Mosquito Creek Banff NP uknown, Banff NP

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Mosquito Creek Banff NP
Icefields Parkway
uknown
Canada

GPS-locatie:
51.6312424, -116.331351

Website:
Bezoek

Route:

Langs Icefields Parkway tussen Banff en Jasper.Ca 0.5 uur van Lake Louise. Zeer eenvoudige camping , maar ligging aan een beek en bosplaatsen. Houtvoorraad beschikbaar voor kampvuur. Kosten $ 18.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (16)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 16
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 02-10-2018 door

Mooie kleine camping aan de Icefields parkway, met open plaatsen maar ook beboste plekken. Weinig faciliteiten. Vanuit de camping zelf is niet heel veel te doen. Er schijnt een wandelpad te vertrekken.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 10-09-2018 door

Prima plekken in het bos, niet ver van de highway. Alleen toiletten, geen andere voorzieningen.

Kosten per nacht: $17.6

Bezocht op 05-08-2018 door

Een soort natuurkampeerterein. Het is first-come-first-serve, dus eerst komt eerst maalt. Dit soort kampeertereinen zijn het enige alternatief op de grote campings van Parks Canada als je die niet besproken hebt in het hoogseizoen. Er is geen receptie, is dus ook niet te reserveren. Je schrijft een bonnetje en doet geld in een envelop. Het bonnetje hang je op de plek waar je gaat staan. Je kunt dus ook weer wegrijden daarna en later terugkeren. Wees er wel op tijd bij, want ze zijn wel populair. Enige voorziening zijn 2 genderneutrale toiletgebouwen (toiletbril met een gat in de grond eronder) en 1 drinkwaterkraan. Het is prachtig gelegen aan riviertje tussen de bergen en hebben daar een heerlijke relaxdag doorgebracht. Daarvoor toch één van onze favoriete plekken geweest.

Kosten per nacht: $17.65

Bezocht op 28-07-2018 door

Wat een prachtige plek aan het water, heerlijk rustig, wel tijdig heen gaan om je plekje te claimen.

Kosten per nacht: $17.5

Bezocht op 22-06-2018 door

zeer simpel maar prachtig gelegen. aanrader. Er is helemaal niets, maar dat weet je hier. gewoon doen, wees op tijd

Bezocht op 04-08-2017 door

Deze camping hadden wij willen bezoeken maar dit is ons niet gelukt. Reserveren op deze camping is niet mogelijk. First to come principe. We waren er vroeg in de middag en dat was dus te laat. Het was namelijk erg druk. Verder is het een natuurcamping met geen voorzieningen maar wel prachtige plekken. Een volgende kaar dan maar. Ik geef maar een goed waardering want dit is een verplicht veld.

Bezocht op 24-06-2017 door

Echt kamperen in de natuur langs beek met eenvoudige voorzieningen. Kampvuur toegestaan.

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 16-06-2017 door

Prachtige campground! Gelegen aan een rivier, geweldig uitzicht over de omliggende bergen. Geen douches, geen elektra. Wel pit toilet en drinkwater. De eerste dag dat we arriveerden om 16.30 was de camping al vol, hebben langs de rivier gestaan, niet op een officiele plaats. De volgende ochtend een plekje bemachtigd voor de volgende nacht. Goede uitvalsbasis voor Lake Louise, Peyto Lake, Moraine lake. Ook in de directe omgeving van de camping zijn er mooie hikes te maken. Wij kampeerden in een 25 ft camper

Kosten per nacht: $17

Bezocht op 07-06-2017 door

Mooiste kampeerplek van de hele vakantie. Midden in de natuur en prachtige uitzichten. Plek 32 was wat ons betreft het mooiste plekje. Aan het water met mooi uitzicht, maar toch veel privacy. 's avonds liepen er wat mule deer langs, soms kennelijk ook beren.

  • First come, first serve
  • Betalen via envelopje in brievenbus
  • Geen faciliteiten
    Kosten per nacht: $17.6
Bezocht op 13-09-2016 door

Ligt 30 km noordelijk van Lake Louise. Self service campground, zonder voorzieningen. Op zich een prima plek. In berengebied dus extra opletten. Een wc (soort gat in de grond). Voor stoken is ene permit nodig van cnd 8.80. Toen wij er kwamen was het vol. Dus zijn maar ergens staan. Tip: s' morgens reserveren en dan rustig de omgeving verkennen.

Kosten per nacht: $17.6

Bezocht op 03-08-2016 door

Kleine camping, met een aantal heel mooie plekjes. Geen hook-up. Geen toiletgebouw, wel een wc met een put in de grond. Primitief dus. Wel een gemeenschappelijk overdekt deel waar een hout kachel gestookt werd voor de koude avond. 's Morgens kwam een grizzlybeer de camping over wandelen. Wij hadden een mooi plekje aan het riviertje. Leuk voor een/twee overnachtingen.

Kosten per nacht: $17.5

door op 09-06-2015

Midden in de natuur. Tussen de beren. Zelfs een grizzly beer gezien. Rustig, aan water. Mooie wandelpaden er langs.

door op 25-06-2012

Prachtige campground met plekken in bos en aan de rivier. Fire pits met gratis hout. Minimale voorzieningen maar dat is met een camper die van alles is voorzien ook niet nodig.

door op 14-07-2010

Aan te bevelen. Puur natuur langs het water.

door op 06-10-2009

Direct aan een stroomversnelling gelegen. Voor campers overwegend een parkeerplaats.

door op 01-09-2009

Een prima plaats voor de nacht. Een echte natuur camping. Probeer een plek bij het water te krijgen. Bij goed weer is dat prachtig.

Schrijf een review
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!