Mosquito Creek Banff NP uknown, Banff NP

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Mosquito Creek Banff NP
Icefields Parkway
uknown
Canada

GPS-locatie:
51.6312424, -116.331351

Website:
pc.gc.ca/en/pn-np/ab/banf...quito

Route:

Langs Icefields Parkway tussen Banff en Jasper.Ca 0.5 uur van Lake Louise. Zeer eenvoudige camping , maar ligging aan een beek en bosplaatsen. Houtvoorraad beschikbaar voor kampvuur. Kosten $ 18.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: $ 18 (3)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 04-08-2017 door

Deze camping hadden wij willen bezoeken maar dit is ons niet gelukt. Reserveren op deze camping is niet mogelijk. First to come principe. We waren er vroeg in de middag en dat was dus te laat. Het was namelijk erg druk. Verder is het een natuurcamping met geen voorzieningen maar wel prachtige plekken. Een volgende kaar dan maar. Ik geef maar een goed waardering want dit is een verplicht veld.

Bezocht op 24-06-2017 door

Echt kamperen in de natuur langs beek met eenvoudige voorzieningen. Kampvuur toegestaan.

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 16-06-2017 door

Prachtige campground! Gelegen aan een rivier, geweldig uitzicht over de omliggende bergen. Geen douches, geen elektra. Wel pit toilet en drinkwater. De eerste dag dat we arriveerden om 16.30 was de camping al vol, hebben langs de rivier gestaan, niet op een officiele plaats. De volgende ochtend een plekje bemachtigd voor de volgende nacht. Goede uitvalsbasis voor Lake Louise, Peyto Lake, Moraine lake. Ook in de directe omgeving van de camping zijn er mooie hikes te maken. Wij kampeerden in een 25 ft camper

Kosten per nacht: $17

Bezocht op 07-06-2017 door

Mooiste kampeerplek van de hele vakantie. Midden in de natuur en prachtige uitzichten. Plek 32 was wat ons betreft het mooiste plekje. Aan het water met mooi uitzicht, maar toch veel privacy. 's avonds liepen er wat mule deer langs, soms kennelijk ook beren.

  • First come, first serve
  • Betalen via envelopje in brievenbus
  • Geen faciliteiten
    Kosten per nacht: $17.6
Bezocht op 13-09-2016 door

Ligt 30 km noordelijk van Lake Louise. Self service campground, zonder voorzieningen. Op zich een prima plek. In berengebied dus extra opletten. Een wc (soort gat in de grond). Voor stoken is ene permit nodig van cnd 8.80. Toen wij er kwamen was het vol. Dus zijn maar ergens staan. Tip: s' morgens reserveren en dan rustig de omgeving verkennen.

Kosten per nacht: $17.6

Bezocht op 03-08-2016 door

Kleine camping, met een aantal heel mooie plekjes. Geen hook-up. Geen toiletgebouw, wel een wc met een put in de grond. Primitief dus. Wel een gemeenschappelijk overdekt deel waar een hout kachel gestookt werd voor de koude avond. 's Morgens kwam een grizzlybeer de camping over wandelen. Wij hadden een mooi plekje aan het riviertje. Leuk voor een/twee overnachtingen.

Kosten per nacht: $17.5

door op 09-06-2015

Midden in de natuur. Tussen de beren. Zelfs een grizzly beer gezien. Rustig, aan water. Mooie wandelpaden er langs.

door op 25-06-2012

Prachtige campground met plekken in bos en aan de rivier. Fire pits met gratis hout. Minimale voorzieningen maar dat is met een camper die van alles is voorzien ook niet nodig.

door op 14-07-2010

Aan te bevelen. Puur natuur langs het water.

door op 06-10-2009

Direct aan een stroomversnelling gelegen. Voor campers overwegend een parkeerplaats.

door op 01-09-2009

Een prima plaats voor de nacht. Een echte natuur camping. Probeer een plek bij het water te krijgen. Bij goed weer is dat prachtig.

Schrijf een review
Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 19 mei!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden