 08-08-2012

Mooie plekken op de tentplaatsen. Camperplaatsen liggen erg dicht bij de spoorlijn. Reserveren noodzakelijk tenzij je 's morgens echt heel vroeg bent.

door op 10-07-2012

Een enorme camping. Wij stonden een kilometer vanaf de ingang en vandaar is het een kilometer naar het toeristische, leuke centrum van Lake Louise. Alles ruim en toch goedkoop (32 dollar p.n.); geen wifi, wel bij het postkantoor.

door op 09-07-2012

Was een grote camping en toen wij in juni er waren was er maar 1 douchegelegenheid open. Verder wel netjes.

door op 05-08-2011

Mega grote camping aan spoorrail. Je kampeerplek kan een heel eind van het douchegebouw liggen. Bovendien was de dames douche gloeiend heet en de heren douche had bijna geen straal. Bij het inchecken gaf de medewerkster al aan dat iedereen de trein hoort. En ja als er een trein voorbij komt, deze behoren te toeteren voor elke overweg, hoort iedereen op de camping dit duideijk. Toch wel jammer in een land met zoveel ruimte een camping aan de spoorrails.

door op 11-10-2010

Ruime plaatsen die op een speelse manier gerangschikt zijn. Het terrein is beschermd tegen beren met een hekwerk voorzien van elektriciteit. Fijne douches. Het leek ons ook een fijne camping voor kampeerders met een tent door de overdekte ruimtes met houtkachel en gelegenheid om te koken.

door op 04-10-2010

Trein hoorbaar.

door op 25-09-2010

Grote, omheinde campground. Geen hook-ups, maar wel firepits. Douches aanwezig. Leent zich door zijn grootte uitstekend voor een avondwandeling. Via een pad langs de rivier loop je naar het dorp en visitor center. De onder stroom staande omheining moet de beren buiten houden. De Trailercampground aan de andere zijde van de rivier en tegen de spoorlijn aangelegen is alleen bestemd voor "massieve" campers, want niet omheind. Hier lopen 's nachts soms beren rond. Wel stroom, geen firepits.

door op 20-09-2010

Goede rustige camping in het bos. Douches wat verder weg. Je hoort wel de trein!

door op 20-09-2010

Dichtbij Lake Louise. Grote camping en dichtbij een spoorlijn.

door op 23-08-2010

Prima plekken, sanitair in buurt. Douches op grote afstand. Aardige mensen. Reservering noodzakelijk.

door op 19-07-2010

Deze enorm grote camping is een plak asvalt naast een spoorweg. 's Nachts leek het wel of de trein over je heen ging denderen, zo dichtbij stonden we. En dat overigens voor de meeste RV-sites. Kortom, geen gezellige camping, wel veel ruimte. Voor de kinderen liep er een leuke beekje naast om in te spelen, dat was dan weer een meevaller.

door op 09-07-2010

Voorzieningen netjes maar ver van het meer.

door op 17-06-2010

Grote camping met mooie plaatsen. Redelijke douches. Extra kosten voor gebruik van firepit. Meerdere sanidumps aanwezig.

door op 06-10-2009

Hele grote camping direct aan Railway gelegen met veel geluidsoverlast in de nacht. Goede campervoorzieningen. Prachtige wandelmogelijkheden.

door op 05-10-2009

Mooie camping,centraal gelegen, sanitair netjes.

door op 26-09-2009

Mooie camping, ruime plaats in het bos, Hou er wel rekening mee dat de trein in de avond en in de nacht continu langs de camping rijd en ook de toeter luidt. Wel een fijne camping bij een prachtig meer in de buurt.


door op 24-09-2009

prima camping; er is een electric fence om het tentgedeelte om de beren buiten te houden. Douches zijn net vernieuwd: Super!

door op 21-09-2009
door op 19-09-2009

door op 09-09-2009

Mooie ligging en mooie plekken. Door grootte kun je ver van de douches komen te staan. In juli/aug is reserveren gewenst!

door op 07-09-2009

Mooie standplaats. Veel groen en ruime plek. Sanitaire voorzieningen schoon. Alle plekken voorzien van fire-pit en picknicktafel. Wel kort langs spoorlijn, waarop bijna continue treinen rijden.

door op 01-09-2009

Erge kleine sites. Camper met slide out zat bij de buren op hun erfje. positief: Je kon er wel lekker zwemmen.

door op 28-08-2009

Mooi gelegen camping, maar weer erg dicht bij het spoor.

door op 25-08-2009

Veel beter als op de over flow

door op 16-08-2009

Camping waarbij je met 2 campers op 1 straatje staat maar wel zo dat ieder een stukje privacy heeft. Sani- dumpvoor-ziening op camping goed. Douchegebouw is afhankelijk van je plaats een stukje lopen.

door op 10-08-2009

Nette natuurcamping Was volgeboekt maar toch rustig camperen. Mooie omgeving. Van Banff via 1A reizen is veel mooier.

door op 03-08-2009

Mooi gelegen campground. Grote plaatsen met veel bomen. In het hoogseizoen is reserveren aan te raden. Ligt op loopafstand van het visitorcentre en winkels.

door op 01-08-2009

Mooie camping, goed sanitair. Jammer dat je om te douchen een kwartier heen en terug moest lopen.Prachtige omgeving direct rond de camping.

door op 23-07-2009

Te grote camping, plek deel je met andere camper. Ver lopen naar stoomruimte met brandende douches. Wel lekker dicht bij centrum.

door op 12-07-2009

Deze camping heeft een wat opener uitstraling, je staat met ze tweéén wat dichter op elkaar. Ook hier zijn alle voorzieningen aanwezig. Veel passerende goederen treinen.

door op 08-07-2009

Grote camping met goede voorzieningen. Met name de plaatsen aan de andere kant van de rivier (tenten-terrein) zijn de moeite waard.

door op 03-07-2009

Ruime camping, goed en schoon sanitair. Per oprit 2 campingplaatsen waardoor je redelijk dicht op elkaar staat. Dicht in de buurt van heel veel natuurschoon en veel wandeltrails.

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!