Verder reizen naar Vancouvereiland

Verder reizen naar Vancouvereiland

door op 03-07-2017

Altijd ruim van te voren de ferry reserveren, omdat de ferries op de dag vaak volgeboekt zijn. Zeker in het vakantie seizoen.

Wij hebben , eind juni, vanuit de hotelkamer via Internet een overtocht gereserveerd. Dat kost je 17 dollar, maar je bent er zeker van dat je mee kunt. Kostte weinig moeite. Bij de haven laat je je reserveringsbewijs zien en betaal je voor de overtocht. Je gaat dan naar een speciale rij voor mensen die gereserveerd hebben. Dit was in Schwartsbay ( naar Vancouver). Daar zijn weliswaar meer afvaarten, maar loont moeite te reserveren. Op onze heenreis gingen we zonder te reserveren naar Horseshoebay. Daar zijn minder afvaarten, dus drukker.. Wij hebben 4 uur moeten wachten voor we met een boot mee konden. Deze tocht moet je zeker reserveren om lang wachten te voorkomen.

Wij hadden vooraf bij TIOGA de ferry's gereserveerd zonder tijd. De volgende keer zouden wij een tijd boeken.....nu hadden we alleen een boeking en geen specifieke reservering, dus sta je nog net als alle ander vakantiegangers gewoon in de rij en hopen dat er snel plaats op de ferry is.


door Sjoukje en Gerrit op 19-09-2019

We hebben ook drie uur moeten wachten voor de volgende boot. De controleur wilde het papier houden maar daar staat de terugvaart ook op. Ze ging toen een copy maken waardoor wij niet op tijd naar de boot konden. Handig dus om een copy mee te nemen!

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!