Valley of Fire State Park

Valley of Fire State Park Valley of Fire, Valley of Fire Highway, Overton, Nevada

door Clasina Kool-van Angeren op 18-10-2013

Op weg naar Zion of Bryce Canyon vanaf Las Vegas is het State Park Valley of Fire zeker de moeite waard. Er zijn diverse uitzichtpunten en wandelingen te maken. 's Morgens vroeg bestaat de kans dat je bighorn sheep ziet.


door sten.vandermeer@gmail.com op 21-08-2018

Op de route van Las Vegas naar Zion door dit park gereden. Heel gaaf hoe je opeens door het vel rode gesteente rijdt. Zeker een must see!

door ronschouten@filternet.nl op 05-07-2018

Een mooie onderbreking van de reis van Barstow naar Zion. Een wandeling naar White Domes of de Fire Wave trail is aan te raden.

door Dennis en Marike op 01-07-2018

Een erg mooi park, zeker als je nog niet zoveel rode rotsen hebt gezien. Het is een staatspark, waar de prijzen in onze ervaring tussen de 10 en 20 dollar liggen. Heel eerlijk, in die omgeving zijn zoveel rode rotsen dat het voor ons gevoel wat minder een wauw effect gaf. Dan vonden we Kodachrome en vooral Dead Horse vele malen mooier!

door Jeroen en Floor op 26-06-2018

Heel leuk staatspark. Aparte entree dus, maar zeker de moeite waard om door de rijden, hier en daar te kijken en een wandelingetje te maken. Niet groot, maar wel indrukwekkend.

door Bas op 24-01-2018

Prachtig park om te bezoeken ipv via interstate I-15 van of naar Las Vegas

door Frits en Marijke Bergen op 18-09-2017

Zeker de moeite waard. Het is even omrijden maar mooie route.

door Tineke op 13-07-2017

Prachtig rood park met korte en langere hike's heel veel te zien. Zo blij dat we er 2 nachten hebben geslapen en super aardige ranger. Vraag bij het visitorcenter naar een platte grond en je weet precies wat waar te zien is en hoe lang de wandeling ernaar toe is.

door schneideroutdoor@home.nl op 14-05-2016

Prachtig park, niet groot maar verrassend met desolaat maanlandschapgevoel. We hebben hier ook met de camper overnacht op de campsite zonder voorzieningen, mooie plek.

door Familie Moonen op 26-08-2014

Wij waren hier midden juli, maar ook toen nog redelijk rustig. Schitterend park.

door F. Venema op 19-08-2014

Heerljk klein natuurparkje met in de avond prachtig rode rotspartijen. Zelfs in Juli was er nog ruim plek en in onze ogen hadden we zelfs de mooiste plek met uitzicht. Er zijn prima douches, hookups, en veel natuur.

door Annemie Vercruysse op 12-08-2014

Minder gekend park, maar heel interessant. Kleiner dan andere parken, de pas voor de NP is er niet geldig, je stopt 10 $ in een omslagje aan de ingang van het park.

door Clasina Kool-van Angeren op 18-10-2013

Op weg naar Bryce canyon is het Statepark Valley of Fire zeker de moeite waard. Toen wij er waren (september) was het er ook heerlijk rustig.

door Leon & Yvon van Maaren op 06-10-2013

50 mijl voor Las Vegas van de snelweg afslaan naar de 169 naar Valley of Fire, dit is een State park. Het park heeft zijn naam te danken aan de rode rotsformaties die in allerlei modellen boven de grond uit toortsen. Via deze weg naar Laken Mead State Park en de Hooverdam. Het landschap is wederom adembenemend.

Schrijf een review
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan