Golden Eco Adventure Ranch Golden, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Golden Eco Adventure Ranch
872 MacBeath Road
V0A 1H0 Golden
Canada

GPS-locatie:
51.2417915, -116.9229627

Telefoonnummer:
+1-250-344-6825

Website:
http://www.goldenadventurepark.com

E-mailadres:
gear@persona.ca

Aanvullende informatie:

Zie website.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Overige faciliteiten

  • Meer om in te zwemmen
  • Fietsverhuur

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (15)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 15
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 28-07-2019 door

Mooie plekken als je aan de rand staat en uitkijkt over het 'vliegveld'. Zijn zweefvliegers en parasailers, dus geen geluidsoverlast. Meertje om te zwemmen was mooi. Heel mooi toiletgebouw, waar gevraagd wordt je schoenen uit te doen zodat het schoon blijft. Jammer genoeg doet niet iedereen dat... Er zijn wasmachines en drogers aanwezig. Toiletgebouw staat wel een eindje van de kampeerplekken vandaan. Wel heel veel last van muggen.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 20-07-2019 door

Het uitzicht op de omliggende bergen is hier prachtig, zeker als je een plaats kiest aan de kant van het veld/meer heb je een schitterende zonsondergang. Veel grondeekhoorns op het paraglider veld, grappig gezicht. Mooi sanitairgebouw, neem slippers mee want je moet je schoenen uittrekken. Dit scheelt natuurlijk wel veel binnengelopen vuil, maar op blote voeten naar het toilet vond ik niet zo fris. Wifi was waardeloos. Het meertje is leuk om even te bekijken maar niet zo schoon/geschikt om te zwemmen en inderdaad veel muggen. Wij zijn gaan zwemmen bij het gemeentezwembad in Golden. Golden heeft een klein leuk centrumpje, een wandelpad langs de rivier en een gloednieuw bezoekerscentrum.

Bezocht op 10-08-2018 door

Kleine camping in een bosrijke omgeving met veel privacy. Wij hadden een plek met electriciteit en water, er is een sani dump aanwezig. De toiletvoorIening en douches zijn prima. Er waren wel veel muggen.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 26-07-2018 door

We hadden een prachtig plekje aan de rand van het bos, met uitzicht op een groot vrij veld. Op 100m afstand een meertje waarin we heerlijk hebben gezwommen (wel koud). Op het terrein douches, wasmachines, drogers en free WIFI bij de receptie. Het gebouw met wc en douches is wel een eindje lopen. Veel muggen op deze camping. Op het terrein zijn veel mensen die daar landen van het paragliden.

Bezocht op 10-08-2017 door

Camping is erg rustig gelegen. Sanitair in volledig nieuw gebouw en echt heel goed. Camping zelf zijn mooie plekken maar echt vergeven van de muggen. Zelfs overdag kon je er niet rustig zitten. Zwemvijver is leuk maar erg warm. Geen schaduw en je mag geen schrik hebben van vissen om je heen! Wifi alleen bij de receptie en die is een eindje verwijderd van de staanplekken.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 23-06-2017 door

Op deze camping werden we gek van de muggen. Camping heeft volgens ons zijn beste tijd gehad, was bijna leeg. Plaatsen voorzien van water en elektra. 1 centraal gebouw met douche en wc, wel schoon, maar in ons geval ver lopen. Wifi alleen beschikbaar bij de receptie bij de ingang van het park. Plaatsen zijn ruim, camping ligt in het bos, vlakbij een veld waar paragliders kennelijk landen, maar die hebben wij niet gezien.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 26-07-2016 door

Mooi camping in het bos naast een groot veld waar deltavliegers landen en opstijgen. Wel veel muggen. verder uitstekende camping

Bezocht op 31-05-2016 door

Rustige heel mooie camping, fantastische ligging tussen Columbia mountains en Rockies. In Nicholson (even zuid-west van Golden, BC, diep in de vallei vlakbij de Columbia River. Heel goede faciliteiten, 30 AMP electra en water, centrale sani-dump naast washrooms. Goede schone en comfortabele toiletten en douches op loopafstand. Vriendelijke staf - de camping wordt gerund door een jong stel, met wat hulp van andere locals. Gratis Wifi is te ontvangen vlakbij de wash-house, sites met nrs 26 t/m 32 of 62 t/m 68 liggen er het dichtst bij. Inner RV circle is voor 30 foot RV's, outer circle grotere RV's. Vraag om een plaats met uitzicht op het grote open veld, waar kites , gliders en ultralights landen, wild komt grazen en je de marmotten (die het hele veld met hun burchten hebben ondergraven) hun koppen uit de gaten in de grond kunt zien steken - erg grappig. Ook ander wildlife (heb hier bald eagle gezien, en elk). Zie ook: http://www.rvparkreviews.com/regions/british-columbia/golden/golden-eco-adventure-ranch-campground en hun eigen website http://goldenadventurepark.com/ranch-overview-maps/rv-site-plan/

Er is een vijvertje op loopafstand (binnen de site) , met een hangbruggetje, leuk voor kinderen. Tank in Nicholson zelf - veel goedkoper dan in Golden. In Golden, rijd met je RV naar Kicking Horse Mountain Resort noordwest van Golden zelf (parkeer gratis aan de overkant) en neem de gondola naar de top. Fantastisch uitzicht hier, en je kunt lunchen in Eagle's Eye, het hoogstgelegen restaurant van het Noord-Amerikaanse continent. Goed eten (neem de truffle fries upgrade!), en ze hebben een combo-ticket voor de gondola en de lunch. Je kunt er ook dineren, maar dat is alleen in het weekend, en met reservering (want populair). De Overwaitea (wat een naam) supermarket, 10th Avenue South in Golden is heel goed en heeft heel lekker vers brood, broodjes en croissants, en ook veel gezond en organisch voedsel.

Helaas wel veel muggen (ja, vlak bij de rivier, laag gelegen en veel stilstaand water om je heen - dat is te verwachten). Bij de receptie staat zelfs een bord - geen refunds due to mosquito's.

Kosten per nacht: $46

door op 19-08-2013

Camping waar genoeg ruimte is als je veel op de camping wilt zijn. Is nog wel een stukje rijden vanaf Golden. Sanitair erg netjes. Plekken mooi ruim

door op 20-07-2013

Open campsite met veel ruimte. Plaatsen zelf dicht op elkaar. Goede sanitaire voorzieningen (wel op afstand, schoenen uit!!!) Let op, ze adverteren veel in allerlei magazines met aantrekkelijke tarieven, maar ter plaatse aangekomen worden veel hogere tarieven in rekening gebracht, onder de 'smoes' dat zij niet verantwoordelijk zijn voor die boekjes. Aardig detail is dat de plaatselijke parachutistenclub landt op het campingterrein.

door op 24-06-2013

Wijk nicholson. Heerlijk rustig, ver van de doorgaande weg. Heel mooi en schoon sanitair. Vriendelijke beheerder.

door op 03-10-2012

De camping heeft ligt aan de achterkant van een immens terrein. Alle plaatsen hebben electriciteit. Het sanitairgebouw is helemaal betegeld en kraakhelder. Daar is ook de doucheruimte met wasmachines en drogers.Douchen kost niets extra.Vriendelijke ontvangst, bij het kantoor is wifi beschikbaar, bij de staanplaatsen niet. Golden is een prachtig stadje. Deze camping een prima uitgangspunt.

door op 23-08-2012

Plaatsen in open terrein. Douchegebouw prima. Gescheiden plaatsen voor RV's en tenten (of kleine RV). Wifi aanwezig.

door op 03-09-2011

Mooie ruime plaatsen in bos. Naast het bos liggen velden gras met grondeekhoorns, ultralight vliegveldje en meertje (=muggenbroedplaats) met hangbrug. Door de vele regen (begin juli 2011) kon je geen stap buiten de camper zetten: de muggen staken je letterlijk helemaal lek. Jammer. De receptie verkocht diverse anti-muggenspullen maar tegen zo'n massa was niets bestand. Nieuw mooi houten sanitairgebouw (ook volop muggen binnen), keurig schoon.

door op 21-08-2009

mooi sanitair etc. maar door de "wetlands" nabij wordt je gek van de muggen

Schrijf een review
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!