Alice Lake Provicial Park Brackendale, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Alice Lake Provicial Park

Brackendale
Canada

GPS-locatie:
49.7845422, -123.1163715

Website:
env.gov.bc.ca/bcparks/exp...e_lk/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

zie website

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Watervul- en dumpgelegenheid

Overige faciliteiten

Mooi park van BC Parks, met grote plaatsen, gelegen aan de Highway van of naar Whistler.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 3
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 25-05-2017 door

$35 No Hookups, wij hadden $43 met stroom, maar dat was omdat het het laatste plekje was. Dit was 1 van onze mooiste plekjes, maar ook het grootste plekje. Het ligt aan een mooi meer, waar je heerlijk kunt wandelen. Echt ook een AANRADER! Wc hokjes zijn schoon en nieuw, maar blijft wel een poepput.

Kosten per nacht: $43

door op 05-08-2015

Mooi groot provincial park. Ruime plaatsen, net sanitair wel gedateerd, gelegen aan meertje met strand, leuk voor meerdere dagen. Plaatsen met firepit en tafel. Redelijk veel natuur en dieren om je heen.

door op 24-06-2015

Gelegen ongeveer 10 kilometer boven Squamish (50 km zuidelijker dan Whistler), een camping midden in het bos van BC Parks. De plek is de meest ruime plek die we hebben gehad, inclusief stroom. Het is wel erg donker op de plek, door de dichte begroeing (hoog) komt er geen zonlicht. Verder stikt het werkelijk van de muggen, dus we worden aardig lek gestoken. Het sanitair is duidelijk verouderd en niet erg schoon. 2 douches voor heren / 2 dames, 2 toiletten, 2 wastafels (met een drukknop waardoor je nooit beide handen onder het water tegen elkaar kunt wrijven) en een defecte handendroger (heren). Naarmate de dag vordert wordt het er niet schoner op. Wel veel “buiten toiletten”  en waterpunten. Stoken kan op de plaats zelf, hout te kopen bij de park medewerkers (8$ per bundel). Wel dichtbij Alice Lake (max. 5 minuten lopen), waar een mooi zwemstrandje is, met tafels, drinkwater en toiletten. Kano's kunnen worden gehuurd. Dump plaats was defect (5$ normaal). Verbleven 9 juni-11 juni 2015, 25 feet camper.

Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden