Hiawatha RV Park Kelowna, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Hiawatha RV Park
3795 Lakeshore Rd.
V1W 3K3 Kelowna
Canada

GPS-locatie:
49.848401, -119.486218

Telefoonnummer:
+1-888-784-7275 / +1-250-861-4837

Website:
hiawatharvpark.com

E-mailadres:
inquiries@hiawatharvpark.com

Aanvullende informatie:

Zie website.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Winkel
  • Zwembad

Overige faciliteiten

  • Speeltuin
  • Jacuzzi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (13)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 13
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 23-09-2019 door

Kosten waren voor een 25 feet camper en 3 personen. Redelijke camping aan de rand van de weg. Full Hook-up. Plek was voldoende. Zijn er maar een nacht gebleven omdat we op doorreis waren maar hebben wel in het heerlijke warme zwembad gelegen.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 22-08-2019 door

nette sanitair, kort bij het meer

Kosten per nacht: $80

Bezocht op 11-06-2019 door

Erg leuke camping. Full hook up met zwembad en wasserette. Prima afstand ook naar Kettle valley Railway. En dicht bij een strandje waar je goed kunt relaxten.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 29-05-2019 door

Ruime plaats voor de RV. Wat ruis van het verkeer, vooral vanaf de vroege morgen. Zwembad oogde mooi, maar met een scherpe chloorlucht. Mooi strandje aan de overkant van de weg op loopafstand aan het Okanagameer. Schoon sanitair. We vroegen ons af of een camping aan de overkant van het meer ergens tussen Penticton en Kelowna waar de highlights zich afspelen, die Tioga beschrijft, beter was geweest. Prijs voor vier personen.

Kees Hoogendoorn

Kosten per nacht: $71

Bezocht op 25-05-2019 door

Goede camping met relatief kleine plaatsen. Wel mooi zwembad en goed sanitair. Goede busverbinding naar Kelowna.

Bezocht op 11-09-2018 door

Eerste keer op een RV park, niet echt ons ding maar wel bij Kelowna. Gratis wifi, goed bereik. Full hook up. Je moet het treffen met de plaats wat betreft grootte. Dames douche waren schoon, heren douches vies. Zwembad en hot tub. Prima voor een nacht en om de tanks te kunnen legen en vullen.

Kosten per nacht: $57.7

Bezocht op 18-06-2018 door

Wat een leuke camping! Prima plek en 5 minuten lopen is er een leuk strandje. Kleine baby eendjes liepen over de camping.

Bezocht op 16-05-2017 door

Wij hebben hier maar 1 nacht gestaan. Zoals op veel campings een gedeelte vaste plaatsen. Goede douches en het sanitair was schoon. Je hebt een code nodig om het sanitair gebouw binnen te komen.

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 22-06-2017 door

Kelowna had de pech dat het meer recent overstroomd was. De camping is een klein op elkaar gepropt parkje waar je de hoofdprijs betaalt omdat je aan het meer zit. Is niet waar want er zit een doorgaande weg tussen het meer en de camping. Verder allerlei hotels en privéhuizen waardoor je eigenlijk niet bij het meer kunt komen. Via het dorp wel en kom je in een piepklein parkje met ene piepklein strandje. Alles stond nog onder water dus konden we er niet veel. Saai dorp en typisch Canadees en ongezellig. Het zwembad op de camping lag er prima bij maar het regende dus ook daar konden we geen gebruik van maken. Douches en toiletten matig. Aardige mensen aan de balie die hun best doen. Camping stelt eigenlijk niet veel voor.

Kosten per nacht: $65.1

Bezocht op 09-06-2017 door

een fijne campground, aangezien wij een grote RV bij hadden was het fijn dat ze hier grote plekken hadden. Ze hadden nog wat last van de waterstand waardoor er rondom de campground nog zandzakken lagen. Onze plek was droog en we hebben geen last van de waterstand gehad. We hadden wel een hele gezellige familie eend heel dichtbij onze picknick tafel. De wasgelegenheden waren erg schoon. Tevens werd het zwembad ook prima onderhouden. ( er was geen bewaking bij het zwembad) De wasgelegenheden en de ruimte waar de wasmachine stonden konden alleen betreden worden doormiddel van een code in te drukken op de deur. Douches waren gratis. Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam en goed op de hoogte van alle activiteiten rondom Kelowna. Ze gaven ons een erg welkom gevoel. gehele terrein wifi bereik

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 30-05-2017 door

Prima camping, echter wat zoek je er? Zwembadje en prima -no privacy- plaatsen. Schoon. Geen open vuur toegestaan. Aan de overkant een meer. Wel aan drukke(re) weg. Geen fire pits, maar je kan een (gas-) bbq huren tegen $5 per uur. Eigenlijk een 6,5, maar voor de moeite een 7,5.

Kosten per nacht: $57

Bezocht op 08-09-2016 door

Eén van de duurdere campings die we hebben bezocht. Alle faciliteiten op orde maar verder had de camping een gedateerde uitstraling. De weg oversteken en je bent zo op het strand. Wij hadden geen reservering. Was niet noodzakelijk.

Kosten per nacht: $57

door op 04-09-2014

Prima camping met zwembad(je). 5 minuten lopen naar meer/strand.

Schrijf een review
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!