HI Country RV Park Whitehorse, Yukon

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
HI Country RV Park
Lodestar Lane 37
Y1A 6E6 Whitehorse
Canada

GPS-locatie:
60.7061869, -135.07896394

Telefoonnummer:
+1-867-667-7445

Website:
hicountryrv.com/

E-mailadres:
reservations@hicountryrv.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 06-08-2022 door

Een mooie grote campsite vlakbij het vliegveld van Whitehorse. Mooie schaduwrijke plekken. Er is een RV wasplaats aanwezig dus een goede laatste RV park voordat je de RV moet inleveren. Gratis WiFi en douches

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 06-08-2022 door

Prima camping om je tour te starten en te beeindigen (ik was daar ook op mijn laatste dag van mijn tour 26-08-2022 en in Nederland al gereserveerd. Keurige camping met ruime plaatsen. Bij Fraserway om de hoek vindt je verscheidene suprmarken waar je je eerste inkopen kunt doen. Ga je richting Skagway-Haines let dan op wat je inslaat. Bij de grensovergang Canada/Amerika werden een aantal artikelen weer in beslag genomen zoals eieren, niet Canadees fruit, onbereid vlees en bereid vlees van bv. Europese afkomst zoals Italiaanse salami. Gezien het feit dat je op je laatste dag de camper weer schoon moetin leveren beschikt deze camping over een enorme camper wasplaats met hogedruk spuit (geloof me, deze is echt nodig) en kost slechts een paar muntjes van je overgebleven dollars.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 24-06-2022 door

grote drukke camping, geen last van de drukte, aan drukke weg, mooie plekken, keurige douches

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 16-09-2016 door

Ziet er prima uit! Je krijgt een redelijk ruime plek met een eigen picknicktafel en een ring om een kampvuur te maken. De plaatsen zijn voorzien van hook-up en wateraansluiting. Er is een apart dumpstation. Je hoort de drukke weg wel redelijk goed vanaf je kampeerplaats. Het is ongeveer een kwartier rijden naar het centrum van Whitehorse, maar het Transportation Museum en Beringia Museum zijn zeer dichtbij. Het sanitair is ruim en schoon. Wifi heeft een tijdsgrens: je kunt 1,5 uur inloggen per 24 uur.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 18-06-2016 door

Campingplaatsen tussen de bomen,gezellig druk ,mooie receptie met fijne ontvangst.Wifi half uur gratis ,verder tijd bij te kopen.Warme toiletruimtes,gratis douches.Dicht bij vliegveld en camper verhuurbedrijf.

Kosten per nacht: $21

door op 22-07-2014

Goede camping om te beginnen en te eindigen. Vriendelijk personeel. Douchen gratis en via Fraserway korting. Wifi matig.

door op 20-08-2012

Campground voor praktische overnachting dichtbij Whitehorse. Weinig beschutting. Plekken dicht op elkaar. Full hook-up.

door op 30-07-2012

Dit RV park ligt centraal dicht bij het centrum en vliegveld. Vriendelijk personeel ligt tussen de bomen. Internet laat soms te wensen over. Douches zijn gratis en goed en bij de prijs inbegrepen.

16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan