Othello Tunnels Campground & RV Park Hope, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Othello Tunnels Campground & RV Park
Othello Road 67851
V0X 1L1 Hope
Canada

GPS-locatie:
49.380932, -121.352592

Telefoonnummer:
+1-877-869-0543 / +1-604-869-9448

Website:
othellotunnels.com/index.html

E-mailadres:
camp@othellotunnels.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (19)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 19
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 02-09-2019 door

Prima campground voor 1 nacht, aardig vrouwtje die de boel runt. Goede douche, ook om even een wasje te doen. Je kan lopend naar de Othello tunnels, wij daar een mega wandeling gedaan met een redelijke klim. Mooi om gezien te hebben, maar niet spectaculair.

Bezocht op 26-08-2019 door

Hier gestaan met full hook up. Wifi aanwezig. Op loopafstand van de Othello tunnels. Was onze eerste campground vanaf het ophalen van de rv in Vancouver

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 26-05-2019 door

Vriendelijk ontvangst door ouder echtpaar. Plaatsen oke, wc en douche schoon. Mooie wandeling naar Othello Tunnels is de moeite waard.

Kosten per nacht: $44.1

Bezocht op 14-06-2019 door

Kleine, overzichtelijke camping op loopafstand van de Othello Tunnels. Vriendelijke ontvangst. Eenvoudig maar schoon sanitair.

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 02-06-2019 door

War rommelig ogende kleine camping met het geluid van de highway nadrukkelijk aanwezig. Ca. 1 km naar de Othello tunnels. Ouder echtpaar dat de camping runt. Heel vriendelijk en behulpzaam met het geven van tips.

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 14-05-2019 door

Dit was onze eerste camping. Op het eerste zicht ziet de camping er wat afgeleefd uit maar alles is zeer proper. De douches en het toilet worden meerdere malen per dag schoongemaakt. Aan de overkant van de weg stroomt een riviertje en daarnaast loopt de autosnelweg maar hier hebben we weinig van gemerkt. De camping ligt op zo een 20 min wandelen van de Othello tunnels wat zeer leuk is om te bezichtigen

Bezocht op 31-08-2018 door

Een oud stel beheert de camping, ze zijn vriendelijk maar alles gaat wat traag. Onze stroom stond bijvoorbeeld niet aangekoppeld, maar dat is uiteindelijk goed gekomen. De faciliteiten zijn redelijk, een verwarm toilet gebouw met douche is naast de receptie. De camping was wel vervuild, op onze plek lagen nog resten van de vorige kampeerder, en de speeltuin vond ik onveilig.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 05-08-2018 door

Basic camping, wel met full hook up. Niet heel gezellig en geen vriendelijke ontvangst. Omgeving is schitterend. Op loop afstand van de Othello tunnels. Speeltuintje was ietwat gedateerd

Bezocht op 08-06-2018 door

Verouderde camping met veel vaste plaatsen. Full HookUp en een matige wifi. Ruime goed toegankelijke plaatsen. Verouderd sanitair, waarbij dat bij de receptie het beste is. 25 min wandelafstand van de Othello Tunnels die het bekijken waard zijn.

Kosten per nacht: $41

Bezocht op 06-06-2018 door

Kleinschalige camping nabij de Othello Tunnels. Vanaf de camping zo’n 25 min afstand. Goed te doen en de camper kan blijven staan op de camping. Alleraardigste eigenaren die al behoorlijk bejaard zijn maar nog altijd enthousiast. Terrein en gebouwen zijn toe aan een update maar dat zal er waarschijnlijk niet meer inzitten. Heeft toch ook zijn charme zo’n ouderwets gedoe. WiFi werkt goed tot matig en snelheid is afhankelijk waar je staat. Daar kan je bij het aanmelden rekening mee houden.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 21-05-2017 door

Camping ligt in een bos, mooie ruime plekken. Een (oude) picknick tafel op iedere plek. Ontvangst allerhartelijkst, wifi is goed. Hook-up plaatsen. Het sanitair stelt niets voor. Toilet is schoon en daar is alles mee gezegd. Doucheruimte is een donker houten hok, met een gordijntje ervoor. De Othello tunnels zijn op kleine afstand, zeer de moeite waard! Een fijne camping voor een paar nachten.

Kosten per nacht: $35.7

Bezocht op 22-05-2017 door

ontvangen door een aardig echtpaar op leeftijd, klein maar fijne camping. Een leuk gesprek gehad met de eigenaar een meneer van 73 jaar, heb hem gecomplimenteerd met de mooie plek, waarop hij liet weten dat het te koop was voor 900.000 Candase dollars.., tja die heb ik niet. Dus moeten we het met 1 nachtje doen. Wel uitzonderlijk ruime plaatsen( misschien komt dat door de camping in Vancouver waar we hiervoor stonden) met full hook-up en voor 2 dollar meer 30 Ah en wifi. Een prima wandeling naar de mooie Othello tunnels. Echt een geniet dag na 3 dagen in de stad Vancouver. Sanitair is verouderd en redelijk schoon. Rond 21:00 vertrokken de eigenaren en we hebben ze de volgende ochtend ook niet meer gezien.

Kosten per nacht: $49.35

Bezocht op 29-05-2016 door

rustige camping even buiten Hope. voorzieningen eenvoudig, schoon, de eerste hummingbirds gespot op de veranda van het kantoortje. Othello tunnels goed aan te lopen.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 18-08-2016 door

Kleine en zeer eenvoudige camping. Te duur voor wat er geboden wordt. Het enigste voordeel was dat het dicht bij de otthello tunnels ligt.

Kosten per nacht: $38.85

Bezocht op 21-06-2016 door

Goede en verzorgende plekken, mooi gelegen vlak bij de tunnels. Sanitaire voorzieningen zijn wat veroudert maar alles is schoon en aanwezig

Kosten per nacht: $50

door op 05-08-2015

Deze camping maakt een bezoek (te voet) aan de Othello Tunnels mogelijk (zeker doen). Een spannende kronkelige/steile toegangsweg. Helaas veel rommelige vaste standplaatsen. Allerlei vogels. Verouderd sanitair. Aardige eigenaren.

door op 30-05-2014

Op loopafstand van de Othello Tunnels. Veel verkeerslawaai en lawaai van de rivier. Camping heeft zeer eenvoudig sanitair. Wifi aanwezig.

door op 11-09-2013

Kleine camping met fijne beheerders. Wifi bij de receptie. Snelweg is wel hoorbaar. Dichtbij de tunnels Sanitair op zijn Canadees.

door op 10-08-2009

Simpele camping wel met full hookups. Langs rustige weg gelegen met kleine camping winkel.

Schrijf een review
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!